Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 7 497
  • 146
  •   22
Отговори
# 60
Carnal Flower имат и спрей за коса, който много ме изкушава.

pep_si, наслаждавай се на слънчицето и хубавата храна.

Мисля, че най-после си харесах зелена чанта и може да си я поискам за под елхата, освен ако не излезе нещо друго. След средата на октомври започвам със списъците.

Последна редакция: ср, 01 окт 2025, 22:39 от Linofrina

# 61
Благодаря за есенната тема.
Прекрасни сте всички, които успях да видя.
Вече цяла седмица се наслаждаваме на прекрасно и топло време в Барселона. Но утре се връщаме в студената действителност.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 11:45 от happy doc

# 62
Любима, любима Барселона! На чудесно място си happy doc!

# 63
Любима, любима Барселона! На чудесно място си happy doc!
Обожавам Барселона!
Наслаждавай се Хепи!

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 08:53 от mimi.7299

# 64
  • В заешката дупка
PS Тази кака има и приятен клип за есенните цветовете, които ни "състаряват" и как да коригираме този (д)ефект - все неща дето сме ги дъвкали безкрайно, но малко опресняване не вреди никому:

Любопитни са ми на мен подобни видеа, и могат да показват интересни съчетания, но винаги има неща, с които не съм съгласна. Simple Smile И тук така. Това, примерно (има и други):

Цветът отляво според нея е не-не. Но на мен всъщност много ми допада как ѝ стои. Просто тениската е смотана, нито има някакъв, дори минимален стайлинг. Сивите дънки въобще не са подходящи за този цвят - и ето я заблудата.

# 65
Не е така, тя съди за това как стои цвета до лицето и, а не за комбинацията. Отстрани е много трудно да се прецени, защото много фактори модифицират пърсепшъна за цвят, вкл. топлата светлина през прозореца, цветопредаването на камерата или телефона, който ползва тя и калибрацията на мониторите /дисплеите, на които гледаме ние. С две думи ние като зрители никога нямаме 100%гаранция, че виждаме реалния цвят на дрехата или кожата на създателя на клипа. Ерго трябва да и се доверим, че топлият цвят дава жълт оттенък на студената и кожа, а студеният оттенък е в хармония с кожата и, което е и подкрепено от цветовата теория, а не само от нейните думи.

# 66
  • В заешката дупка
Тя не говори за комбинации, но за гледащите кофти съчетанието първосигнално отблъсква и създава байъс.

Цитат
Ерго трябва да и се доверим….  

Аз не се доверявам толкова лесно. Simple Smile Все пак идеята на подобни видеа е да се визуализират идеите, иначе нямат особен смисъл.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 03:55 от ЧеКа

# 67
Е, тя визуализира, но няма контрол върху споменатите по горе фактори.

# 68
  • В заешката дупка
Тя няма контрол, но ако толкова много цветовете завсият от екраните ни, целият смисъл се губи. Визуализацията е предназначена за зрителите все пак.

Я кажете какви цветове виждате? Simple Smile Топли, студени?  И отиват ли ѝ според вас?

# 69
... а доматено червеното ми е задължително =)). Мислех си за палтенце (някакво по-тънко) в червено
Откакто видях ДХЗ преди дни в червено якенце и аз искам да си купя подобно. Сигурна съм, че и на теб ще стои превъзходно. Не мисли сега фигурата, здравето е по- важно.

# 70
  • Велико Търново
Добро утро, момичета!
Ал, благодаря ти за темата!
Всичко съм изчела, но едва ли ще мога да изкоментирам всичко.Почти всички снимки видях и всичко харесах.

Деси, прелест си!Честит да е на патерица рожденика и прегръдки за загубата на котето.
Анджи, със здраве  си ползвай новите придобивки.Камерата му е жестока на този модел.

Модните тенденции са ми интересни да ги гледам и съм до там.През последните дни съм така, а това са новите парфюми от последните 10 дни.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Хепи и Пепси, на страхотни места сте.

Тафта, изключително много ми хареса как си се облякла.
G&B, този Ралф-ще чакам коледните намаления Божидара да ми поръча нещо.Тя през ден си поръчва от сайта-новата страст са шапките.Една камара е накупила.

За зъбният камък-аз си купувам вода на Астера с поморийска луга.Много добре успокоява.За водите на Елудрил класика е лечебната, която се разрежда.Нейната препоръка е да се ползва до 14 дни.На никой няма да му пожълтеят зъбите за толкова малко време от хлорхексидина.

Днес съм нагасила-тъмно син деним, бяла риза и кафяв дълъг шлифер.
Пожелавам на всички хубав ден и много усмивки!

# 71
Я кажете какви цветове виждате? Simple Smile Топли, студени?  И отиват ли ѝ според вас?
В дясно не ми харесва позицията на главата. С вдигната яка изглежда без врат и главата ѝ забита между раменете. И цвета в дясно не ми харесва, твърде рязък ми е контраста с цвета на лицето и косата. За мен и двата нюанса на блузите са топли. В ляво има повече хармония между цвета на блузата и лицето, но няма с дънките. Изобщо, тези дънки не подхождат и на двете блузи. Тенът на лицето в ляво стои по-светъл и по бистър. Заключение: цвета на лявата блуза ѝ отива повече и стои по-добре на нейното лице, и коса. Това през моите очи и настройки на цветовете на телефона.

# 72
  • Ямбол
Чисто цветово как ги виждам - на първата снимка кафявото ми е по-скоро неутрално или може би неутрално студено, а второто кафяво го виждам с някакъв студен червено-лилав подтон, което може би означава, че също е в студената гама?

Като цяло не съм фен на кафявото и освен на косата си, гледам да не го нося или поне да не е близо до лицето ми.

# 73
Тя няма контрол, но ако толкова много цветовете завсият от екраните ни, целият смисъл се губи. Визуализацията е предназначена за зрителите все пак.

Изгледах и аз, не й отиват, но десния вариант е по добре. Виждам го топъл и леко към керемидено! Съчетано със сивите дънки не ми допада Но моят телефон доста изкривява цветовете.

Елудрила е за здравословен проблем в устата, не за постоянна употреба, то си пише 😁 Докторът каза да не се ползват перманентно за жабурене / както правим с мъжа ми/, особено с хлорхексидин. Снощи и аз жабурих, защото имам разкървени венци! Днес са много по добре, а зъбките белииии! Сиси, супер си с всички тоалети!

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 08:58 от mimi.7299

# 74
Добро утро 🙂
За Барселона и Южна Испания  - Happy Doc, Pepsi, enjoy ❤️ Влюбена съм в тези места.
Siska, да ти кажа само, че си точно по модата 😘
Снимките с блузите - светлата в ляво стои по-добре на дамата като цвят. Видеата не съм отваряла.
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт