Изпитани сайтове за парфюми - Октомври и ноември 2025

• 113 455
  • 781
  •   1
Отговори
# 450
Аз лично така и не успях да се свържа с тях . Изгубих много време и нерви в опити. Смятам да ги избягвам вбъдеще 😒

# 451
Трудничко е, но и двете ми пратки от тях бяха адски бързо изпратени, отлично опаковани, разменихме си мейл относно неналичен продукт, уведомления по Вайбър и по имейл за всяка стъпка от процеса... Лично аз съм доволна.

# 452
Дали има някакъв начин да се свържа с Parfium.bg опитах на телефона посочен в сайта,но никой не вдига

На първа страница в темата, в информацията за сайтовете има и друг номер на Парфюм.бг, може да го пробвате.

# 453
Аз лично така и не успях да се свържа с тях . Изгубих много време и нерви в опити. Смятам да ги избягвам вбъдеще 😒

office@parfium.bg
На този имейл ми отговориха в рамките на час

# 454
А защо ако Нотино изобщо четат тука оправят нещата само в тяхна полза, къде е грижата за клиента? Българска работа 😞

# 455
Трудничко е, но и двете ми пратки от тях бяха адски бързо изпратени, отлично опаковани, разменихме си мейл относно неналичен продукт, уведомления по Вайбър и по имейл за всяка стъпка от процеса... Лично аз съм доволна.
И при мен винаги са били бързи с изпращанията и доставките до последната ми поръчка (тази с бъга в системата им). Като видях как е пропътувала 3/4 от България, докато пристигне на адреса, си помислих, че от чужбина идва Simple Smile. Направила е една 8-ца по родните пътища и поне се надявам парфюмите да са непокътнати.

# 456
https://www.parfumi-shop.net/brands/sospiro.html

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 15:44 от Milen™

# 457
# 458
https://elinor.bg/ има феноменални цени!

# 459
Много искам van cleef santal blan на хубава цена. Моля ако някой го намира под 200 лв да ми пише. Парфум бг му е дигнал цената 🥲

# 460
# 461
Златен си! Ако знаеш от кога дебна Maraschino на прилична цена!
А цените в Елинор са като вчера. В премиум секцията постоянно има намаления когато поставиш продукт в кошницата. Вчера работеха кодовете за 20% Пробвах и black, работеше и той. Малко постно ми се вижда в сравнение с предходните 2 години

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 20:09 от lurtzchen

# 462
Принципиално не съм съгласен, но все пак зависи кой какво търси. Simple Smile

Но пацлия роджа, юник лъкжъри и почти 90 % от ниша с този код цените са без аналог. Айде да не давам примери, че ще ги оправят бързо. Simple Smile

Айде аз така и така напазарувах...Simple Smile кода black - 22% работи от една седмица Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 19:23 от Milen™

# 463
Няма ги миналогодишните "сбъркани" цени, или поне не още.

# 464
Миналата и по-миналата година цените в Елинор не бяха сбъркани, а автоматичното намаление в кошницата за повечето ниш брандове беше доста по-голямо от сегашните. Обаче има и попадения (малко са, но ги има Simple Smile), ако наистина се търсят точно те.
За малко щях да направя поръчка и добре, че пуснах набързо търсене в Гугъл и намерих малко по-изгодна цена, а като минат през кешбек-а стават още по-добри.

Общи условия

Активация на акаунт