Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 113 929
  • 1 277
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря за темата.
Ал, вчера и днес съм с този парфюм. Лошото е, че дъното на флакона започна да се вижда.

И тази есен ще нося, каквото ми харесва и отива.
Бордо и землистите цветове нямат място в гардероба ми.

На работа съм в черно, понякога добавям малко сиво или синьо. Обувките са цветен акцент, днес съм със зелени маратонки😀 Носят ми се бели кожени кецове, а сезонът им е към своя край.

# 31
Мерси за темата, прочитам по диагонал.Нищо няма да сменям, променям, ще се нося както ми дойде.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 07:08 от ДХ3

# 32
Linofrina, аз съм на 2-ро шишенце от 35 мл
Наистина свършва бързичко 🫤
харесва ми описанието в сайта им

# 33
Я вижте аз каква красота намерих, някой да го е мирисал?

# 34
  • София
Mimi, в единственото реално ревю във Фрагантика пише, че ароматът е ретро мъжки като Дракар или Джууп Джууп.

# 35
Ал, морковена торта е 💕 Не съм сигурна дали усещам черния пипер.

Маслото за тяло на Carnal Flower е чудно.

# 36
Я вижте аз каква красота намерих, някой да го е мирисал?
Мими, сигурно ще ми се смееш, ама си купих този парфюм от същата марка заради бутилката. 😄☺️ Не мирише особено впечатляващо, но толкова ми хареса на вид, че го купих, това е... (на живо е по-красива, прилича на бутилката на скъп коняк)
Скрит текст:
Според Фрагрантика като гледам с какво го сравняват, този зеленият мирише почти смъртоносно! Grinning

# 37
Ма как ще ти се смея и мен шишетата ме привличат. Тя и Сиса така прави, заради бутилката.
Майко чистиха ми зъбен камък, после ги избелва и полира, много бе боля, тече кръв яко. Сестрата вика какво е това червено червило, така зъбите ви още по жълти...🤣🤣🤣, а то е даже цвят лютеница. Ептен жълти...🤣🤣🤣

# 38
Пипера го усещам първия половин час.
А иначе за мен е маса със сервирани палачинки с масло, сладко от дюли и щипка пипер, чаши топло мляко със захар и горещ чай ърл грей, бели рози и прясно отрязани ириси във ваза и изобщо страшна красота за мен Sunglasses

Carnal Flower имам душ гел, ухае фантастично, мога да си представя каква прелест е маслото Heart

И мен много ме привличат красиви шишета, да има красота Heart
И червило в красиви гилзи
И красиви обувки
и ох....

Мими, вземи си Елудрил за жабуркане 🙂

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 09:06 от Al Georgieva

# 39
Все повече ме привличат късните отпуски Simple Smile . Лятно ми е още на мен. Безкрайни пусти плажове...

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 08:46 от pep_si

# 40
Pepsi, къде е този прекрасен бряг?
Много хубава снимка, а ти излъчваш щастие

# 41
Благодаря за темата!
Всичко ми се носи през този сезон, но... да видим дали ще си оста  само със заканата.
Който искаше велурена чанта- защо не пробва такава от набук? За мен усещането е подобно, а мисля, че издръжливостта е по- голяма.
Пепси, забавлявай се и за нас!
Ал, бързо да оправиш зъбните проблеми.
Мими, вода Еудрил, но червената на цвят.
Това запомних, лейдис.
О, и на Ани костюмът е жесток.

# 42
Ал, имам Листерин, днес ще жабуря. Отделно зъбаря каза никаква вода за уста да не ползваме, нямало файда от нея...а ако е с хлорхексидин оцветявала зъбите. Но днес има нужда, че ще се мре! 🤣

# 43
  • София
Аз съм пристрастена към някои води за уста, обожавам ментовия им вкус и по няколко пъти на ден жабуря. Една бутилка унищожавам за нула време.

# 44
Аз съм пристрастена към някои води за уста, обожавам ментовия им вкус и по няколко пъти на ден жабуря. Една бутилка унищожавам за нула време.
Не прекалявай, постоянното поглъщане на хлорхексисин разваля и стомаха!
Шисейдото мирише много яко, но е нетраен! Но може би ще го поръчам..

Общи условия

Активация на акаунт