Изпитани сайтове за парфюми - Октомври и ноември 2025

• 109 900
  • 781
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте ,търся код за отстъпка в дъглас

# 691
  • София
https://aromatix.bg/

Кодът не важи за вече намалени продукти.

# 692
Благодаря, Милен!

На мен ми добави още 2 мостри:

# 693
# 694
Много благодаря за споделеното инфо за MFK.
При мен като се помотах в сайта ми добави не 2 ами 4 мостри. Astonished
В началото ми даваше да завърша поръчката само със сета от 4 мостри + 5мл минито.
А след 5-10 минути ми добави още 2 мостри.
А пък след още 5 ми даде да си избера допълнителни 2 мостри.

# 695
Нови аромати и заредени стари от Argos в елф

https://www.elfragrance.bg/products_filter.php?cPath=1_45_528

# 696
  • София
В началото ми даваше да завърша поръчката само със сета от 4 мостри + 5мл минито.

Здравейте, да попитам до България ли поръчвате или с превозвач? Не съм поръчвала от сайта до момента и не съм наясно? Благодаря!

# 697

Здравейте, да попитам до България ли поръчвате или с превозвач? Не съм поръчвала от сайта до момента и не съм наясно? Благодаря!

Аз пуснах до България, доставката е безплатна.

# 698
Намерих информация в настоящата тема -мнения номер 425 и 426. Milen™ и chilko са споделили. Но аз така и не пробвах да го инсталирам. Използвам само сайта.
А аз така и не разбрах как става Simple Smile

# 699
  • Бургас
Намерих информация в настоящата тема -мнения номер 425 и 426. Milen™ и chilko са споделили. Но аз така и не пробвах да го инсталирам. Използвам само сайта.
А аз така и не разбрах как става Simple Smile
Благодаря много на Milen™ и chilko  за пореден път.

# 700
Аз, дам обратна връзка за поръчката от сайта на Мосю. Накрая също получих 4 мостри подарък плюс Гранд Соар, но изтрих едната мостра надявайки се да мога да я заменя с друга (тази беше мъжка и се надявах на дамска). Ами не, не се заменя. Изтриете ли я просто оставате с по-малко мостри. Опитвах трикове, но не става. Оставам с 3 мостри...

Последна редакция: чт, 27 ное 2025, 22:56 от Lale_Lili

# 701
Благодарности на Милен за споделянето на текущите намаления във flaconi.de!
Предполагам поръчвате до презовач в Германия?

# 702
За, дам обратна връзка за поръчката от сайта на Мосю. Накрая също получих 4 мостри подарък плюс Гранд Соар, но изтрих едната мостра надявайки се да мога да я заменя с друга (тази беше мъжка и се надявах на дамска). Ами не, не се заменя. Изтриете ли я просто оставате с по-малко мостри. Опитвах трикове, но не става. Оставам с 3 мостри...
На мен не ми дава допълбителни мостри подарък. Някаква тънкост има ли ?

# 703
  • Карлово
За, дам обратна връзка за поръчката от сайта на Мосю. Накрая също получих 4 мостри подарък плюс Гранд Соар, но изтрих едната мостра надявайки се да мога да я заменя с друга (тази беше мъжка и се надявах на дамска). Ами не, не се заменя. Изтриете ли я просто оставате с по-малко мостри. Опитвах трикове, но не става. Оставам с 3 мостри...
Изтриваш мострите и започваш отначало. Харесай си аромати, според отзивите във fragratica.

# 704
Отивате в checkout. Там получавате Гранд Соар и още 2 мостри. Връщате се една стъпка назад и ви дава да изберете още 2 мостри.
Дотук добре, но не ми позволява да платя и с двете ми карти. Едната е Револют, другата Уникредит. Ами сега?

Общи условия

Активация на акаунт