Отговори
# 795
Луда сутрин 🥴.Взех колата от ремонт,но я закарах и на стенд,че не е баш тамън.Там пък тока спрял,направо им я оставих,и пеш трамбовах.Дано да е от това,че шапка пари беше ремонта.
Пловдив много се задъхва от всички тези автомобили 🙄.Задръстванията на входа/изхода на града са вече скандални!А в същото време огромни жилищни комплекси продължават да никнат като гъби.Радвам се,че работя в близкия ми край на града,и не пътувам в час пик(то вече и няма такъв де).

# 796
Никакви ви няма днес.Ние с Кати ходихме на пазар, решихме да хапнем навън.Обапе тя не пожела да яде, та пекох картофки и хапки в нас.Усмихвс се мазно, мазно и казва "баба, ти ми готвиш най-вкусно.Твоите яденето са най-вкусния, също като зелената супа на леля  Поли от детската."

# 797
Две истерии вече, а е едва три часът. Първата, щото сестра му в понеделниците се прибира преди да сме излезли и втората, щото токът спря. На кръчма съм чак от 6 с другарки... как да изтърпя дотогава...
И ботуши си търся... ма имам визия какви да са, пък не си намирам... пък и егати цените, 250 кинта ботуши... аз преди 5 години купувах старите...

# 798
Оф, толкова смотан понеделник, че по едно време само дето не се разревах от нерви и безсилие. Чак не ми се говори.

И аз като Бър принтирах ударно една камара бумаги, принтерът със сигурност ме мрази. И в нотариалната кантора сигурно ме мразят.

Ботуши не съм си купувала от години. Но и от години няма къде да ги нося. Зимите и те не са каквито бяха, та минавам с боти. Миналата година по спешност купувах топли и уж непропускливи боти, тази не планирам подобни покупки. Но пък чакам вълнена шапка - туй то дъртозата Grinning

# 799
В търсене на ботуши съм и аз. Но това ми е голяма драма, трудно намирам каквото търся и да не е на цена от половин бъбрек. Не съм на зор, имам един чифт, но искам още един и в друг цвят, разбира се.

Марули, теб специално от събота те мисля Grinning, че и в месинджъра съм ти писала- метни при възможност едно очО.

Аз съм си в Бг, бях на обяд с дружки, преди и след това поотметнах задачки, утре пак.

# 800
  • тук и там
При нас e мрачно днес.Домързя ме да отида на фитнес,та отидох в парка до нас,да не съм съвсем на нула с движението.Много тихо и спокойно беше,направих си разходката и се прибрах.Черпя с есен.

Скрит текст:

# 801
  • София
Оф, толкова смотан понеделник, че по едно време само дето не се разревах от нерви и безсилие. Чак не ми се говори.

И аз като Бър принтирах ударно една камара бумаги, принтерът със сигурност ме мрази. И в нотариалната кантора сигурно ме мразят.
Днес сме едно към едно. Додрапах до нас, само нерви и лоши новини. Сега седя и се чудя да се разплача ли, както ме напира, или да преглътна. Никой не е умрял, ама пък дупката около мен е дълбока.

# 802
Пореви си, Бъръльо, не ти трябва да ги държиш в себе си тия емоции.

# 803

Днес сме едно към едно. Додрапах до нас, само нерви и лоши новини. Сега седя и се чудя да се разплача ли, както ме напира, или да преглътна. Никой не е умрял, ама пък дупката около мен е дълбока.
Тъй, тъй.
Освен да ти подам пакет кърпички от моите.
Hug

# 804
  • sf
На работа е лудница, едната колежка е болна и ни се струпа с другата, ама ще издрапаме.
Кайс, много як парк!
Имало идея 31ви декември и 2ри януари да са официално почивни дни чух.

# 805
Прегръщам ви Бърд и Бър!
Аз си рева в такива моменти, поне малко да ми олекне.
И при мен луд понеделник, обикновено както започне седмицата, тъй върви до края.
Ботуши трябва да си потърся и аз, моите два чифта не помня от кога са. Естествена кожа са, струваха доста пари, но си струваха всяка стотинка, едните ги давах и на ремонт, но вече си искат смяна. На повече от 5 години са и двата чифта.

# 806
  • София
Знаете ли какво, момичета? Писнало ми е да мълча, да се сдържам, да си си поплаквам, за да изпусна парата. Честно, вика ми се и ме избива на агресия. Ще си сипНа след малко, за да се опитам да трансформирам негативната енергия в "м***ата му".

Донс, заради еврото. Ще запразнуваме на старата и ще се довършим на новата валута. Найс, а?

# 807
Гушкам ви, момичета 🤗!
Поглезете се, пийте по едно и си кажете м***а му.
Някой да ме спре да пазарувам, като луд с картечница съм.

# 808
  • Пловдив
Сиско, кво купуваш?
Аз се чудя на едни еспадрили(харесвам много), ма къдей лятото и не ми се затварят едни пари, а и в Абаут ю нещо зор с връщането, та...се запрях Head Band

Аз май няма да сипвам, че от туй червено вино киселини имах сноще.

Гуш за всички Hug

П.п...и аз чкам офиц. Още почивни дни. Дано! А как ще бачкаме след тая схема идея нямам...

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 20:56 от mystic woman

# 809
И аз днес си поревах, а обичам 13 число...
Пия чай с мед за вечеря и припадвам.

Общи условия

Активация на акаунт