Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 15 842
  • 262
  •   15
Отговори
# 150
RockStar 🍀🤗
Само спокойно

Мими, многа си шик ♥️

Доволна съм че взех билети за постановката "Елизабет или кралицата девственица" с любимата ми Койна Русева 🙂
Темата ми е ултра интересна - деви-кралици, деви-войни, девите по манастирите

# 151
  • Русе
Вчера и днес, всички които видях, изглеждате много добре.
Анджи, другите са го казали, чудна си!
Мими със зеленото яке, много си свежа!

# 152
  • Бургас/Пз
Голям дъжд се изсипа в Бургас. Доста се понапълниха някои улици

Иначе Мими е права- топло е.
Днес съм с новото шлиферче и до работа с маратонки. Там слагам токчета Simple Smile
Получих едни обувки на Тоска Блу. Страшно удобни, естествена кожа, обаче цветът очаквах да е по кафяв и затова сега се чудя дали да ги оставя.

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 11:04 от ani_d

# 153
  • София
Цветът не е лош, но зависи и от цената. Ако са скъпи, а не са точно каквито си искала да бъдат, тогава по-добре ги върни. Хубави кафяви гледах в Бианки наскоро, но те в повечето случаи са с доста твърда кожа и не толкова удобни.

# 154
  • София
Чудни са!

# 155
Мими със зеленото яке, много си свежа!
+1. Забравих да го напиша вчера. Повече цвят, усмивки и очите няма да изглеждат уморени.
Ани, дали не е трябвало един размер по- малък шлифер или този е бил най- малкият?
На Тоска блу имам чанта, качествена изработка.
Рок, да ни се покажеш довечера. Стискам ти палци.

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 12:30 от mariat

# 156
  • Бургас/Пз
Mariat, това е ХС, точно ми е на ръкавите. Аз широките дрехи по ръкавите ги преценявам. Моделът е такъв с А-силует.

Лизи, точно защото са доста скъпи, а аз ги взех на -50% се изкушавам да ги оставя. И най вече заради удобството.  На Бианки много ги харесвам, но само на външен вид. Досега не съм попаднала на сникърси с мека подметка при тях. Маратноките им са значително по удобни.

# 157
  • София
Напоследък всичко като якета, шлифери ми се вижда ужасно уголемено. Ако има XS, взимам него. То е все едно S отпреди 10 години.

# 158
Dia, сутринта да не обу бели кецки, че така заваля на парцали? 🙃
Ако излизах, щях да обуя бели боти, Al, но съм си вкъщи на топло. Grinning

# 159
Анджи, страхотна! Много класна дама си! Heart
Новата фризура много те освежава, а и видимо си се вталила.

Ани, твоите тоалети и комбинации винаги много ми лягат на сърце. Вдъхновяваща си! Heart Eyes
Относно обувките- ако цветът те притеснява, връщай. На мен лично именно цветът ми допада, от "моята" гама е, имам много неща, с които успешно мога да го съчетая. Но! С времето се научих едно- имам ли съмнение, че нещо ще ми влезе плътно и дълготрайно в употреба- не е моето.

Мими грее.

Роки, всичко ще е ок. Дишай.

Карен, като те прочетох за велурения шлифер чак мен ме заболя сърцето. Cry

Аз затова сега умувам над един мръсно бял тренч. Много ми харесва, но буквално на две обличания трябва да се носи на химическо. Че то няма да има време да му се порадвам, докато му е сезонът.

При мен е 10 градуса днес, но е сухо, затова отметнах седмичния пазар пременена с прави дънки (черни), дълга жилетка (небесно синя), бяла памучна блуза с дълъг ръкав, шал с животински принт в сиво, розово, черно и бяло, тъмносиви биркита Бостън Joy със светлосиви чорапи; светло сива чанта. Зная, че доста по- лесно би било просто да се снимам и да кача снимка, но... едно на ръка, че това никак не ми е в кръвта, второ- толкова закъснявах да откарам детето до училище, че хич не ми беше до селфита.

Честит първи сняг!
Малко му е раншко, предпочитам го коледно- новогодишно, дано тогава също има.

# 160
  • София
Честит да ни е първия сняг Nature Snowflake
Надявам се следващия да не е съвсем скоро Smile И дано обстановката се нормализира бързо, че доста хора стоят с часове без ток или блокирани в колите си.

Много хубави визии споделихте последните дни, чудесни сте всички момичета!

На Rockstar стискам палци и вярвам, че всичко ще мине по най-добрия възможен начин!

Ани, моля сподели откъде е панталона от днешния аутфит, много ми допадна кройката.

# 161
  • Бургас/Пз
Тили, благадаря ти, понякога като не съм носила определен цвят и все си мисля, че нямам с какво да го съчетая. Обаче като минах през гардероба си се оказва, че имам доста подходящи неща. Просто досега не ми е идвало на ума да ги сложа с нещо различно от черно или бежово. Вероятно ще ги оставя и ще продължа с търсенето на кафеви или конячени. Simple Smile

Скорпио, панталонът го купих пролетта от реален магазин в Сарафово. Имат доста интересни неща. Хареса ми, че материята е накак си по- тежка и затова пада много добре. Днес съм го съчетала с кафяво и бежово жилетка на райе и златист топ Simple Smile Като цяло е свободен за много комбинаци с риза, тениска, топ

# 162
Ани, чудесно изглеждаш, много ми хареса!
Остави си обувките и те много ми харесаха, а и съм фен на Тоска!
Цветът е приятно/неутрален и лесно се съчетава, ти вече си проверила.  Купи им чанта, ако вече нямаш подходяща за тях и съм сигурна че ще ги носиш доста.

# 163
  • Бургас/Пз
Ани, чудесно изглеждаш, много ми хареса!
Остави си обувките и те много ми харесаха, а и съм фен на Тоска!
Цветът е приятно/неутрален и лесно се съчетава, ти вече си проверила.  Купи им чанта, ако вече нямаш подходяща за тях и съм сигурна че ще ги носиш доста.
Хихи , както си бях наложила вето на купуването на чанти и издържах цяла една година, сега се появява вероятност. Не съм сигурна обаче дали ще намеря в точния цвят. Последно време май съчетавам чантата повече с горната част на облеклото отколкото с обувките. Определено обаче наличните кафяви и бежови, които имам не са подходящи, та варианта ми беше само с Черна да ги нося.
Ще се огледам Simple Smile

# 164
Ani, малко ме сепва бялата подметка на Тоската, не ми допадат особено.
Тези с които си днес са по-хубави.

Имам един чифт на Бианки, подметката не се огъва изобщо, повече от тях нищо няма да купя.

Общи условия

Активация на акаунт