Отговори
# 810
И аз се оглеждам за боти. А днес ми дойде чудна кожена пола. Чудна, а аз ужасна, нагъната, дебела наденица. Не успях да ревна, ама... Зле е положението.

# 811
Какво ли ми трябваше да гледам телевизия. Сири, покрай епопеята при теб, вече съвсем се обезверих. Все имах някаква минимална надежда за таз нашТа рОдина.

Аз пък си поръчах боти-плавници. С моя номер, по друг начин не мога да ги опиша.
Скрит текст:

# 812
Ох Кло, много ми е болно, много. Не е до родината, а до нас. Кога го разберем, може и да проима надежда. 🙁

# 813
  • France
И аз в кюпа с кофти емоции.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 22:56 от Philomena

# 814
Майка ми е на 87 и е така. Помни истории от младините, но не и отпреди малко. Майка ти е млада в сравнение с моята, вземете мерки. При моята нищо не може да се направи вече. Гледаме си я, не може да остава сама...

# 815
  • France
.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 22:56 от Philomena

# 816
  • София
Тъжно е, момичета, но остаряването рядко е достойно. И баща ми много забравя. От преди минути вече е забравил понякога. Лошото е, че не го осъзнава и се сърди, ако заговоря за лекар или гинко. Насила нито на лекар може да го замъкна, нито да му дам хапче.

# 817
  • Пловдив
И при баща ми все по-зле става, ама откъм скованост и обездвижване Confused

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 21:56 от mystic woman

# 818
  • France
Оф, така се изнервих, че май ще ме хваща мигрената...

# 819
  • Пловдив
Фил, ще дойде ли при вас или не иска?

# 820
За съжаление, процесите, засягащи паметта са необратими; може единствено да се забавят- от там, където се хванат и започнат да се взимат мерки… другото е Божа работа.

Сири, покажи полата. Че съм без вето последните седмици. ☺ Може би ноември пак ще се предизвикам. 🙄

Сис, споделяй и ти тук. Гледат ми се красиви неща. 🥰

# 821
# 822
Момичета, прегръдки.
Мен много ме плашат тези възрастови дегенеративни изменения.

Кожени поли много харесвам, някогаш имах една трапецовидна, много я носих. Обаче чорапогащниците са ми драма, не мога да ги трая. По тази причина почти не нося рокли и поли през есента и зимата.

# 823
Сири, на мен ми отваря главната страница на сайта, но разгледах кожените поли. Харесаха ми.
Честита и със здраве и кеф да си я носиш. ❤

# 824
Черната, Тили. Едва ли ще я нося. 😕 ще си я държа за назидание.

Общи условия

Активация на акаунт