Отговори
# 840
  • София
Само аз ли съм единствената дето нито Конвърс, нито Док Мартенс, нито дори Биркитата са ми удобни? Егати и краката имам, улави.

# 841
  • София
Аз не познавам човек на който Мартинсите да са му удобни първата година 🤣. Докато се отъпчат не са съвсем като пантофки.
Конверс също за по-широк крак не биха били удобни, но моят е тесен и са ми ок. Бирките са чехли, там явно при теб е проблемът 🤣.
Попи, аз така наскоро изхвърлих една ХМ чанта от "велур' в жълто и още страдам за нея, но не успях да намеря подобна.

# 842
  • София
картата ми започна да хленчи само 10 дни след заплата.

Laughing Велико.

# 843
  • Наблизо
Алоха!

Аз почнах да се съвземам,антибиотикът помогна.
И аз в кюпа на много работещите,нямам време да се обърна.

Поне съм заслабнала малко и ми харесва.

Скрит текст:
За Филибето,аз неколкократно съм ви се оплаквала колко е зле положението,и защото няма никакъв нормален транспорт,положението е кошмар.Например това да трябва идем в Кичука-ъпсурт,търсим нещо другаде.И като цяло гледаме да сме по двойки навън,защото с паркирането е кошмар също и се оставяме един друг когато имаме нужда да ходим някъде.
А иначе строят ли строят и никаква мисъл за инфраструктурата.Страх ме е като се напълни мастодонта на мястото на Акваленд.Изобщо няма да може да се циркулира в Тракия.
Не знам.Трябва спешно да се направи трамвай.ама то хилядите фирми ''градски транспорт'' ще се избият,та трамвай ли ще правят.

Ядосвам си се,за да не мисля за други ядосващи работи.

Нямам билети за Коледа и ми се плаче,такова нещо не е било досега.Цените почнаха ужасни и до там.Сега стоят така или се вдигат.Накрая ще тъпеем вкъщи,сами.

Палчета за всички в нужда,прегръдки и каквото ви се чини.
Страшно е като почнат да остаряват родителите.

# 844
  • София
Бюти, по-страшно е, когато ние остаряваме, но всеки по реда си е най-добре.

# 845
Бър, дръж фронта.
Ренко, ти как си? Антибиотикът върши ли си работата?
Прити Hug

Аз най-сетне успях да се свържа с док и имам дата за другия месец. Ще ви моля за палци като дойде време.

Класическите Converse са ми малко неудобни, имам едни червени и го нося на кратки разстояния, с малко ходене, за фасон. Но имам кожени високи кецове, боти и сега два чифта велурени кецки, с които се разбирам много добре. Мартенси нивгаш не съм обувала, но едва ли ще се спогодим с тия мои краци.

Пия кафе и се каня да работя. Преди обяд почти никакви не ги свърших, ходих пак да оправям бумаги, аман. Наистина едно бюро трябва да ми зачислят в кантората, поне да не се разкарвам ката ден.

# 846
Озорих се и аз на тръстиката. На всичкото отгоре ми се спи зверски, а ми е късно за кафе.

# 847
Аз тъкмо направих моето и заседнах на терасата малко. Правят ни покрива, че нали протече.. и се грома яко, дано не се събудят децата, чеееее 😖😖
Два дни ще сме с малката в София, имаме бая задачи и обикаляне, леееекинко започвам да спичам, че ще съм с ръчката (това по темата за ръчка/автоматик 😆😆)
Утре към 15 часа сме на кардиолог, да видим дали се е затворила дупчицата, та няма да е излишен някой вълшебен палец 🩷

# 848
Стискам! Утре и аз съм при лекар Simple Smile

# 849
Азалия, стискам!. При кого ходите?
  Аз мааалко прилегнах, след малко пак по задачи. Много ме боли глава, ама много.
   Стискам на всички палци.!
   Прити, само Тили обгрижваше мама или и брат ти се включва?
   Аз без да искам чух тел. разговор между свекъра и другата снаха/ телефонът му е много усилен, защото не чува, но аз я чувах/. Емиии, Ко да кажа?! Оказва се,че децата ми от малко имат по-добра интуиция от мен.Ненапразно рЕзко не в понасяха от малки.

# 850
  • София
Стискам Ази.

# 851
  • Пловдив
Озорих се и аз на тръстиката. На всичкото отгоре ми се спи зверски, а ми е късно за кафе.
и аз тъй си мислех, ама си направих Simple Smile На вън е екстра.

# 852
Сирос,тамън е за кафе.Следобедното ми е винаги от 15 до 16 най-късно 😁.И доде това,онова,и стана време за вино 🤭😂
Бърд,по-бивам.Днес даже не съм прибягвала до болкоуспокояващо,и говоря по-малко носово.Има какво да се желае,но пък имам и още седмица,да се дооправя.Затова и втора поредна седмица съм в болнични 😖
Бюти,не си ли видяла новото село,дето никне в подножието на Асеновградско 🙄.И ей там ще стане страшно 🤐.Нашите живеят близо до центъра.Ми,едно време,само с един тролей се ходеше в кичука,към днешна дата негов аналог май няма.А сега-няколко за Тракия,за Изгрев,и ако искаш да отидеш другаде -или с такси,или ходиш до спирките до центъра.Мерси съм от такова комуникативно място.
Две седмици ми беше срока,за издаване на документа от общината,и още не е готов 🙄.Язък,че служителките бяха отзивчиви, когато някой след тях по веригата не си е свършил работата.Кога,никой не знае.

# 853
  • тук и там
Ще стискаме,Ази! Един кекс направих,сложих да пека орехи малко,за довечера риба ще има,но нямам зелен лук и магданоз за картофена салата,май до магазина трябва да скокна..Чудя се дали да не отида пак в парка на разходка.Вчера се мъчих да тичам малко,в свински тръст и на почивки,та ме боли там където се свързват краката с таза,хем съвсем малко "тичах",предимно вървях, и днес не ходих на фитнес по този повод.Интересно ,че не ме болят коленете,нито глезените,ами точно там..Бегачките да кажат това нормално ли е?

# 854
  • София
Аз картофената напоследък я правя с червен лук, ама много.

Общи условия

Активация на акаунт