Изпитани сайтове за парфюми - Октомври и ноември 2025

• 109 886
  • 781
  •   1
Отговори
# 705
За, дам обратна връзка за поръчката от сайта на Мосю. Накрая също получих 4 мостри подарък плюс Гранд Соар, но изтрих едната мостра надявайки се да мога да я заменя с друга (тази беше мъжка и се надявах на дамска). Ами не, не се заменя. Изтриете ли я просто оставате с по-малко мостри. Опитвах трикове, но не става. Оставам с 3 мостри...
На мен не ми дава допълбителни мостри подарък. Някаква тънкост има ли ?

По-скоро вече не дава, поне не и за този комплект. “Усетили” са се. 😬 Но и 4х2 + 1х5 е много добре!

# 706
Мострите излизат чак на чек аут.

# 707
И аз да благодаря на Милен за MFK.

При мен 4-те допълнителни мостри се появиха след като добавих "The Maison Gift Box" по време на Checkout. Иначе преди това цъках из сайта, ходих напред назад из страниците сигурно 20 мин, но екстра мостри нямаше. Та добавих "The Maison Gift Box" за още 2 евро отгоре и реших, че това ще е.

# 708
  • София
При мен, никак не добавя мостри, добавих и кутията. Странно, цял след обяд въртях. Появиха се Mr. Green

Благодарности на Милен bouquet

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 22:50 от nad_tab

# 709
Аз си признавам че изначално си бях добавила кутията. За 2 евро, няма начин да я подмина тази красота. Дори не съм опитвала да правя поръчка със стандартната кутия. Чак и послание си добавих, колко много ги заслужавам тези мостри 😁😁😁
Сега остава само да чакаме Simple Smile

# 710
  • София
Лаленце, може от кутията да идват допълнителните мостри newsm78

Кодовете, проработиха във флакони и без апп.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 00:04 от nad_tab

# 711
Лаленце, може от кутията да идват допълнителните мостри newsm78
Кодовете, проработиха във флакони и без апп.

Точно от нея са

# 712
Да, оказа се че са от кутията. Но за 2 евро и кутия и 2 мостри бонус си е супер оферта. 🥰

# 713
www.parfumi-shop.net - от днес до неделея - 10 % на всичко код: lux10

www.flaconi.de

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 08:05 от Milen™

# 714
Благодаря на Milen 😀!

Знам, че всичко знаете, кажете ми този сайт ок ли е? Виждам, че продават парфюми, аз си харесах часовник, затова се интересувам.
https://www.koku.bg/parfyumi/zheni?utm_source=fb&utm_medium=paid … 7Kp2KuiCZQbtbzR-Q

Имат и НП

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 09:19 от deni4ka_m

# 715
Знам, че всичко знаете, кажете ми този сайт ок ли е? Виждам, че продават парфюми, аз си харесах часовник, затова се интересувам.
https://www.koku.bg/parfyumi/zheni?utm_source=fb&utm_medium=paid … 7Kp2KuiCZQbtbzR-Q

Без да се шегувам, ние нищо не знаем, но пък четем и сме тук да си помагаме. Simple Smile

на 1 ва страница в доверениет сайтове:

# 716
Покрай Милен и MFK (благодаря отново!) се сетих да погледна какво е положението при Kilian, че бяха спрели по едно време да дават 7.5мл мостра при поръчка на discovery set и код kilianwelcome.

Е, в момента отново дават и то Angels Share. Та, в момента можете да си вземете 3х1.5ml различните видове AS + 7.5ml.

П.п Помня преди, че при изчерпване на количествата Angels Share, изпращаха друг парфюм, та няма гаранция какво ще се получи в крайна сметка.

# 717
Здравейте!

# 718
  • Карлово
Покрай Милен и MFK (благодаря отново!) се сетих да погледна какво е положението при Kilian, че бяха спрели по едно време да дават 7.5мл мостра при поръчка на discovery set и код kilianwelcome.

Е, в момента отново дават и то Angels Share. Та, в момента можете да си вземете 3х1.5ml различните видове AS + 7.5ml.

Е, стига бе! Преди седмица поръчах и пишеше, че е изчерпано количество на комплиментите от 7,5!

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 10:47 от ДамаТрефа

# 719
в Elinor
Този ден го чакам откакто излезе това преди няколко месеца Sweat Smile

В кошницата автоматично отстъпката вече е 40% и black дава още 23%
Иска ровене и пробване, но видях, че хваща akro, nishane, merchant of venice, fugazzi..
може и да има още брандове.

Общи условия

Активация на акаунт