Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 15 220
  • 259
  •   17
Отговори
# 165
  • Виена
Вчера имаше шопнг ден при нас,инициатива на едно женско списание, общо взето много магазини намаляват всичко с 20%. Аз се сдобих с един Шанел О Сплендид с намаление, едно червилце Сен Лоран ловшайн и едно бежово палтенце. И обувчици и чантичка показвам от миналата седмица.

# 166
Ани, много виждам обувките ти с чанта анимал принт, цялата или елемент анимал. Обаче цветът /основния или на шарката/ да е като цвета на чантата. Ще стане много красиво съчетание:

# 167
  • Бургас/Пз
Ani, малко ме сепва бялата подметка на Тоската, не ми допадат особено.
Тези с които си днес са по-хубави.

Имам един чифт на Бианки, подметката не се огъва изобщо, повече от тях нищо няма да купя.
Благодаря, Ал, но днешните са тип маратонки и изобщо нямат нищо общо, точно от тях искам да избягам, защото са прекалено спортни. Направо се чудя как съм ги купила, но май и при тях удобството надделя пред външния вид.
Подметката на Тоската е бежова и точно на мен тя ми хареса. Явно обаче аз си падам по такъв тип подметки, защото имам и черни с бяла подметка на Армани и много си ги харесвам.  То човек като си хареса нещо определено и все натам го тегли 🤣🤣

https://answear.bg/p/armani-exchange-obuvki-xdx043-xcc64-350829

Света, ако мернеш някъде нещо подходящо , прати ми го Simple Smile.... само цената му да е поносима 😂

# 168
Ани, имам лилави кецове с подобна подметка, която вече на нищо не прилича, колкото и да ги чистя и пазя. Такива огромни бели платформи освен че се захабяват лесно, вече са ми леко ретро.

Ал, бях харесала черни велурени маратонки на Бианки, заради зеления акцент. Ще ги пробвам другата седмица в София. Ако се окажат твърди, жалко.

# 169
As You Like It 🙂 Ани
На мен ни ми допадат такива подметки.
Имах такива гуменки преди десетина години, бяха хит.

И да споделя нещо за движението и спорта
Скрит текст:
преди година всичко ми отесня изведнъж, започнах да ставам пухкава по един видимо нездравословен начин (докторът го обясни с естроген, МП, т.н.), напомняше ми пълнеенето след лечението с кортикостероиди. Взех се в ръце и си направих програма
един ден здраво спорт (тичане, упражнения, разтягане, за сила)
на следващия ходене минимум 5 км
и така почти година.
Ефектът?
Днес си облякох пола, която миналата година не можех изобщо да закопчая, килограмите са почти същите като в пухкавия момент (1/2 килограм не ги броя), но обиколките се върнаха като преди МП.
От известно време съм на здраво спорт, два дни почивка (разбирай ходене) и отново

Linofrina, мисля ще се разочароваш от Бианки. На вид са добре, но подметките им са трагични

# 170
Цитат
Света, ако мернеш някъде нещо подходящо , прати ми го Simple Smile.... само цената му да е поносима 😂

E, Ани трудна работа 🤗 , имам подобен цвят обувки и доста обикалях/гледах докато им намеря чанта. Цветът е много специфичен, но накрая намерих и стана чудно.

Зебровият принт в предния колажа е чанта от Тоска, ако ти харесва като модел:

Обувките ти Армани също много ми харесаха!

# 171
Ани, ако са ти удобни ги задръж, цветът е буквално неутрален, ще пасне със всичко в студената или неутралната гама, което имаш, а ти имаш, защото откровено топли цветове при теб рядко съм виждала. И не им търси твърде "съчетана" чанта. Можеш да направиш чантата акцентна. Подкрепям с две ръце идеите на Света за принтове!

Aко подметката не е бяла ща изглеждат най-добре в съчетания със среден контраст. T.e. по-скоро такива съчетания, вместо черно/бяло.

Aко отидеш на откровено топли съчетания няма да стоят оптимално:

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 16:18 от Agent Provocateur

# 172
  • Виена
Малко е low budget, ама в тая цветова гама има в тему за 8 евро чудна платнена торба, каквато взех, за да мъкна батажи в допълнение с основната ми чанта.

# 173
Ал, поздравявам те за постоянството и промяната, която си си наложила!

# 174
В дъждовно време ми е изключително трудно да избирам аутфити.
Иначе е хубаво, че валя така добре в София.

# 175
Освен леопарди и други животни, чанта във винено червено също ще стои добре

Mariat, благодаря! 🌷

# 176
Купих на приятелка за РД тази чанта, която цветово е съвместима с обувките на Ани, но стилово май хич не е... Или пък защо не?! Все пак да покажа, естествена кожа е
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 16:43 от DiaMia

# 177
PS Вчера слушах една кака, която ми хареса. Пак за "ужасните, землисти есенни цветове" Simple Smile

PS И да си похваля гарджето (което ми къса нервите 369 дни в годината) - не само отива на национална олимпиада, но и получи джоб офър от местна вет. клиника (ново, хубаво, чисто, светло и на цели 15 мин без трафик от нас!)

Последна редакция: пт, 03 окт 2025, 18:21 от Agent Provocateur

# 178
Хей Агент, браво на детето, ще я правим колежка! Grinning Много готина изглежда клиниката... !

# 179
Браво на гарджето ти, Агент -  успех на олимпиадата пожелавам! Hands Plus1
Предложението за работа чак мен ме вдъхнови, много ми хареса - като естество на работа, обстановка и всичко!

Общи условия

Активация на акаунт