Изпитани сайтове за парфюми - Октомври 2025

• 25 184
  • 209
  •   19
Отговори
# 195
Цена в сайта на марката - 130 евро

# 196
Аз искам да дам отрицателен отзив за zivada.bg.Имах 1 поръчка,която дойде за 9 дни,затова и направих втора,която вече 20 дни не е пристигнала.Най-лошото е ,че от сайта още не искат да ми върнат парите,защото им трябвало официално потвърждение от куриерите,че е загубена.
Явно ще се разправяме по трудния начин,така че -внимавайте!

# 197
# 198
Аз със питане за сайта на parfimo.
Възможно ли е да се допълни на 1вата страница, че пратките обикновено пристигат след поне 10 дни, а не обявените 3-5 работни дни?
Първата поръчка от parfimo.bg и при мен протече по същият начин, та явно не е излишна информация.

# 199
  • Sofia
Не за пръв път пазарувам от parfumi-shop.net , обаче сега имам притеснение и не разпечатвам парфюма, за да мога да го върна евентуално.
Върху QR кода има бели точки и телефона не го чете.  Другият е купен от Германия и кода се чете от устройството.
Какво мислите?

Последна редакция: вт, 14 окт 2025, 16:00 от Karen

# 200
С Парфимо не съм имала проблеми досега, последно поръчвах лятото до изибокс. Доволна съм от grazia.bg, scosmetics.net, veneracosmetics и elFragrance.bg. Мейкъп също, напоследък са много бързи, но от тях поръчвам повече козметика за коса.

# 201
Не за пръв път пазарувам от parfumi-shop.net , обаче сега имам притеснение и не разпечатвам парфюма, за да мога да го върна евентуално.
Върху QR кода има бели точки и телефона не го чете.  Другият е купен от Германия и кода се чете от устройството.
Какво мислите?

под точките има маркери и с тях се чете нормално

# 202
Скрит текст:
Възможно ли е да се допълни на 1вата страница, че пратките обикновено пристигат след поне 10 дни, а не обявените 3-5 работни дни?
Първата поръчка от parfimo.bg и при мен протече по същият начин, та явно не е излишна информация.

Вероятно ще добавят мнението ви, генерални заключения не могат да се вадят от един или два поста. Аз съм получавала поръчки след три работни дни.

Същото важи и за Елинор- преди поръчка всеки може да види предполагаемата дата за доставка и да си направи сметка дали иска да чака. Датите са указани под цената ако не се лъжа. Никой за нищо не ни задължава, така или иначе.

Да похваля parfium.bg- оригинален парфюм е при мен, бързи комуникация и доставка.

# 203
  • Sofia
Благодаря, Chilko!
Чух се с тях, кодът е нарочно манипулиран. Нещо като изрязаните кодове от кутиите (и от други сайтове) заради партиди за другаде. Т.е. оригинални,  но предназначени не за нашия пазар.

# 204
Моят Гайдънс също е така. Нямам съмнение за автентичност. Чуден е.

# 205
# 206
  • Бургас
Скоро поръчвах от Парфимо и пратката ми дойде за 4- 5 дни.

# 207
При мен също, пристигат за не-повече от 5 дни, а не е като да пазарувам от вчера. Липсват ми обаче малките подаръчета, които изпращаха с поръчките преди 8-9 години - различни сладки изкушения, мостри и други неща, ами "гъделче" си беше... 🌺☺️

# 208
Явно, аз съм изтеглила късата клечка с парфимо .Днес е 6-ти ден от както имам мейл с трак номер на спиди.Стои си статус получена информация за пратка .Ще отида сега да купя нещо за рождения ден ,и ще се пръскам аз със парфюма ,който трябваше да подаря.Звънях вчера да ме ориентират ,супер любезна и категорична девойка твърдеше ,че днес ще е при мен 😅

# 209
Не си само ти, аз лятото също чаках. Явно все пак има парфюми които изпращат по бързо и други, които може и те да нямат на склад и да заявяват. Аз лятото поръчах Тифани и едва ли са от най търсените че да са им там налични.
Склонна съм да чакам ако цената е топ, но понеже не беше, а си беше напълно реална съм им сърдита че чаках чак толкова много.

Общи условия

Активация на акаунт