На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 19 404
  • 386
  •   2
Отговори
# 105
bubalesa, къде направихте запитване за Алгара?!

# 106
  • Велико Търново
През съни турс, тях ползвам за всички почивки

# 107
Аз много се чудя дали да запазвам хотел ОИ.Трябва ми някой хотел  на плажа и да приема куче до 5кг.
Ето тук в предходната тема съм обобщила информация за хотели, които допускат кучета, както и хотели с Аквапарк и/или пързалки. https://www.bg-mamma.com/?topic=1678138.msg48829504#msg48829504

# 108
  • В.Търново
Аз много се чудя дали да запазвам хотел ОИ.Трябва ми някой хотел  на плажа и да приема куче до 5кг.
За съжаление хотелите, които приемат с домашни любимци не са кой знае какво. Или са кофти хотели, или са някакви малки. Елените са тотал щета като база и качество, сега особено след този потоп още по-зле. Ако Вие откриете някой симпатичен хотел с прием на домашни любимци ми пишете. Grinning

# 109
Миналата година в Марина Сандс имаше 3 семейства с малки кучета. А изрично пишеше , че домашни любимци не приемат🤔. Ядосах се, защото исках да си взема котката, която е болна и трябва да приема добавки всеки ден... Можеше да си я взема... Или е само за някои?

# 110
Това лято ми излизаше реклама на хотел в Несебър който приема домашни любимци - Парадизо дриймс.
До 10кг трябва да са..
https://paradisodreamshotel.com/pochivka-s-domashen-lubimec-v-paradizo-driims/

Хотелът е до плажа - северния на Несебър, който е и начало на южния на Сл.бряг всъщност.

Аз съм отсадала в съседният апарт хотел Парадизо, средна работа е за мен. Не е ОИ, само закуска може да се избере евентуално. А може и само нощувки. Басейнът не става, леден е, в сянка през деня.
Избрах го заради локацията основно, и заради басейна /който така и не ползвахме в края на август/, за 3 нощувки като част от второто ни море. После продължихме в Роуз гардън в Поморие.
От Дриймса нямам впечатления, просто споделям че приемат любимци.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 07:28 от teta75

# 111
На сайта на Грифид също има вече ранни записвания и може да изневеря на стандартния си избор за дати за почивка. Чудя се дали е много рисково за Златни пясъци в началото на юни. Гледам Грифид Енканто, искам определено хотел на плажа пак. По отзиви тук ще проверя и "Боряна" в Албена, обмислям все още и Св. Влас ("Премиер Форт Бийч" или Грандхотела).

# 112
За Грифит преди една седмица цената беше по ниска от сега.За същия период който резервирах миналата година сега е с 400 лв отгоре.

# 113
Аз очаквам постъпване, просто вече е абсолютно непосилно и над психологическия ми праг да почиваме в такъв тип хотел във висок сезон, така че ще трябва да се преориентирам в периода. Гледам по снимки и отзиви Ноа, Енканто, Вистамар и не се ориентирам много защо е тази разлика в цените, доста сходно изглеждат.

# 114
От Ноа има доста лоши отзиви за храната.Пред хотела има ужасен мирис на канал,не знам дали това е само от улицата.Камериерките ни на етажа/ и не само/бяха много приятни жени.Казаха че от всички хотели Енканто задържа персонала си и готвача е най добър.

# 115
Много полезно, сърдечно благодаря. 🌺

# 116
Едно от нещата, които ме спират за тези хотели на Грифид е, че са много близо до пречиствателната станция и дълбоководното на Златните. Другото е адски бързо ставащото дълбоко море и трето изключително високите цени. Началото на юни за плаж ще става, но морето ще е много студено. Над 20 години съм почивала в този район и юни (може би по-подходащо да се избере поне последната седмица на месеца) си е доста компромисно като температури най-вече на морската вода. По-подходящо е края на август или началото на септември.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 15:07 от Fatalina

# 117
Благодаря, Фаталина, това ми беше другият вариант, но е доста отдалечено във времето, а и съм вече с ученик и началото на септември не смея много да шавам, защото не знам кога ще зашият родителската среща. За много дълбокото море съм подготвена, но за станцията съм пропуснала и ще трябва да го премисля пак при това положение. Май ще трябва да избера по-скоро Албена или Влас.

# 118
Благодаря, Фаталина, това ми беше другият вариант, но е доста отдалечено във времето, а и съм вече с ученик и началото на септември не смея много да шавам, защото не знам кога ще зашият родителската среща. За много дълбокото море съм подготвена, но за станцията съм пропуснала и ще трябва да го премисля пак при това положение. Май ще трябва да избера по-скоро Албена или Влас.
Все пак пречиствателната станция в Златните е реновирана през 2016 г., а дълбоководното е ново, но си има миризма и то най-вече от старата канализация в курорта. Имай предвид, че Албена е със стара, проблемна и с недостатъчен капацитет за комплекса, пречистватерна станция и компроментирано дърбоководно заустване, което преди 2 години се откъсна от ПСОВ-а и имаше разлив на отпадни води. Уж е ремонтирано, но въпреки това, ако избираш хотел то поне гледай да е в централната или северната част на курорта.

# 119
  • моята мила родна страна
Има ли някой, който е бил и в Дриймс, и в Сол Несебър Палас, Несебър във висок сезон? Ако може, да ги сравни.

Общи условия

Активация на акаунт