Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 7 891
  • 149
  •   35
Отговори
# 135
Анджи, ти направо ми отвя главата, супер мацка си, а прическата е твоята, повече никакви дълги коси!
Леле какво си направила със себе си, бравос!
Шапка ти свалям!

# 136
  • София
От този модел дънки кой цвят бихте си взели, освен тъмносините?

https://shop.mango.com/bg/en/p/women/jeans/wideleg/wide-leg-jean … -pockets_17054117
Може би в цвят екрю и черен деним.

# 137
Поръчах зелено палтенце (boiled wool) и розов пуловер (мерино и кашмир). Смятам да ги разходя из Севиля следвашият месец, живот и здраве. Инфлуенснах и дружка Wink за същото зелено Simple Smile Дано не съм я подвела.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 20:06 от G&B

# 138
Много са симпатични, G&B!
Анджи, прекрасно изглеждаш! Чудесен тоалет, прическа, всичко!
Лизи, вероятно бих взела индигото, зависи какви дрехи имаш.
ДХЗ, какво винаги си супер мацка!

# 139
Момичета,някоя пазарувала ли е от Vicconi . com? Поредните скъпи парцали ли са?

# 140
Анджи, присъединявам се към хора - супер изглеждаш, аутфитът ти е чудесен Heart Eyes, и видимо си отслабнала.

Мими, аз те виждам точно както се описваш - равномерно матова с жълтеникав подтон /по спомен от репортажа/, много хубаво съчетание със зелените ти очи. Kissing Heart

Цитат
един дънков панталон широк съм взела и една плетена светло бежова пола, която се чудя с какъв чорапогащник да нося
Кати, имам плетена светло бежова пола, нося я със същия цвят плътен чорапогащник. Доста обикалях да го намеря да е съвсем същият цвят, сравнявах, накрая намерих. Аз така я нося. Освен в Calzedonia, добър избор на чорапогащници има в един магазин на Алабин, с/у Лидл се пада някъде.

Последна редакция: чт, 02 окт 2025, 22:45 от Sweta

# 141
  • Бургас/Пз
Аз си поръчях серум бустер, като го понося ще споделя!

На мен много ми хареса. Две опаковки измазах. Сега взех два други серума на същата марка и те много ми харесаха.

Анджи, Деси, супер сте!
Сис, белият костюм е уау. Обаче и с по тесните дънки много те харесах.

# 142
Анджи направо ни отвя!
Уау 😍

# 143
Не можах да изчета всички страници. Но четох последните 2 и нямаше как да не се върна да видя Анджи!!!!!:heart:HeartHeart
Прекрасна!
При нас си е хладно, особено сутрин.

А близката отдолу - розова

Бяхме на служебен обяд и колега ми обърна специално внимание на етикета на Колата! Все едно за мен са го писали! Не пия газирано и никога не бих забелязала…

Витрините тук са в кафяво, дънково, Бордо

# 144
Ал, благодаря за новата тема 🌷
Анджи, жестока си - стилна и фит 😍

# 145
Босс Мариета, много си красива, особено с розовата блуза и обиците! 😍

# 146

Честит първи сняг!🥶

# 147
Честит първи сняг! ☃️ ❤️

Dia, сутринта да не обу бели кецки, че така заваля на парцали? 🙃

Marieta, много ми харесваш и двата дни.

Seta by Briliant пуловер с къси ръкави ❤️ плюс тяхна вълнена пола до под коляното.
Разкошни дрехи

Хубав ден!

# 148
Ал, много красива блуза! Heart Eyes
Аз днес така, слънце излезе за минути и тръгвам на бач. При нас е доста и топло...

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 10:42 от mimi.7299

# 149
  • София
Много е шик Анджи.
Аз съм в стрес от снощи, тъй като тази вечер съм на много важна вечеря, май ще е домашна, обаче пък домът може да е шик, хората са ми важни, та направо треперя.
Още повече ме стресира снегът тази сутрин и два часа буквално се чудих какво да си облека.
Стискайте палци...

Общи условия

Активация на акаунт