Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 14 749
  • 259
  •   9
Отговори
# 240
  • Burgas, Bulgaria
Анджи, може ли линк плс.

HeartHeartHeart MTZ, не знам дали се отварят, ако ли - не, напиши GANNI и ще ти излезе официалният сайт.

https://www.ganni.com/en-bg/orange-mini-hobo-bag-A7103.html

https://www.ganni.com/en-bg/green-mini-ganni-bou-bag-A5651.html

https://www.ganni.com/en-bg/ganni-x-new-balance-1906l-trainers-S3248.html

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 14:51 от kolevaangela

# 241
При мен не работи нито  един линк

# 242
  • Burgas, Bulgaria
Деси, б-г мама "чупи" линковете, напиши GANNI в Google, ще ти излезе официалният сайт и след това отиваш на чанти. HeartHeartHeart

# 243
  • В заешката дупка
Aaa, GANNI обсъждате. Аз все повече ги харесва и май се превръщат в любима марка. Имат цветни акценти, принтове, закачки с форми - неща, които не се много характерни за скандинавския дизайн, но на тях им се получава. Качеството им е топ. Хем са интересни, хем не прекалено екстравагантни. Стават и за по-кежуъл ежедневен стил, и за по-официален. Макар аз да имам една тяхна чанта и един топ, които нося само за по-специални случи. Връщала съм досега само едно тяхно сако, което си е голямо постижение. Аз доста неща връщам и трудно си намирам “моето”. С Гани ми се поличава доста по-лесно. Последните ми две покупки са техни. Аз ви ги показах - лятната рокля и черната с воланите. Лошото е, че нещо не виждам нови техни попълнения в платформата, откъдето основно пазарувам.

Wax якето го върнах, за съжаление. Дължината ми е добре, но ми идва прекалено широко, а ръкавите - прекалено дълги (стигат ми до ноктите). Не съм сигурна, че по-малкият размер ще реши тези проблеми. Чудя се още.

# 244
Ganni за пръв път ги чух преди години от украинската дизайнерка/блогърка с която често ви досаждах в тази тема, преди да ми кажете, че съм твърде досадна Simple Smile Тя много ги харесваше!

Магни, аз съм с теб все още с боси крака! На 20-22С при нас е време за сандали и чехли (ако не вали)!
Скрит текст:

За пореден уикенд ще имаме великолепно време - 28С (миналият стигна до 30С!) и ще направя всичко възможно да не се прибера изобщо! Ако мога ще си подобря постижението от 88 км на колело от миналия. Кефът е неописуем - дърветата почват да обръщат зеленото към жълто/оранжево/пурпурно, а както и друг път съм казвала по-красива есен от есента в Нова Англия няма никъде!

Последна редакция: сб, 04 окт 2025, 17:39 от Agent Provocateur

# 245
  • В заешката дупка
Да  даваш теми за размисъл и разговор е възможно най-далеч от това да си досадна, Агент. Просто приемаш темата за стилистите и цветовия анализ най-вече, много лично. А не трябва. Simple Smile

Гани е скандинавска марка - датчани. Не си спомням как и къде разбрах за тях.  Дали от магазин, в който ги продават тук или в някой блог за скандинавска мода - губи ми се.

# 246
Чека,а това вакс яке не беше ли много тежко? Нещо не схващам идеята на тези якета. ..Яке за лоши атмосферни условия,но само за слаб дъжд. Трябва да се реваксва на 1 година,което не е малко усилие..,не се пере,почиства се трудно...,което си е досадно.. Пробвах мисля такова яке и беше доста тежко,освен другите "несгоди"
Харесах всички,които видях.
На Ани кецовете много ми допаднаха. Бели се виждат подметките на моя екран,но напоследък харесвам и такива. Колко  да са ретро пък...всякакви подметки има посайтове,витрини,магазини. Светли подметки се чистят супер с мицеларна вода и един препарат от Лидл,който е за фурни,паста.

# 247
Ох и на Агента и на Магни, завид, завид за босите крака.

Аз до миналата събота по бански, тук

Скрит текст:

и директно в ботуши и дебело яке
зимата ни изненада рано, рано в БГ
Скрит текст:

# 248
Тя Ани се чудеше дали да ги задържи заради цвета, защото очаквала нещо по- конячено, не заради бялата подметка, която се оказа, че не е точно бяла. 😉
Ани, реши ли вече дали ги оставяш, или ще ги връщаш?

# 249
Като гледам какви предложения за обувки излизат... няма да върна нормалното ретро
Скрит текст:

# 250
Гледах снощи репортажа от Елените и после сънувах кошмари. Много емоционално го приех…
Още съм боса и по сандали както и 90% от хората около мен. Което си е обичайно за сезона. Сняг в първите дни на октомври обаче не е.
Ще се прибирам втората седмица на ноември и се чудя за ботуши и пухенка ( каквато нямам) ли ще е.

# 251
До преди 3 дни и аз ходех със сандали. Миналата година беше лято по това време-около 25-30..
Това е аномалия сега...,а за ноември кой да кажее..

# 252
Гледах снощи репортажа от Елените и после сънувах кошмари. Много емоционално го приех…
Има жертви, ужасно беше, бедствието потресаващо! 🥺
Пожарникарите, спасяващи безстващи и деца!

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 00:18 от mimi.7299

# 253
  • тук-там
И аз съм още по сандали и в потрес от снега в Бг.

# 254
  • Бургас/Пз
Тили, оставих ги, даже днес бях с тях, с бели дънки, светла риза и чанта в същия цвят на подметката. Не съжалявам, предвид колко са удобни , а след предложенията на Агент и прегледа на есенния гардероба установих, че имам доста подходящи неща Simple Smile
Иначе аз също се учудих за коментарите за модел, подметка и т.н. при положение, че въпросът ми беше конкретен за цвета. Но пък всеки е свободен да си каже мнението по принцип, въпреки че питането е конкретно Simple Smile

Снощи бях с приятелки на италианска вечер - паста и ризото. Много вкусно беше.
https://www.facebook.com/share/r/1KxEbb2eQn/

Общи условия

Активация на акаунт