На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 27 839
  • 507
  •   2
Отговори
# 495
Благодаря ви много. Гледам че имат и паркинг, та няма да ми се налага да търся място за колата.
elraa за средата на юни с малко бебе и аз препоръчвам с 2 ръце Воя. Плажа към хотела не е голям, но и водата по това време не е много топла за плаж. Външните басейни се отопляват и е много приятна водата. Ние бяхме началото на юни и беше супер. Тогава още няма много хора и е по-спокойно. За чистота и качество на храната са ми номер 1. Ако се тръгне в дясно от изхода на хотела малко по-надолу е друг плаж, по които може да се разходите има и атракции и свободна зона. Хубавото на плажа на Воя е че е като в заливче и става по-плавно дълбоко и няма много вълни.

# 496
Направих резервация за Марина Сандс в Обзор за първата седмица на Юли. 6 нощувки ултра ОИ, апартамент за 3 възрастни и 1 дете. Цената е почти 3400 лв.
Силно се надявам да е хубаво времето и водата да не е студена.

# 497
в Мирамар има ли разлика от сайта и други агенции?
Миналата година гледам оферти з аоколо 2700-2800 лева , сега най- евтините са над 4.
Предполагам никакви намаления няма да имат. Интересува ме края на юли

в бебе ще сме на 9-10 месеца и батко на 4. Искам всичко да ми е "на едно" и удобно.
Други подобни предложения имате ли?
Ами края на юли е топ сезон и е нормално цените тогава да са най-високи. Освен това в много хотели с две деца, независимо, че едното е бебе няма да ви настанят в двойна стая, както е възможно в Мирамар, т.е. автоматично качва цената още нагоре. Такива са цените в по-добрити хотели. Може да разгледате отзивите от хотели на първа страница на темата и да прецените дали някой покрива изискванията ви.
Това е офретата на Съни Турс, но само при резервация до днес 30.01.26 г . Може да прегледате цените и в https://allinclusive.bg/ 
https://www.holidayplanet.bg/promo-more-bulgariya/hoteli-obzor-2026-3

Холидей планет дават 29+5% намаления или цена от 1650 е
Споделям ако някой иска този хотел. За пример на рецепция офертата е 4300 лв( за двойна стая)
Отново благодаря.

# 498
  • Beyond the stars
Благодаря ви много. Гледам че имат и паркинг, та няма да ми се налага да търся място за колата.
elraa за средата на юни с малко бебе и аз препоръчвам с 2 ръце Воя. Плажа към хотела не е голям, но и водата по това време не е много топла за плаж. Външните басейни се отопляват и е много приятна водата. Ние бяхме началото на юни и беше супер. Тогава още няма много хора и е по-спокойно. За чистота и качество на храната са ми номер 1. Ако се тръгне в дясно от изхода на хотела малко по-надолу е друг плаж, по които може да се разходите има и атракции и свободна зона. Хубавото на плажа на Воя е че е като в заливче и става по-плавно дълбоко и няма много вълни.

Имат закрит и открит, и последните години е включен в цената.

# 499
  • В.Търново
Серенити бей в Царево, плажът е пред хотела, има и детски басейн. Но миналата година точно на плажа пред хотела имаше камъни на влизане в морето. Тази година може вече да няма, предни години не е било така. Чадър и шезлонг на плажа са безплатни. Хотелът е на първа линия.
Преди няколко години имаше същия проблем. 2013 и 2015г., мисля че бяхме ходили. Същата история. Няма да го забравя. Камънак и чакъл колкото искаш.

Значи. За средата на юни с бебе, навършило годинка съм избрал няколко хотела.
Според вас кой е по-добрият вариант.
Благодаря Simple Smile
По снимки най-много ми хареса Voya beach resort. Само плажа ми изглежда по-малък
Paradise Beach Residence в Св. Влас също изглежда хубав
Sol Nessebar Palace
Duni Marina Royal Palace
И малко по-бюджете Sol Luna Bay Обзор
Хубаво е да има паркинг хотела.
Аз бих избрала Воя, на второ място Сол Несебър Маре. Другите не.

# 500
Ние 2020 година бяхме в съседния хотел до Серенити и плажа също беше с камъни в началото на водата както и силни вълни. Баткото тогава на 6 години целия беше ожулен и се беше наплашил от морето. Целия плаж беше така.

# 501
Мисля че почнахме да ходим там от 2023, до миналата година включително. Само миналата беше така. Явно зависи какво морето ще извлече през зимата, не знам.

# 502
Здравейте. Имам въпрос относно хотел Дриймс Съни Бийч Св.власт.Тази година съм се насочила на там със сина ми,който е на 12 г..Въпросът ми е относно местоположението на хотела.Много ли е далече (повече от 15-тина минути пеша) от някоя крайбрежна улица или център подходящи за вечерна разходка примерно.?Благодаря предварително за отговора и хубав, усмихнат ден на всички 🙂!

# 503
Крайбрежната /улица Първа се нарича/ започва от хотел Helena Park - може да го погледнете на карта за ориентация.
Разстоянието между Дриймс и Хелена е плажната ивица с шезлонгите на Дриймс. Може би десетина минути отнема.
Това е в посока Слънчев бряг. В посока Св. Влас не сме се разходжали, не знам имат ли подобна крайбрежна с атракциони.

# 504
Насочила съм се към Бургас бийч -Сл.бряг. Някакви скорошни отзиви ?

# 505
Има доста писано за Бургас бийч в темите.
В южната част е иначе.
Виж на 1 стр...събрани са отзиви по хотели.

# 506
Няма нищо писано за този хотел на стр.1

# 507
  • В.Търново
Булгас Бийч е на около 1,500км от центъра. Гледката е супер, храната средно ниво. Аз се чудих между няколко хотела. Били сме в Тиара Бийч много близо до Бургас Бийч. Изхранването към Тиара Бийч е на по-добро ниво от Бургас Бийч. За това се отказах от него, въпреки хубавата гледка. Насочихме се към центъра на курорта.

Ето отзиви в Гутъл.
https://www.google.bg/travel/hotels/entity/ChoI2-vh9MigwZzXARoNL … gCKgkKBToDRVVSGgA

Това е отзив от преди 5 месеца:
Започвам с позитивните неща, локацията е супер, точно на плажа, кърпите в стаята се сменяха всеки ден и се почистваше ежедневно. Готвят добре, но е еднотипно яденето. Сега с негативните неща, асансьорите са тотал щета, понякога се чака по 15 минути, за да хванеш асансьор. Банята миришеше на канал почти постоянно, а вентилаторът не работеше. Дограмата на стаите е под всякаква критика, нон стоп се чуват вълните, все едно спя на плажа, както и виковете на хората по улицата. Носете си разклонители, в стаите има един контакт до входната врата, на височина около 1.20м и още един, в който са включени телевизорът и хладилника, място за зареждане на телефони няма. Като за финална сутрин, имахме и гущер в стаята, на пердето. Паркингът е 30лв на ден, уж ви се пази място с конус, но някой просто решава да премести конуса и да спре на вашето място. Ако сте любител на супите, не се надявайте да ядете хубава супа, може би ги купуват някакви готови и са страшна отврат. Попитахме за бебешка кошара, имали, но се плащала 10лв на ден, тотална излагация.
Стаи2,0
Услуга4,0
Местоположение5,0
Акценти на хотелаОтлична гледка

Общи условия

Активация на акаунт