Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 7 266
  • 143
  •   6
Отговори
# 90
  • тук-там
ДХЗ, гуш за котето! Знам колко е тежко Sad
Какъв е този студ в Сф?! Имаме гости от Стокхолм и дори при тях в момента е по-топло.
Изгледах видеото и съм съгласна с дамата. Лявата е по-топла от дясната според мен и не отива на цветотипа и. 
Сиска, много стилна и винаги стилна! Може ли линк за тъмносиния тренч?

# 91
Пратиха ми снимка от Бояна

# 92
Siska,

Цената на Ralph Lauren, който предложих на MTZ  ми се струва разумна, дори и да не е намален.
https://www.ralphlauren.co.uk/en/double-breasted-belted-wool-ble … QYASABEgKy_PD_BwE

Макар, че и аз като Света я виждам повече в това на Томи.

# 93
  • тук-там
G&B, ако си ми предложила нещо, не ми е излязло в тел. Връщам се да търся и благодаря предварително!
Мими, тази снимка не може да е от Бояна. Тя е по-ниско от Бистрица, а там доколкото разбирам няма сняг. То няма и как да има при 8 градуса. Снегът е високо в планината. Но пак е доста рано за него!
Редакция: видях предложението ти. По-скоро търся нещо такова:
https://answear.bg/p/valneno-sako-polo-ralph-lauren-v-tamnosinyo … 211971388-1624684

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 15:12 от mtz

# 94
Мими, тази снимка не може да е от Бояна. Тя е по-ниско от Бистрица, а там доколкото разбирам няма сняг. То няма и как да има при 8 градуса. Снегът е високо в планината. Но пак е доста рано за него!

За съжаление /никак не обичам зимата, особено толкова рано/, снимката на Мими е от Бояна днес
https://www.bta.bg/bg/news/bulgaria/979023?download=1

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 15:25 от Sweta

# 95
  • Русе
Айде и аз в новата тема, зачудих се два дни защо не ми излизат отговори.
Аз, както съм казвала обичам бордо, различни нюанси на червено и кафяво, и бежово също обичам. Ще нося различни цветове. Харесаха ми късите палта, особено това с колана. Искам подобно, но да не е черно.
DX3, прегръдка за загубата на котето!
Много ми хареса Мими с леопардовата рокля! Видях доста снимки, всички сте хубави и с хубави придобивки!
Аз днес съм с едни нови кецове. Стоя си, гледам се в краката и се питам, защо ли ми трябваха точно тези, ама... ще ги нося с дънки.

# 96
Въх, при нас разлюля, 5,1 по
Рихтер, в Текирда, Турция.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 15:37 от mimi.7299

# 97
Много ми харесаха сникърсите ти, све! И могат да се съчетаят с най различни дрехи, не само с дънки, със здраве ги носи! Ще проверя има ли ги в Пунто и отивам да пробвам за себе си.

Мими  Hug

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 15:38 от Sweta

# 98
Ооо, Адаш, дано не е било много стресиращо и дано да е само то! Стискам палчета!
 Днес съвсем спонтанно взех това, защото миналогодишното се съсипа от пране и става за разходка на кучетата основно.

Не е много елегантно, но от вкъщи до градината и обратно ще даде малко свежест в сивите зимни дни.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 20:50 от Mimy8809

# 99
Изключително добре ти седи Адаш, цвета ти прилича!

# 100
Мими88, много си хубава така Kissing Heart
В това яке грееш

отворих сайта на Витоша ски - на Лалето сняг няма, на Алеко е снежно

# 101
Аз си поръчях серум бустер, като го понося ще споделя!

# 102
Mimy8809, грееш с това яке, много ти отива!

# 103
Изключително добре ти седи Адаш, цвета ти прилича!
Абсолютно тръгнах това да напиша като видях снимката и Мими, а Al и Sweta казват същото. Много ти отива този цвят, лицето ти грее с него, Мими!

Ама нали сутринта ви качих снимка от камерата на Алеко в 8:30 часа?! Вече имаше сняг.

# 104
  • тук-там
Така е. Но на Лалето няма. И как ще има в Бояна, се чудя аз. Понеже съм далече, ми е любопитно.

Общи условия

Активация на акаунт