Изпитани сайтове за парфюми - Октомври 2025

• 26 207
  • 213
  •   8
Отговори
# 180
  • Стара Загора
Dareland, Nahema-та не е за всеки. Преди време си я поръчах на сляпо. В началото ми допадна розата - необикновена е, но след известно време си промених мнението. Стои си прибрана в кутията.

# 181
Здравейте,

Попаднах на този сайт - https://godsmell.bg/ и всичко на пръв поглед ми изглежда наред. Вие какво мислите, дали е надежден?

# 182
  • София
Някой пазарувал ли е от uhanie.bg? Изглежда ми читав. Харесах за сина ми един комплект на Ø
Paco Rabanne Phantom EDTза 175 лв с код и много му се чудя.
Защо не проверите цените в изпитаните сайтове? Сайтът Пазарувай https://www.pazaruvaj.com/ показва цените по онлайн магазините. Има комплекти на по-ниски цени:
Скрит текст:

И т.н.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 02:21 от Vesika

# 183
Здравейте,дами!
Как е козметиката от www.parfium.bg,хвърлила съм око на някои неща,но цените са подозрително ниски?

# 184
Аз със питане за сайта на parfimo .Знам ,че се обсъждаше преди няколко страници ,имаше много разочаровани.За колко време им пътуват пратките?Пуснали са ми я на 08.10 сряда и в сайта на спиди стои "пратка в очакване". Девойката ,която ми потвърди по телефона пратката каза че за този понеделник сигурно ще е при мен.Утре ми трябва за подарък за рожден ден и тези ме издокараха добре.Добре поне ,че я пуснах с наложен платеж.Като дойде ,ако дойде въобще имам ли право да я отворя вътре или е само да фабрична опаковка-подаръчен комплект е.Да не се окаже празна кутията на подаръчния комплект?

# 185
  • Sofia
Козметиката в parfium.bg е на такива цени, защото или са стара колекция, или тестери.

# 186
Аз със питане за сайта на parfimo .Знам ,че се обсъждаше преди няколко страници ,имаше много разочаровани.За колко време им пътуват пратките?

Аз лично съм доволна от Парфимо, през годините съм пуснала към 10-15 поръчки, не е имало проблеми. Иначе наистина им е малко по - бавна доставката, от 2 до 5 работни дни пише уж. Май доставяха от Чехия.

# 187
  • София
Здравейте,дами!
Как е козметиката от www.parfium.bg,хвърлила съм око на някои неща,но цените са подозрително ниски?
Поръчвала съм няколко пъти кремове и маски Filorga-или са тестери или без опаковка,но иначе запечатани бурканчетато  и мисля,че редовни.Веднъж поръчах серум Estee Lauder от там на доста по-ниска цена-изхабих си го,но не съм 100% сигурна,че беше оригинал.Тъй като за първи път използвах такъв,нямах и база за сравнение.

# 188
Поръчах от Елинор,но нещо много време се бавят, какви са наблюденията ви?

# 189
Ще го изпратят, може би чакат доставка. Много са коректни, ако го имат, идва за два дни. Аз се притеснявам за тези неща и бих се обадила по телефона. Каквото са обещали, ще го изпратят.

# 190
Поръчах от Елинор,но нещо много време се бавят, какви са наблюденията ви?
А каква дата за доставка ви дава? Сега повечето неща са с доставка чак 27.10.

# 191
Парфимо мисля имаха едно време склад в Сливен и пристигаха бързо. Но се изнесоха и сега всичко идва от Чехия. Последно лятото поръчвах от тях, страшно чакане беше. Мисля че скоро няма да поръчвам от тях пак. Не ми се чака по 10 дни за пратка.

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 17:14 от Lale_Lili

# 192
# 193
  • София
Някой пазарувал ли е от uhanie.bg? Изглежда ми читав. Харесах за сина ми един комплект на Ø
Paco Rabanne Phantom EDTза 175 лв с код и много му се чудя.
Защо не проверите цените в изпитаните сайтове? Сайтът Пазарувай https://www.pazaruvaj.com/ показва цените по онлайн магазините. Има комплекти на по-ниски цени:
Скрит текст:

И т.н.
Благодаря много!
Уж съм хрътка и проверих, но и аз не знам какво съм гледала. Но съм отворена и към други сайтове, защото мисля, че може да се появи нещо читаво.

# 194
Аз се оплаках от Парфюмо преди няколко страници. Поръчка от 23.09 беше загубена.Вчера вече се изнервих и им писах пак,за връщането на парите.Връщали само няколко пъти месечно и чакали да се съберат.След като им казах,че е много неприятно това за клиента,ми ги пуснаха.Вече чакам да ми ги обработи моята банка.За който, не го бърка чакането и иска да си вземе Латафа,сега ми попадна това в Тик ток.

Общи условия

Активация на акаунт