Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 111 007
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 1 230
Агент на мен тази ми се е забила в главата! Не познавам в детайли творчеството на Баленсиага.

Чантата на Тафта, оригиналът е на Макс Мара! Grinning

https://www.mytheresa.com/it/it/donna/max-mara-borsa-holdall-sma … aa766ed12&slink=1

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 17:26 от mimi.7299

# 1 231
Големият хит на Bottega Veneta, чантите с преплетени кожени ремъци по специалната техника intrecciato. Използва се и в  клъчове, портмонета, раници ....
Чантите са в най различни размери, различен дизайн, кожените ремъци са с всякаква големина, материята може да е кожа или велур. Детайлите са различни, на фокус е плетката!
Много красиви, много популярни

Мими, честито яке!
Сиска, много хубава рокля си е избрала дъщеря ти, по условията за доставка на Зара, би трябвало да пристигне за една седмица - стискам палци!

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 18:10 от Sweta

# 1 232
  • В морето
Да си покажа и аз днешния стил и да отивам да чета Blush
Отпред и отзад ефектното гръбче на блузката:

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 17:31 от Taffta

# 1 233
Аз харесвам иновативни чанти, но малко или много като трябва да изпълнява определена функция и дизайна почва да се повтаря.
На мига си сещам за докторската и пощальонската чанта - те се правят, и правят, и правят от всички.

имам една иновативна от миналата година, десетки комплименти и запитвания получавам за нея

Taffta, днес си прелестна 😍

# 1 234
За чантите ще кротувам едва ли има по незаинтересован от мен потребител в тази тема.
Обаче есените листа на Агента са толкова красиви. Ех че не можеш да ми изпратиш колет. Само преди час си купих тази страхотно илюстрована книга.

А тази искам да разгледам, но уви е стречована, а цената е половин зарена на промоция  😂

# 1 235
Да го видите облечено, навлякох върху това с което бях днес, абстрахирайте се. Как ли не се въртях да се види вталеното, което му е най красиво, не става! 👿

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 17:37 от mimi.7299

# 1 236
Вижда се, екстра е! Честито да ти е! Тамън е и за Кавала.

# 1 237
Мими , радвам се, че помогнах. Носи си го с усмивка и го води на хубави места. Simple Smile

Искам тема за обувки, чантите не ме вълнуват толкова. Когато ми е нужна нова, си харесвам нещо хубаво и подходящо за гардероба ми. Имам любим модел на Мах Mara и някой ден бих се радвала да го имам.

# 1 238
  • Ямбол
Аз от тези чанти в първия линк на Агентчето май най-много харесвам тази на Венета Ботега. Бих я носила с удоволствие.

# 1 239
Много ми харесва вталяването на якето Simple Smile
Много хубаво ти стои Мими, за рокли е чудно

Тема за обувки не искам JoyJoyJoy
Умирам си за хубави обувки и съм по-склонна да си купя обувки, а не чанта.

Линофрина, коя ти е любимата им чанта?

# 1 240
Taffta, разкошна!
Между другото и чантата от днешната ти снимка е оригинален модел на Ботега Венета (The Pouch).
Аз от тези чанти в първия линк на Агентчето май най-много харесвам тази на Венета Ботега. Бих я носила с удоволствие.
Джодито? Simple Smile Имат ги в най различни размери, та пасват на безкрайно много жени и стилове!

Ще добавя още няколко популярни модела на Ботега Венета, защото много, ама много харесвам дизайните им от ерата на Daniel Lee (2018 - 2021) и Mathieu Blazy (2021-2024)!
Скрит текст:
Signature designs: His iconic designs include the Pouch, the Jodie bag, the Cassette bag, the Lido sandal, and the Puddle Boots.
"New Bottega": His aesthetic, dubbed "New Bottega," was characterized by a sensual, minimalist approach that blended classic elegance with a fresh, youthful energy.
https://www.vogue.com/slideshow/daniel-lee-bottega-veneta-greatest-moments
https://wwd.com/fashion-news/fashion-scoops/feature/daniel-lee-b … tyles-1234994292/

Популярни модели чанти на Ботега Венета:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 15:05 от Agent Provocateur

# 1 241
  • В морето
Благодаря Ал, Агент! Бих казала, че днешният ми аутфит е повлиян от тук. И аз никак не се влияя от темата иначе JoyJoy
Въпреки, че само дънките са нови (да правят компания на широките джинси), останалите неща не съм ги комбинирала точно така. А чантата е от една колекция Limited Edition на Massimo Dutti.

На Mardji чантата е топ, на Мими честито яке, стои ти много добре, Магни книгата за Dior е Heart
Аз естествено не разбрах защо е шампанското, но предполагам е за хубаво, така че се радвам с вас! Hug

Последна редакция: чт, 30 окт 2025, 19:51 от Taffta

# 1 242
  • тук-там
Тафта, страхотен аутфит! Много пипнат!
Мими, чудно яке! А и роклята много ми хареса! Вталена изглеждаш доста, да не съм те чула да се оплакваш!

# 1 243
  • Mediterraneo
За чантите ще кротувам едва ли има по незаинтересован от мен потребител в тази тема.

И мен. Това брандове, пък модели, пък имитации, пък изобщо не знам за какво става въпрос. Да попадна на някакъв оригинал на нещо си, ще го подмина, ако не ми харесва, пък ако ще и без пари да е. От показаните назад чанти в примерите едва ще намеря 1, която спокойно да ми пасне на "стила"( умишлено съм в кавички).

# 1 244
Mimi, много "твой" стил е якето, със здраве да си го разхождаш по близки и далечни дестинации Heart Exl

Чантите не са ми страст, като обувките, обаче един модел Баленсиага много ми харесва: Le City Bag Medium in Mineral Blue
И съвършената раница Miu Miu

И как се носят Birkenstock в Париж https://www.instagram.com/reel/DO8sEiUkR-v/?utm_source=ig_web_copy_link тези хора разбират от мода...

Общи условия

Активация на акаунт