Отговори
# 855
Аз картофената напоследък я правя с червен лук, ама много.

Плюс кисели краставички. Също много Sunglasses

# 856
Марул, при вашия.

# 857
  • тук и там
За салатен ли говориш  или за обикновен кромид?Щото аз и салатен нямам..Децата не знам дали ще одобрят с краставички,пък и краставички нямам..Grinning Поне картофи имам..

# 858
  • София
Червен лук, той май си е салатен.
Ще пробвам да сложа кисели краставички.

# 859
Аз картофената напоследък я правя с червен лук, ама много.
И с праз става чудна.

# 860
  • София
Абе то и с шунка, грах, майонеза, моркови и кисели краставички става 🤣🤣🤣. Нова година иде, за къде без руска салата.
Аз праз много, много обичам.

# 861
  • София
Ази, стискам палци!

Умирам от студ на бюрото, пия чайове и пиша мейли. Ей, последният беше шедьовър на пасивната агресия. Тия ме изкарават извън релси с некомпетентността си, вечните закъснения, но пък с огромно самочувствие за равновесие на всичко останало. Бррр! Очаквам телефонът да зазвъни до десет минути, в момента четат и псуват.

# 862
  • София
Аз съм станала експерт на пасивната агресия на два езика.  И англичанин може да ми завиди за сарказмът и черното чувство за хумор, но то опит житейски, ко да кажа 🤣.

# 863
Азалия, стискам и аз.

Тъкмо щях да добавя и праз за картофена салата, но Сиросче ме изпревари.
С червен лук най-чести правя.

И при нас задръстването става все по-кошмарно, отвсякъде е затапено. Хем много коли, хем масово не се спазват правила за паркиране, затапват се ленти, в които се паркира неправилно. Сега са започнали да ограждат с колчета около пешеходни пътеки, за да не спира преди тях. От една страна добре, така се осигурява видимост, но на някои места блокират лентата за движение, която по принцип е блокирана от неправилно паркирали. Не успяват да се справят с нарушителите и правят тъпотии.

# 864
Само да кажа, че в Кючука ходят 16, 116, 7, 1 - това са по-редовните /относително понятие/и 11, 36, 24, 17 - по-рядко срещаните.

# 865
  Стискам палци! Той за мен е един от най-добрите!
   Стига с тия картофи , бре!

# 866
Ааа, чакай и аз да си кажа, че имам една купа картофена салата с праз Simple Smile

# 867
  • Пловдив
Кайс, щях да казвам за парка, че мн.ми хареса Heart Eyes но нещо мн.празен ми се стори по снимките??? Тук такова спокойствие не съм виждала...Отивай!
П.п...бягането и вървенето дълго пеш не е за всеки. Аз също не го мога...заради кръста.

# 868
И аз не мога.И все се чудя къде да си дяна ръцете.Ама кръста много боли.Ъо при мен и килата са много де. Голямо предизвикателство ми е обиколките с дружките по Италия.Грам не си позволявам да мрънкам, те се съобразяват,но не казвам гъг.Ама вървя наравно с тях. И с много вода.В Сицилия най- много пари похарчих за вода

# 869
  • тук и там
Точно както на снимката е Мисти.Срещнах не повече от 5 човека,няма никак хора по това време,то в този парк и няма люлки и др. детски съоражения,и си е празно през седмицата..И мен хич ме няма по бягането,ама отстрани ми изглеждаше лесно,рекох да се пробвам..Тцъ,не е за мен !Сложих картофите да се варят,ходих и за зелен лук и магданоз.
Срещу парка живее кралят, Мисти.Ей тука.

Ама той си има собствен парк, поне три пъти по-голям от този,в който ходя,та не съм го срещала ..Grinning

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 17:09 от Кайсия

Общи условия

Активация на акаунт