Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 53 167
  • 649
  •   20
Отговори
# 105
За туй й казвам на Адаша да купува по живи цветове, толкова й приличат, отварят я и я освежават! 🥰
Млада е....!

# 106
Вчера беше писала за "уморени очи", ами днес ги няма! Какво нещо са цветовете, ще взема да ида на едно такова, дето ти слагат разни цветни парцалки под лицето и с някои точно така светва човек, с други направо посивява. Да видя кое ми е най-за мен, та да сваля едни 10 години от фейса 😆

# 107
Малката Мими грее в живи цветове, снимката с носията беше ❤️

Мтз, и на мен ми е странно така да е на Бояна.....

# 108
Благодаря, момичета! За вас си мислих в магазина, докато го пробвах Flowers Hibiscus

В края на другата седмица по прогноза ще се пооправи, дават го да бъде 18-20 градуса през деня.

Сподели за серума, ако има ефект, аз вчера взех също един:

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 16:29 от Mimy8809

# 109
  • Sofia
Заснеженият път е от Бояна нагоре, още по-високо, та не ме учудва снега. В Бояна целогодишно температурата е с 2-3 ° по-ниска спрямо града.
Мими, много ти отива това яке!
Скоро изваждам лачената цикламена пухенка, която втрещява хората, но мен си ме радва.

# 110
Dia, това може да го направиш и в някой голям магазин - взимаш от всеки наличен цвят дреха и пробваш.

Някои улици в града са реки, нямат пресичане пеша 🫤

# 111
Да, и аз съм забелязала, че на Мими 88 много и отиват по ярки цветове. Но не мисля, че е свързано с възрастта, а с нейния цветотип.
Мислех да ти предложа, Мими кафявите палта да носиш с поло например или шал - в червено, светло синьо, зелено ... т.е. лицето ти да е обкръжено с друг цвят. Кафяво само по себе си благодатно се съчетава с различни цветове.

# 112
Al, аз и вкъщи имам достатъчно цветове, просто не ги нося...

Sweta, на мен се надявам да повлияят на възрастта! 😃 Мими си е млада.

Ето една Витоша https://www.facebook.com/share/r/1CfT4QoTGg/

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 16:54 от DiaMia

# 113
  • Burgas, Bulgaria
Мили момичета, успях да видя Сиска, Магни и Мими с якето и ВСИЧКИ сте УАУ!!! HeartHeartHeart Кога ще ви стигна се питам и дали някога?! Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Heloo autam!!! Flowers Jack O LanternFlowers Jack O LanternFlowers Jack O Lantern
SOTD: https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/La-Panthere-Legere-29360.html

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 13:00 от kolevaangela

# 114
Кого да стигаш, Анджи?! Та ти си wow! 💐Задминала си ни!
Прическата е суууперрр! Аутфита също!

# 115
Dia, това може да го направиш и в някой голям магазин - взимаш от всеки наличен цвят дреха и пробваш.
Не съм съгласна, дори в този магазин да има всички нужни оттенъци за цветови анализ дори цветната температура на лампите ще дава достатъчно каст, за да не е коректен анализа.

Цветови анализ съм си правила 2 пъти професионално, за първи път в София някъде в късни 90-тте. Не е толкова лесно и очевидно, въпреки, че има и чисти типове, които не можеш да ги объркаш с нищо друго (Karen). Да не говорим, че на нашите години, когато сме боядисани, а понякога и със сивеещи корени, които дават съвсем уморен сивеещ вид на лицето става още по-сложно и профитата подбират това, което персонално на нас ни стои, а не се опитват просто да ни вкарат във палитрата на даден сезон. Бърз пример:

Мими, якето ти стои страхотно, освен, че като цвят ти отива!

PS Анджи, днешният аутфит е прекрасен и много твой, но прости ми, аз бих те обула в ботуши с него! Казвала ли съм, че винаги се възхищавам на направената ти коса? Дори много лежерен и небрежен тоалет става по-стилен със направена коса и обратното.... а е толкова трудно да поддържаш идеална коса 7/7!

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 17:13 от Agent Provocateur

# 116
Анджи изби рибата, страшно елегантна и класна. Заприлича ми на Мерил Стрийп във Дявола носи Прада! Браво! Heart Eyes
Дия ма какво ще ходиш да се определяш, обличаш дадена дреха, не грейваш ли, не я взимаш. Аз така процедирам.Blush
Карън и аз се надявам таз година да облека една лачена къса розова пухенка, дето имах черна и мъжа ми толкоз я хареса, та поръча и розова. Обаждах се на сайта да питам кой номер е поръчал да не е объркал. Казах им, че предната седмица сме купили още една и ми направиха отстъпка 10 процента! С розово-цикламено ич не съм хубава, чиста циганака.
Колежката днес ми носи Бакарат Ружа оригинал да го помириша и още един Sospiro Erba Pura Eau De Parfum, вторият по ми хареса. Тоз Бакарат много агресивен някак...!

# 117
Леле, Анджи, ама направо си уау.Освен прекрасния аутфит, си супер фит, браво, браво!!!❤🌹

# 118
Леле, Анджи, ама направо си уау.Освен прекрасния аутфит, си супер фит, браво, браво!!!❤🌹
Да и аз я намирам вталена, поздравления!!

# 119
  • София
Отварям темата и кого виждам Анджи!Не мога да не изкоментирам,че новата прическа много те освежава,а и се забелязват полаганите от теб усилия.И не,не е комплимент,а истината!Продължавай в същия дух! Heart

Общи условия

Активация на акаунт