Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 6 870
  • 143
  •   30
Отговори
# 75
На Витоша има сняг... Бррр ❄️

А аз се барнах в нови бели кецки и светло яке 😆 реших, че съм като врана постоянно, та малко за разнообразие. И то баш днес!
Скрит текст:

# 76
Не че нещо, но ти прогноза не четеш ли?

нищо де, има и бели врани 🙃

# 77
Ал, благодаря за новата тема.
Аз ще нося каквото имам налично. А какво ще си харесам да си купя новичко, не зная още.
….

Хубав ден прекрасни момичета!

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 21:58 от MagniМ

# 78
Не че нещо, но ти прогноза не четеш ли?
Аl, аз съм най-разсеяният човек, когото не познаваш 😆 Вчера станах в 5:20 и се оправих за работа, за да установя в 6 (навреме поне, преди да изляза!), че не съм на работа. И това не ми е за пръв път... Нищо не гледам, ни график, ни прогноза. Но няма страшно, от стаята ми до колата са 50 метра и два пъти по толкова ще съм навън днес. Ще оцелея. 😃

# 79
Dia, покрай идеята за бели кецове ми мина вдъхновението за нови боти. 😀 Накрая ще взема и ще си ги нося в сухо време, докато дойде пролетта.

# 80
Magni, така лятна си много хубава.
Сакото е много сполучлива покупка 💙

Dia, сигурна съм че ще се оправиш, ти си от оцеляващите 😘
Аз съм с ГТ днес и шляпам с ефектните калеври с камъчета и козинка, отдавна не се бях натрисала така с неудобни обувки 🫤 твърди, неогъващи се и на милиметър

Linofrina, покажи ги 🙂

Аз поръчах едни сиви ежедневни боти на госпожицата, последен чифт, дано и паснат, че е между два номера.

# 81
Лино, а аз се заинтересувах от твоята зелена чанта. Я, я покажи?

# 82
Лино, аз и бели боти съм заредила 😊
Скрит текст:

# 83
  • Ямбол
Бързо фото и тичам да си взема кафе =)):

Цветът на дънките ми се слива с цвета на плочките 😆

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 15:57 от Майола Бени

# 84
  • В полите на Пирин планина
Аз много обичам бордо и тъмна фуксия, а също така и нося по принцип подобни цветове до лицето си, ако са студен нюанс.
Имам един кафяв панталон и кафяво яке - явно ще ги измъкна да съм в тренда (шегувам се). Честно казано предпочитам сиво и тъмно синьо.

# 85
  • София
Черното почти винаги заменям с тъмно синьо, бордо обичам, стига да не кафенее, а да е по-скоро винено (бургунди). Сиво харесвам също.

# 86
Агент, благодаря за споделеното, наистина малко припомняне винаги е от полза. Аз много я харесах тази мацка и ще я последвам, да й разгледам видеата, ако има още.

Има нюанси на кафявото, които ми качват 5-6 години, има такива, които напротив, свалят.., просто човек трябва да си знае цветотипа и какво му отива. След Ковида и детето започнах да пазарувам основно онлайн и понякога не се уцелвам.

оо, Магни, много хубава рокля, но само като те гледам и ми става студено. При нас зимата дойде.

Сиска, стилна както винаги! Респект за този гръб, рамо и ръка, чудни са!

Диа, където живея в момента е толкова кално зимата и прашно лятото, че за бялото мога само благородно да завидя, супер са кецовете.

# 87
Ал, нищо не съм набелязала още. Може би ще са със жълта подметка или нещо с износен ефект.

Какви са сивите боти? Сиви велурени ми се носят уж.

Диа, имам бели змийски кубинки. С подплата са и ги нося само през зимата.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 12:14 от Linofrina

# 88
Диа, имам бели змийски кубинки. С подплата са и ги нося само през зимата.
Сигурна съм, че ще ми харесат. Обичам и нося през есента и зимата тези
Скрит текст:

# 89
На коментираната снимка, по мое мнение и на моя екран, цветът вляво отива повече на дамата - омекотява чертите, освежава я. Цветът вдясно подчертава чертите на лицето и някак ги изостря.

Общи условия

Активация на акаунт