Изпитани сайтове за парфюми - Октомври и ноември 2025

• 113 479
  • 781
  •   1
Отговори
# 435
В Елинор тестер на Jimmy Choo Rose Passion за 41 лв
https://elinor.bg/product/jimmy-choo-rose-passion-6

Допълвам, че го има и в Парфимо за 39.90
https://www.parfimo.bg/jimmy-choo-rose-passion-eau-de-parfum-za-jeni/

Последна редакция: ср, 05 ное 2025, 16:46 от FigPancake

# 436
Значи, не мога да си замълча,това,което прави Нотино е супер некоректно . Наблюдавам там вече от два месеца поне L’instant magic I l’instant на герлен и двата бяха по 165 лв и понякога се сваляше цената до 135-6 обаче аз изчаквам т.к. не ми е спешно и вчера сутринта изведнъж виждам намаление до 125 лв бях заета обаче и реших по-късно да поръчам и какво виждам привечер са увеличили реалната цена от 165 на 200 и после уж намаление са пуснали и сега с намалението идва на старата реална цена от 165 лв . Ми не се прави така бизнес .

# 437
В Нотино за да вземеш нещо на добра цена го следиш, като стане на добрата цена го слагаш в кошницата. Там цената се запазва. Друг начин няма. Особено ако ще поръчвате друг път, не на момента.

# 438
  • София
Моята стратегия с Нотино е същата като на Lale_Lili - следя цената, като падне доста го слагам в кошницата и чакам някакво намаление. Там цената наистина се запазва и после намалението е реално. Моя опит с парфюмите, които следя там, показва, че всеки път преди намаление цената им се увеличава с около 10 до 50 лв в зависимост от ценовия клас, а може би и повече. И с намалението реално идва на редовната цена.
Отделно Нотино вече не са ми най-любимото място за пазаруване на парфюми. Получих парфюм на близо 6 години, без целофан, без празен ход и миришеше точно на чубрица. След кратка кореспонденция, успях да го върна без проблем и да ми възстановят пълната сума. Поне в това отношение са коректни. Но вече много внимавам какво поръчвам, особено ако парфюма не е от новите и актуалните, а е нещо старо и не толкова популярно.

# 439
Запазвала съм така няколко пъти, но някой път и там изтриват от кошницата

# 440
# 441
# 442
Запазвала съм така няколко пъти, но някой път и там изтриват от кошницата

Да, но я изпразват веднъж на няколко месеца. Това на мен лично ми дава много добра възможност да си поръчам каквото искам на добра цена. Само така пазарувам от Нотино и съм доволна.

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 10:32 от Lale_Lili

# 443
Това с кошницата е много странен бъг, някой не си е свършил работата Grin Ама пък идеално за потребителя! Smiley

# 444
Ами дано и да не го променят, защото спирам веднага да пазарувам от тях в такъв случай. Особено след като заплащам и доставка, която ми намаля изходната цена и намалението. Вече почти няма хубаво и евтино. Виждам как все по често пазаруваме от чужбина. Това е много показателно че там цените са много по-добри, намалението са реални и адекватни, и не ни пречи да изчакаме N брой дни за доставка. В крайна сметка като си колекционер, гледаш на първо място съотношението цена/количество от продукта. А и доставката е на същата цена както в България. Тук ще платя 6-7 лева, от чужбина също. Защо тогава да поръчам от България, като няма намаление, или то е минимално?

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 10:34 от Lale_Lili

# 445
То хубаво е удобно и много приятно, но съм почти сигурна, че има и момент, който противоречи на ЗЗП, но нямам време да прочета подробно в момента...

Иначе мерси за трикчето, отивам да видя какво-що има там и да си го прибера в кошницата. Принципно преследвам Devotion Pour Homme Parfum за подарък Blush Нe за мен, моят вече дойде Laughing

Само когато си е влязъл човек в профила ли важи? Или когато пазарува и като гост, примерно през приложението?

Цитат
В крайна сметка като си колекционер, гледаш на първо място съотношението цена/количество от продукта.

Хм, аз някак не съм съгласна с това наблюдение. Ако си потребител - да. Но колекционерството - на повечето неща, разбира се Blush  - е скъпо и нелогично хоби. И в големите международни групи постоянно се вижда как хората си взимат малки разфасовки. По няколко причини - защото знаят, че вероятността да ги приключат преди да се случи нещо с парфюма е микроскопична; защото купуват много по-често и все пак бюджетът - колкото и да е бездънен - е ограничен; защото са ценители, за които е по-важно да имат аромата отколкото да го използват често. Те искат да имат всички аромати на парфюмер Х или бранд Y или всички най-добри вишни, примерно. И за да ги имат, понякога се търси най-бюджетната (в абсолютна стойност, не цена за мл.) разфасовка. Прави ми впечатление и че се купуват аромати, за които очакват да не им харесат, но точно защото са колекционери, им е важно да ги имат, да говорят за тях подготвено - в такъв случай също избират малка разфасовка. Участва се в партии, поръчват се отливки, сетове за първо запознанство... Всичко това за мен говори, че въобще не се гледа съотношение цена:количество.

А на хората, които въртят 3 парфюма годишно, им е важно точно то, защото много по-често приключват парфюм, съответно гледат да му свалят cost per wear. Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 ное 2025, 10:54 от Ironfeather

# 446
Бъга с кошницата е оправен!
Вчера се опитах да поръчам един шампоан - цената в кошницата беше 76.40, имаше код promo /мисля че беше/.Като го добавя при цена от 76.40 не се отразява, като го добавя на новата цена, която бяха сложили / 86.40 /се отразява, така че .....някой най-накрая се сети ....

# 447
Слава на Бог, че немското нотно не чете тази тема. Simple Smile

код: TOP

# 448
Всеки си преценява за себе си. Аз винаги купувам най-голямата разфасовка, на най-добрата цена. После като реша да продавам цената ми винаги е без аналог, защото аз първоначално съм го закупила на добра цена и съответно има още много останало количество за ползване и е изгодно. Не следя никакви чуждестранни парфюми групи. Те са с други бюджети и разбирания и въобще като цяло не ме интересуват техните мнения и порядки.

# 449
Дали има някакъв начин да се свържа с Parfium.bg опитах на телефона посочен в сайта,но никой не вдига

Общи условия

Активация на акаунт