Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 13 886
  • 246
  •   26
Отговори
# 225
  • Burgas, Bulgaria
Благодаря ти, мила Linofrina , колебаех се, защото в сайта изрично предупреждават, че размерът е умален и съветват да вземеш с номер по-голям. Smile  .                                                                                                          
Благодаря ти много, Ели, писали сме едновременно, за пръв път ли поръчваш от тях и връщала ли си някога, нещо? HeartHeartHeart

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 11:35 от kolevaangela

# 226
Анджи, поръчвала съм, фен съм на НВ. То аз 90% онлайн поръчвам по принцип Simple Smile Официалните сайтове са най- лесни за връщане, не се притеснявай.

# 227
  • Burgas, Bulgaria
Ели, поръчах UK 6 от официалния сайт на GANNI с DHL до Бургас/ затова ме притеснява връщането/, дано съм уцелила номера, ако ли пък - не, ще му мисля. Много ви благодаря за съдействието, мили момичета! HeartHeartHeart

# 228
  • тук-там
Анджела, забравих да напиша, колко много те променя новата прическа и те прави още по-стилна и красива! Би ли показала избрания от теб чифт?

# 229
Анжи, аз нямам опит с този модел. Съветът в сайта е добър ориентир, а ако връщането е лесно, нищо не губиш.

# 230
  • Burgas, Bulgaria
Анджела, забравих да напиша, колко много те променя новата прическа и те прави още по-стилна и красива! Би ли показала избрания от теб чифт?
Много ти благодаря, mtz, ето, това поръчах благодарение на Ели.HeartHeartHeart

# 231
Ох, много са хубави, приличат на обувки и ще стават и за рокли...дано ти паснат Анджи!
Аз отивам на масаж и да си взема серум бустера!
Лино, не показа зелената чанта дето си харесала!

# 232
Мими, показах и понеже не представляваше интерес към момента на дискусиите в темата, я изтрих😀

# 233
  • София
Много интересен микс между мокасини и спортни обувки, не бях виждала такива.

# 234
Много са хубави.
Ще стоят супер с рокли, прави панталони и риза, пола и риза/поло/пуловер, дънки, с всичко.

# 235
  • Burgas, Bulgaria
Момичета, в GANNI , откъдето поръчах, видях и чудни чантички! HeartHeartHeart

# 236
Анджи моля те, сърце нямаш, сега и Лино ми прати нейната...ще жмя!
Его какви подаръци имам от Bearcare! И с безплатна досавка! Ампула маската много ме привлича!

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 12:15 от mimi.7299

# 237
  • Бургас/Пз
Анджи, моля те да споделиш за NB, като ги получиш. С тези чанти направо ме прободе в сърцето. Що ми трябваше да отварям сайта Simple Smile

Мими, дано ти хареса серума, за мен лично е страхотен

# 238
  • тук-там
Анджи, може ли линк плс.

# 239
Харесаха ми обувките ви Ели и Анджи! На лоуфъри ги оприличих аз, с леко спортна визия, гледам че са колаборация - Ganni/NB. Интересни са и като цвят и като визия. Дано ви станат като номер /споделям опит - половин номер по голяма обувка лесно се обира с допълнителна стелка, плюс омекотява и създава комфорт/. Във всички затворени обувки имам допълнителна стелка.
Чантите, които е показала Анджи също много ми харесаха!

Общи условия

Активация на акаунт