На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 28 092
  • 507
  •   1
Отговори
# 120
  • Русе
Златни пясъци и Албена евентуално след 5 юли,юни водата е доста студена,както и в басеините им,инъче времето е приятно като градуси,тази година ходихме в Златните около 24 септември,водата в морето беше около 24-25 градуса,и времето беше много приятно,но наистина морето като влезеш и ти стига до гърдите,не е ок.

# 121
  • В.Търново
Миналата година в Марина Сандс имаше 3 семейства с малки кучета. А изрично пишеше , че домашни любимци не приемат🤔. Ядосах се, защото исках да си взема котката, която е болна и трябва да приема добавки всеки ден... Можеше да си я взема... Или е само за някои?
Явно е за някои. И аз съм питала, но са ми отказвали.

# 122
Миналата година в Марина Сандс имаше 3 семейства с малки кучета. А изрично пишеше , че домашни любимци не приемат🤔. Ядосах се, защото исках да си взема котката, която е болна и трябва да приема добавки всеки ден... Можеше да си я взема... Или е само за някои?
Явно е за някои. И аз съм питала, но са ми отказвали.
Ако на мен са ми отказали и видя почиващи с куче, бих искала обяснение от мениджмънта на хотела и компенсация. Не може да се третират гостите по различен начин, всички си плащаме обявените цени.

# 123
Има ли някой, който е бил и в Дриймс, и в Сол Несебър Палас, Несебър във висок сезон? Ако може, да ги сравни.

Ние, миналата година- само че не в Палас, а в Маре.
В Дриймс като цяло ни хареса повече - самото усещане за простор, много басейни, зеленина, хубав плаж. Писани са доста подробни отзиви за хотела, затова няма да повтарям.
В Сол Несебър аква паркът е голям плюс, както и платените забавления за деца вечер. Страшно ни хареса и италианският ресторант.
Басейните обаче и плажът бяха много зле. В Палас имат собствен басейн , а и ползват чадъри на плажа , но самата ивица е много тясна, някакъв глинест пясък е, а и по нашето време морето беше адски жабунясало. В крайна сметка не можахме да се насладим нито на басейни, нито на море. За басейна трябва да отидеш да оставиш кърпа най-късно в 7.30, за да се вредиш. В Дриймс проблемът беше най-вече за детския басейн с пързалките.
Освен това храната в Маре беше ужасна - отдавна не помня чак толкова лоша  храна на подобен ранг хотел. В Палас би трябвало да е по-добра.

# 124
  • моята мила родна страна
Много благодаря! В такъв случай везните ни се накланят в полза на Дриймс...
А в Дриймс в "редовна" стая ли бяхте или в Prefered club? Ако е втората, заслужава ли си по-високата цена?

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 19:58 от jovigirl

# 125
В началото на юни за мен не става морето. Влизала съм, не е моето. Обичам да се къпя на море, ОИ не ми е приоритет.
Може би и ние следващата година ще запазим друг тип почивка.

# 126
След 20 юни на южното ни море е перфе .. Simple Smile

# 127
Много благодаря! В такъв случай везните ни се накланят в полза на Дриймс...
А в Дриймс в "редовна" стая ли бяхте или в Prefered club? Ако е втората, заслужава ли си по-високата цена?

Хм…и аз се колебая, честно казано. Бяхме с Pref. club. Миналата година. Определено е по-приятно и има разни благинки, но дали си заслужава увеличената цена е доста субективно. Аз лично за тази година мислех да не взимаме, защото цените са доста по-високи, обаче братовчедка ми от Щатите онзи ден вика: да не ме сложиш някъде с простолюдието, задължително вип стая Simple Smile) Тя се шегува, но много им хареса , че в зоната за Pref club в ресторанта не се пушеше. И винаги имахме голяма хубава маса с покривки и прибори  на терасата.
Като цяло можете да минете и без преференциите- храната е същата , ползвате си всичко в комплекса с изключение на един лаундж в лоби бара, но пък ако не ви притенсява цената, си е глезотия. Има и отделен басейн за тези стаи, но е дълбок и ние не го ползвахме.

# 128
Polikseni благодаря за информацията. И аз се замислям за Дриймса и се чудех за prefered ама  от изброените неща, които включва единствено мястото при непушачите ме блазни ама не е чак толкова проблемно. Във висит няма цена за домашен любимец и в сайта не видях. Ще пиша на висит дали може и каква е цената. Другите хотели ОИ имат доста негативни отзиви, та или ще е Дрийс или ще сме без ОИ за второ море. Иначе за средата на юни резервирах хотел в Турция да видим дали ще ни хареса там.

# 129
Polikseni благодаря за информацията. И аз се замислям за Дриймса и се чудех за prefered ама  от изброените неща, които включва единствено мястото при непушачите ме блазни ама не е чак толкова проблемно. Във висит няма цена за домашен любимец и в сайта не видях. Ще пиша на висит дали може и каква е цената. Другите хотели ОИ имат доста негативни отзиви, та или ще е Дрийс или ще сме без ОИ за второ море. Иначе за средата на юни резервирах хотел в Турция да видим дали ще ни хареса там.
Може да провериш в този хотел дали допускат малки кучета. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-kazablanka-obzor-19662/ Преди години разрешаваха на собственици там да си водят кучетата, както и на гости на хотела, които са наели частни апартаменти.  Хотелът е приличен без да е нещо уау и цената му е доста прилична. Някои от помещенията са реновирани, а други не са. На втора линия е зад хотел Алуа Хелиос Бей.

# 130
Fatalina благодаря,ще погледна и този. Още съм в колебание. Марина сандс цената и периода ми пасват добре, но не знам как е плажа там в края на август. Ще изчакам да видя ще има ли някакви допълнителни отстъпки за черен петък и ще решаваме тогава. За сега колебанието ни е между Дриймс и Марина Сандс.

# 131
Fatalina благодаря,ще погледна и този. Още съм в колебание. Марина сандс цената и периода ми пасват добре, но не знам как е плажа там в края на август. Ще изчакам да видя ще има ли някакви допълнителни отстъпки за черен петък и ще решаваме тогава. За сега колебанието ни е между Дриймс и Марина Сандс.
А на някой изпратиха ли променена оферта с по-висока цена за Марина Сандс? Бях приела една оферта,днес ми пращат нова с по-висока цена

# 132
А на някой изпратиха ли променена оферта с по-висока цена за Марина Сандс? Бях приела една оферта,днес ми пращат нова с по-висока цена
Ами за сега не са ми пуснали нова цена. Чакам си номер на резервация и ще превеждам депозит, но цените са такива само до 31.10.2025 г. Да не би да са ви сменили стаята? Например с частичен изглед море или с 2+1 или 3+0. Те са с по-висока цена.

Patenceto, за плажа съм писала много пъти. Пред голямата част от плажа с чадъри на хотела в морето има много и големи камъни. Изобщо не става за къпане. В ляво от волейболното игрище, където са разположени по-малко техни чадъри, а от това лято там не допускат ползването им от семейства с деца, морето е без камъни. Морето в Обзор е открито, не е в залив, често е бурно и с вълни, а и бързо става дълбоко. Не е като на Златни пясъци, но да речем след 15 - 20 метра си става дълбоко. Последните години краят на август времето рязко се променя. Става хладно, ветровито и дъждовно, което е предпоставка и морето да е бурно. Няма никаква гаранция обаче кога какво ще бъде времето, респективно морето. Рядко има цени на Марината на Черен петък. Преди 2 или 3 години имаха такива само за дълъг уикенд с 3 нощувки.

# 133
Ами за сега не са ми пуснали нова цена. Чакам си номер на резервация и ще превеждам депозит, но цените са такива само до 31.10.2025 г. Да не би да са ви сменили стаята? Например с частичен изглед море или с 2+1 или 3+0. Те са с по-висока цена.

Patenceto, за плажа съм писала много пъти. Пред голямата част от плажа с чадъри на хотела в морето има много и големи камъни. Изобщо не става за къпане. В ляво от волейболното игрище, където са разположени по-малко техни чадъри, а от това лято там не допускат ползването им от семейства с деца, морето е без камъни. Морето в Обзор е открито, не е в залив, често е бурно и с вълни, а и бързо става дълбоко. Не е като на Златни пясъци, но да речем след 15 - 20 метра си става дълбоко. Последните години краят на август времето рязко се променя. Става хладно, ветровито и дъждовно, което е предпоставка и морето да е бурно. Няма никаква гаранция обаче кога какво ще бъде времето, респективно морето. Рядко има цени на Марината на Черен петък. Преди 2 или 3 години имаха такива само за дълъг уикенд с 3 нощувки.

Не не са сменили стаята, на линка където преди си бях потвърдила офертата и седеше, тази оферта е вече потвърдена. Сега седи просто нова оферта.

Някой с мнение за сънрайз ол суитс? През немските туроператори имат много добри цени.

# 134
Миналата година бяхме запазили там, но след отзивите които излязоха през сезона в гугъл го отменихме. Прегледайте ги и тях.

Общи условия

Активация на акаунт