Изпитани сайтове за парфюми - Октомври и ноември 2025

• 113 452
  • 781
  •   1
Отговори
# 465
И аз не намирам цените в Елинор за изгодни въпреки кода. Или поне това, което уж е изгодно, не ме интересува.
В parfium.bg - xerjoff10, сори, ако повтарям публикация.

# 466
Има ли кодове за Нотино и къде мога да открия Miss Dior essence 35 ml на добра цена, в бълг. сайт?

# 467
Tekane, кодове за Нотино са top, app, promo. App и top намаля и Диор, но не знам дали цената на Miss Dior Essence дори и с код е добра, в началото на седмицата беше по-евтин.

# 468
  • София
И аз не намирам цените в Елинор за изгодни въпреки кода.
И аз така. Търсих снощи Rouge Smoking Extrait de Parfum Bdk Parfums. Цената в Елинор с код black е 420лв, а редовната цена в Beautinow е 390лв без кодове. А там често пускат такива, предстои и черен петък. Май ще изчакам и ще поръчам от там.

# 469
и тук има също : https://www.parfimo.bg/bdk-parfums-rouge-smoking-extrait-parfyum … -ekstrakt-100-ml/

кода за - 6 лв мисля важи още

# 470
  • София
Milen™, благодаря много! Heart
Въобще не подозирах, че Parfimo предлагат BDK. Има заредени повечето, даже и екстракт версиите. И цените са много добри.

# 471
Чудя се дали да влизам тук Simple Smile
Благодаря на Милен за Елинор-а, поръчах и аз.

# 472
  • София
Обикновено не се оплаквам, но сега ще напиша:
В parfium.bg са на принципа "Клиентът винаги има право да ..... плати!"
Никаква комуникация през вайбър и по телефона.
Доста пъти формата не прие телефонния номер, макар че го има в профила и може да се попълни автоматично, подобно на останалите данни.
Накрая прие телефона, но формата  е сменила начина на плащане на "наложен платеж", а беше избрано плащане с карта.
При доставка до автомат не виждам смисъл от наложен платеж, а и няма да им давам допълнителоно 2 лв.
Поръчаката не може да се отмени от клиента.
Писах им във вайбър - нищо.
Писах в коментара към самата поръчка - нищо.
После получих мейл, че е отменена и след 2 часа нов мейл, че е изпратена.
Няма да я получа. Станали са доста нагли.

# 473
  • Sofia
А при мен поръчка от преди седмица никакво инфо, вече бях забравила че съм поръчала, идва съобщение за доставка , а сумата на половина.  Вероятно нещо е било изчерпано, но никой не ме информира. Вземай там каквото има, когато може.

# 474
# 475
# 476
97ECXRCZU - parfium.bg, важи до утре само за козметика.
Гутал на добри цени има в ehype.bg. Пазарувала съм от тях, коректни са и имат реален склад в Ямбол.

# 477
Зареждане на Essential Parfums и Bois Imperial
https://parfium.bg/essential-parfums

# 478
# 479
Гледам,че са пуснали ново Гучи гилти.Някой дали го е пробвал?

Общи условия

Активация на акаунт