Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 19 296
  • 308
  •   34
Отговори
# 285
  • София
За Brunello Cucinelli шият ли? Иначе май доста неща на Sezane се шият тук, виждала съм в някои магазини единични бройки.

# 286
Зелената е прекрасна!Сиска, сподели после какво си избра и за завода в Търново какво шият сега, моля...

# 287
Така се прави, поръчваш на мига 🙂
Стискам палци да стане, красива е роклята, и в двата цвятя ми харесва.
И снимка плийс 🙂

Патрицията ме е спасявала, защото имат налично по бутиците, пробвам, виждам се, припадам от ужас или си влюбвам в себе си и така 😃

# 288
  • Велико Търново
За юбилея на мъжа ми бях с тяхна рокля, ама сега не става пак да я обличам.И шлифер имам техен.Харесвам си ги аз Елизабетка и Патриция, че и Пинко.

# 289
Аз харесах златната показана от Сиска. И съм убедена, че моделът е точно за нея. За събитие не бих гледала материя, а качествено изпълнение.

# 290
Страхотна е златната рокля и ще стои убийствено на фигурата  ти, Сиска.

# 291
И на мен ми хареса.

# 292
Да, златната рокля е страхотна.
Не знам защо се отказа от нея.

# 293
  • Велико Търново
Не съм се отказала и нея поръчах още днес.Ще имам право на избор.Предстоят събития-бал на кмета и фирмено парти.Рокли и здраве да има.

# 294
Сиска, аз съм за зелената рокля. Много ти отива зелено, златната рокля ще те "размие" каквато си бяла и руса, и трикото и не ми хареса, поне на снимката.

Щях да ти предлагам тази, но ти вече си избрала.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 22:28 от Sweta

# 295
  • Ямбол
Сиска, мислех да ти предлагам тази, защото изглеждаш жестоко в червено и в такъв силует, обаче си мисля и че съм те виждала с нещо подобно 😅:

В приложението е доста по-червена 🫣.

# 296
  • Велико Търново
Добро утро!Благодаря, момичета!
Майолка, тази я имам.
Света, много е хубава и още нищо не съм избрала.
Желая ви хубава седмица и още веднъж благодаря!

# 297
Siska, сигурна съм че и за двата повода ще избереш перфектните за теб рокли 😘

Сутринта имах порив за прическа като на Angela, но ще пробвам в някой слънчев ден.

Мине се, не мине се и се запалвам за чанти 😃
Сутринта се засякохме с приятелка и тя беше с една прелест в конячено-тютюнев цвят, видях колко добре  стои със сиво 🙂

Linofrina, изпуснала съм зелената ти чанта.
Да я покажеш пак?

Хубава седмица!

# 298
Добро утро!
Ал, пращам ти я чантата на лично, дано Лино не се сърди!
Голяма беда изгубих си копче на роклята джунгла, смърт ми е мисълта да сменям всичките, единият вариант е да се обадя на Дафне да ми пратят, другият да сваля тези от ръкавите и да зашия подобни, те така и така много не се виждат!
Ани протеиновия бустер е божествен, дава такъв хубав глоу ефект /преди не обичах, но с дъртозата заобичах/ и чак не ми се ще да слагам крем отгоре! Забравих да кажа, че съм очарована от сайта BearCare, продуктите са опаковани разкошно и освен безплатния подарък видяхте и многото мостри. Доставката също беше безплатна! Вече от там ще пазарувам корейска козметика.

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 10:17 от mimi.7299

# 299
Мими, мислиш за мен 😘
Много е красива.
Обещала съм си за Коледа да си сложа една (само една) под елхата.
И с удоволствие обмислям коя да е.
Или две 😃  - една като на LinofrinaAngela има такава в друг цвят/ за свободното време и една ежедневна за работа.

Питай Дафне за копчета, а иначе идеята да вземеш от ръкавите е добра.

На Linofrina честита чанта!
Със здраве 🍀
аз в Ebony съм мушнала в кошницата за пазаруване.
Като твоето зелено имам друг модел, ултра комбинативен цвят, реално пасва на 99% от гардероба ми, но е голяма....

Общи условия

Активация на акаунт