Стилът ни според възрастта (40+) Лайфстайл тема за пораснали момичета - Октомври 25

• 18 324
  • 295
  •   4
Отговори
# 255
Ани, на Нептуна ли, а ние го отказахме заради предупрежденията за буря! Sad

# 256
Тили, оставих ги, даже днес бях с тях, с бели дънки, светла риза и чанта в същия цвят на подметката. Не съжалявам, предвид колко са удобни , а след предложенията на Агент и прегледа на есенния гардероба установих, че имам доста подходящи неща Simple Smile
Иначе аз също се учудих за коментарите за модел, подметка и т.н. при положение, че въпросът ми беше конкретен за цвета. Но пък всеки е свободен да си каже мнението по принцип, въпреки че питането е конкретно Simple Smile

Снощи бях с приятелки на италианска вечер - паста и ризото. Много вкусно беше.
https://www.facebook.com/share/r/1KxEbb2eQn/

Жалко, че не си се снимала, Ани - по описание звучи чудесно, супер се е получило и с чантата!

мтз, пропуснах да коментирам - много ми хареса на снимката - сияеща както винаги, природата, кучето - красота!

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 02:15 от Sweta

# 257
  • Бургас/Пз
Ани, на Нептуна ли, а ние го отказахме заради предупрежденията за буря! Sad
Да, Мими. Снощи времето беше много спокойно и дори приятно. Излизах два пъти навън с пушачките наметната с шал Simple Smile и само по елек /бях с кафявия костюм 😀/

Света, щракнах се набързо без чантата.
 . ...
Не обръщайте внимание на ретро скини дънките ми. В свободното време все още обичам да нося този модел, колкото и да не е актуален напоследък сред наложилите се широки дрехи.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 12:32 от ani_d

# 258
  • В заешката дупка
Чека,а това вакс яке не беше ли много тежко? Нещо не схващам идеята на тези якета. ..Яке за лоши атмосферни условия,но само за слаб дъжд. Трябва да се реваксва на 1 година,което не е малко усилие..,не се пере,почиства се трудно...,което си е досадно.. Пробвах мисля такова яке и беше доста тежко,освен другите "несгоди"

Не много, но е по-тежко, да. Да речем като кожено яке. Аз го искам за ежедневно есенно (но не само) яке. Харесват ми как изглеждат този тип якета. Издържливи са, а с времето стават все по-хубави. Това, че пазят от дъжд и не се мокрят лесно - капките се плъзгат по восъка - си е голям бонус. Водоустойчиви са, нищо че не са напълно водонепромокаеми като дъждобраните. Wax якетата не се цапат лесно заради восъчното покритие. Та точно почиствания мисля да си спестявам. За мен това е много практично яке, особено за климата, в който живея. Единственото неудобство е че трябва да се реваксва през 1-2 години. Simple Smile

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 12:33 от ЧеКа

# 259
Супер си Ани, както и предположих! Heart Eyes Идеално свързани - цветовете на райето, коланът, готините обувки и чантата /представям си я/ -  бонбон си! Точно пък ти винаги си в тренда, скини са класика!

# 260
ЧеКа, очаквах да е така якето.
За климата ти бих си взела нещо по-модерно като материя и кройка.
За мен, дрехите с покритие вакса малко поизгубиха смисъла си с навлизането на новите материи.

Ganni ги видях преди десетина години в MyTheresa. Много са качествени.
Много нови брандове които се целят във високия сегмент стартират и с MyTheresa.
Така научих и за Aeyde, Aesther Ekme, Ulla Johnosn, Khaite, Simkhai.

Dia, това е класика ❤️

Кажи плийс къде ги гледаш точно тези?
Взела съм един пуловер в такъв цвят за под елхата

Вчера бяхме на кино, не ми се беше случвало салона да ръкопляска (и ние, и ние 🙂 ) като почнат надписите....

И сега отивам да тичам

а, един леопард, малко като лапички е така без обувки 🙃

# 261
О, Аниии актуални, неактуални със скини си убиец. Много съжалявам за италианската вечер!
Аз си поръчах нови чашки за коняк

# 262
Диа, това са моите маратонки, само че с розови ивички. Аз разхождам зелени с бледо лилаво и заради тях ще си купя зелено палто или тренч, когато времето не е подходящо за зелена грейка без ръкави.

# 263
Dia, това е класика ❤️
Скрит текст:
Кажи плийс къде ги гледаш точно тези?
Взела съм един пуловер в такъв цвят за под елхата
Заповядай https://answear.bg/p/maratonki-adidas-originals-gazelle-indoor-v … no-jp8342-1646307
Лино, и твоите ли са космати? Grinning

# 264
Моите са по-късокосмести🤣

# 265
  • Бургас/Пз
Днес времето е прекрасно. Цели 20 градуса и пълно с хора край морето.
Направихме 5км разходка и съм много доволна Simple Smile

# 266
  • София
Ето още едни за почитателите на Адидас

Скрит текст:

# 267
В Созопол е прекрасно!

# 268
  • Велико Търново
Привет!
Прочела съм всичко, но доста снимка изпуснах.Сигурна съм, че са били уау!
Искам да кажа на Анджи, че е просто неотразима.Толкова много ми харесваш!Цялостната ти визия беше много "моя", а косата е фантастична.Съжалявам, че нямам уменията и възможността да съм винаги с нагласена коса.
Сайтът за чантите ще се направя, че не съм видяла.
Аса, много хубави маратонки.
Ани, много ми хареса как си се облякла.
Мими, ти цветна и сияеща!
Поздравления за девойката на Агент-ако е като моята недей да разчиташ, че цената на образованието ще я замисли и разколебае.Божидара искаше да става лекар, но разбра, че не е по" наследствена" линия и се отказа.
Вчера и днес почивам от не помня кога и мъжа ми веднага ми измисли какво да правя.
Скрит текст:
Скрит текст:
Онзи ден не съм качила снимката с последните парфюми
Скрит текст:
И трите ми станаха много любими, но днес извадих Шалимара.
Канени сме на едно много изискано събитие и поръчах тази рокля, но съм отворена и за вашите предложения, защото знам, че ще има супер идеи.Имам време да поръчвам и връщам.
Поръчах и тези обувки и със свито сърце ги чакам.Дано ми станат и са ми удобни.
Да не скучая вчера
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 17:13 от siska79

# 269
Сиска, да не те разочаровам, но в една обувна тема, една дама питаше дали ще се отпуснат и омекнат първите Patrizia Pepe, защото били много твърди. Разбира се, ще знаеш дали е така, след като ги получиш.

Общи условия

Активация на акаунт