Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 111 493
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Има един магазин на Графа, близо до Гарибалди, пълен с кожени и велурени чанти на приятни цени. Естествено, имитират разни известни модели.

# 1 171
Верно ли някой си мисли че съфорумка, която е добре позната на всички с име, лице и професия е викнала подкрепа да пише за Х бранд в темата?
Сериозно ли има такива мисли у някои лица???
Изумена съм.....

# 1 172
Мими, радвам се, че приемаш за нормално хората да имат различно мнение.

Ал, не си съчинявай филми, факт е, че след като се заговори в темата веднага дойде новорегистриран ник да пита по въпроса.
Grinning кой каквото си мисли, ако желае ще си го каже.
Grinning а аз не съм изумена от много неща и няма изненади.

# 1 173
Мими, ако съм те засегнала съжалявам.
Мисля, че пишем възрастни жени тук и можем да приемаме мнение различно от своето.

Grinning подкрепата за имитаторите веднага пристигна, само ще кажа, че този модел го прави и некоментиран в темата италиански бранд на тези пари от естествен велур.

За Aquamarine ли става въпрос (https://aquamarineshoes.bg/product/damska-chanta-ot-estestven-ve … okoladovo-kafyavo) ?

# 1 174
  • В морето
Привет и от мен! Изпуснах малко темата и сега докато изчета всичко, обаче наваксах! Stuck Out Tongue Winking Eye
Да де, почти, то на няколко минути и айде...
Много теми сте засегнали за има няма няколкото дни, но аз се радвам да споделяте брандове. На мен това не може да ми повлияе да купя или да не купя, обаче така обогатявам общата си култура. Вече няколко бранда/платформи от тук прочетох/видях/научих за първи път и още нищо не съм си купила от тях, обаче съм се абонирала, за което ми е харесало и ги следя. Това са още нови идеи за стил, тенденции и други.
Като се разчопли някой бранд и то по-лошо става - споменава някой нещо и който го интересува да търси, който не го интересува да не търси. Колкото повече се дълбае надолу, толкова повече за реклама или друго го изкарват и резултата - без брандове/имена. Скоро без цветове и модели, и накрая само за силуети ще си говорим...
Аз си знам - като питам за съвет/мнение очаквам и положителни, и отрицателни такива. Ако не ми се четат (не приемам) отрицателни - просто не питам тук.
И като обобщение струва ми се ще има по-богато и полезно съдържание темата, ако не се влиза в дребнави спорове и убеждения излишни.

Добре дошла на Monique F! И ти разхождаш някой сладкиш ми се струва.Heart Eyes

На mtz черната рокля много харесах. Пример за рокля, при която "по-малкото е повече". Семпла, но много елегантна, просто ТИ ще си й достатъчна.

Повечето други снимки изпуснах, и сега чакам следващи.
Да се похваля и аз с една нова чанта. Аз съм от почитателките на кожени чанти и давам пари за чанта, събрала съм през годините хубави и много качествени, обаче от време на време като харесам някоя я вземам, за сезон-два, като тази например, тъмно сива е на цвят. Като преди това няколко съм разчистила, да няма затрупване.

И едно небе от тази вечер от мен:

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 22:36 от Taffta

# 1 175
Мими, радвам се, че приемаш за нормално хората да имат различно мнение.

Ал, не си съчинявай филми, факт е, че след като се заговори в темата веднага дойде новорегистриран ник да пита по въпроса.
Grinning кой каквото си мисли, ако желае ще си го каже.
Grinning а аз не съм изумена от много неща и няма изненади.

Първо, не разбирам дали визирате мен под „новорегистриран ник“, но можете да кликнете на профила ми и ще видите, че съм регистрирана от юли месец.

Второ, ако наистина става въпрос за мен - днес попаднах на този бранд случайно в Instagram и потърсих отзиви в bg mamma. Естествено, тази тема ми излезе най-отгоре и реших да попитам тук, тъй като обсъждате бранда активно.

Трето, ако имах за цел да правя реклама на бранда, щях да кажа, че съм поръчала чантата и че е повече от перфектна, а не да питам за качество.

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 22:16 от ramen

# 1 176
ramen, добре че обясни...🤣🤣🤣, че мене ме мързеше. Просто в лош момент по темата ни свари! 😀
Не вярвам някой да вярва, че имам нерви да търся подкрепления... надценявате ме девойки....! Grinning

# 1 177
Taftta, да разхождам Канинчен дакел:) л

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 19:16 от Monique F

# 1 178
  • Ямбол
Аууу, какъв готин дребосък 😍. Добре дошли и на двама ви, Моник.

Тафта, готина чанта, честито!

От мен един вчерашен залез.
Скрит текст:

Няма да разказвам през какво се оказа, че съм прегазила, за да го хвана пустия му кадър 🫣🤮😒

# 1 179
  • Велико Търново
Привет и от мен!
Първо искам да поздравя новите дами!
Кракът на първата е дълъг колкото двата мои умножени по две.Мисля, че бих носила такава дължина, но с уговорката какво е цялостното излъчване.Знаете ме, че аз за хубави крака дума лоша няма да кажа.Все пак съм си показвала последно краката като дете/изключвам плажа и при и....... отношения/.

Мони, прекрасна си!Показвай се често и кучето е страхотно.

Мими, нали знаеш, че цялата Империал серия имах и както знаете, и бръчките не са ми малко, но пък са моите, а пък като отворех бурканите на империала и пеперуди ми трепваха.Кеф цена няма.Подозирам и сега като финализирам покупката на чантата ще има  нова диета"Чанта и вода".

Ани, страхотна си-като статуетка.
Деси, нищо не ти се реже, прелестна си!
Агент, да е честита рожденичката!Здраве и късмет пожелавам!

Магни, жестока си и децата също.
Тарти, много ми хареса аутфита ти.
Аз нямам проблем да се споменават марки в темата, пазар широк-за всеки има.
Пожелавам ви приятна вечер и понеже пари зи империал вече няма, лягам пък дано спася бръчките.Ей сега ще стане пет, че пък да пазя мускула.

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 09:24 от siska79

# 1 180
  • тук-там
Сиска, роклята е много яка!
Мими, заренката ти тази велурената ли е? Сега има намаления. Мисля да се хвърлям.

# 1 181
  • Велико Търново
mtz, тя е от "твоята" марка.Благодаря ти!

# 1 182
  • В морето
Monique F - оо той наистина е бонбон! Heart Да, тук и домашните любимци се показват, освен целия гардероб JoyJoy

# 1 183
  • тук-там
Коя е “моята” марка? Като завиден шопър, имам доста “мои” марки Simple Smile

# 1 184
  • В морето
Сигурно Massimo Dutti?

Общи условия

Активация на акаунт