На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 19 312
  • 386
  •   2
Отговори
# 90
Съни Турс пуснаха офертите за Марина Сандс.

Не сме посещавали хотела, но виждам, че доста сте впечатлени от него.
Ако трябва да изберете между Сол Несебър Палас и Марина Сандс, кой бихте предпочели?
И в кой от двата хотела има повече естествена сянка, зеленина и простор?

# 91
Съни Турс пуснаха офертите за Марина Сандс.

Не сме посещавали хотела, но виждам, че доста сте впечатлени от него.
Ако трябва да изберете между Сол Несебър Палас и Марина Сандс, кой бихте предпочели?
И в кой от двата хотела има повече естествена сянка, зеленина и простор?
Не мога да съм ви полезна за Соловете. Със сигурност са по-стари хотели и поне за моите разбирания нямат никакъв плаж, т.к. ивицата на ширина буквално едва побира два реда чадъри. Гостити ползват слънчеви тераси. Не се интересувам от аквапаркове, така че избягвам такива хотели, защото обичайно са лудница от дечурлига и шумотевица. Марината е компактен хотел, разположен на малка територия с много зеленина и в горска среда, т.е. ако търсите хотел с голямо пространство, то това не е вашето място. За хотела има много изписано и в предходните теми и в нета. Имайте предвид, че хотелът е извън Обзор и пред едната част с чадъри в морето има много камъни.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 08:46 от Fatalina

# 92
А след приемане на оферта от visit.bg след колко време получавате линка за плащане? Нямам спомен преди 3 години последно запазихме през тях. Приех оферта четвъртък след 17:30, днес петък нямах нищо от тях.

# 93
А след приемане на оферта от visit.bg след колко време получавате линка за плащане? Нямам спомен преди 3 години последно запазихме през тях. Приех оферта четвъртък след 17:30, днес петък нямах нищо от тях.
Не ви разбрах съвсем, но ако сте потвърдили изпратената ви от Съни Турс оферта към 17.30 часа в четвъртък, то би следвало в петък или най-късно до два - три работни дни да ви върнат имейл с номер на резервация и линк с начините за плащане. За да ви пуснат номер на резервация ТА следва да получи потвърждение от даденият хотел и това понякога може да отнеме време, особено сега извън сезон, когато много от хотелите не работят. Може да си проверите и папка спам, защото ми се е случавало имейлите да попаднат в нея или направо им звъннете по тел., ако нищо не са ви изпратили.

# 94
Аз резервирах отново за Марина Сандс😁. Не ми се правят тъпи компромиси още повече като изчетох с по -скъпи хотели как е положението.... Воя изобщо не ми е приоритет. Мразя грандомански хотели с огромен брой гости ма цената на златото.

# 95
Аз резервирах отново за Марина Сандс😁. Не ми се правят тъпи компромиси още повече като изчетох с по -скъпи хотели как е положението.... Воя изобщо не ми е приоритет. Мразя грандомански хотели с огромен брой гости ма цената на златото.

От къде резервирахте за тях? Точно за тях чакам от визит начини на плащане иначе потвърдих офертата която изпратиха.

# 96
Правилни ли видях 1000 лв на човек /ден в Съни турс за Марината?

# 97
През Визит(Съну турс). Още не са пратили линк за плащане, но предполагам понеделник. За 7 дена нач на август за 2 ма ми излезе 2920. На сайта на хотела за същия период излиза 3150

# 98
Относно Марината, ако не държите на безплатната анулация имайте предвид, че хотела миналата година ми даде по-добра цена от Визит около 200лв беше разликата, за 3 нощувки, в апартамент.
Ако се резервира директно при тях не връщата депозита, а може да се ползва за нова резервация в рамките на една година. (Фаталина го беше написала, но да го повторя за всеки случай)
Аз резервирах в последния момент, та не ми пречеше това с депозита.
За тази година още се чудя къде да ходим, хем пак ми се иска в Марина, хем умуваме Гърция и Турция, накрая пак ще се напълнят местата докато се начудя.

*Дописвам, цената ми я дадоха след запитване по имейл.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 13:56 от MrsPenguinButt

# 99
През Визит(Съну турс). Още не са пратили линк за плащане, но предполагам понеделник. За 7 дена нач на август за 2 ма ми излезе 2920. На сайта на хотела за същия период излиза 3150

Ние сме 3 стаи от 17.08 за 7 нощувки. Значи очаквам и аз линк за плащане. Два пъти сме били и ни харесва много

# 100
Точно че през техния сайт ми дава по висока цена с 200 лв, а през агенцията по -евтино
Може да сте ползвали Last minute  нещо или датите ви са били на друга цена, не знам...

# 101
Доста хвалят и Сол Луна бей, цените с Марина сандс  са сходни. Обаче този пусти Обзор, където никога не съм ходила, но въпреки това съм предубедена заради морето. Нещо не ми изглежда романтично с това открито море, вятър и вълни Simple Smile
Първото море сигурно пак ще ни е в Дриймс, но за второто нямам никаква идея. Може би премиер форт бийч, но не е AI, а и чадърите не влизат в цената.

# 102
Точно че през техния сайт ми дава по висока цена с 200 лв, а през агенцията по -евтино
Може да сте ползвали Last minute  нещо или датите ви са били на друга цена, не знам...

Пропуснала съм, цената ми я дадоха след запитване по имейл. Допълних го и в постта.
Иначе да, възможно е нещо специално да сме нацелили, но не е било last minute със сигурност,  запазих през юли за края на август. В един и същи ден пуснах запитване и към визит и към хотела.
Иначе сега ако трябва да запазвам, бих запазила през визит, заради анулацията все пак.

# 103
Аз много се чудя дали да запазвам хотел ОИ.Трябва ми някой хотел  на плажа и да приема куче до 5кг.

# 104
  • Велико Търново
Аз потвърдих оферта за резервация за Марина началото на юли, както и чакам оферта за второто море за Алгара Бийч и Аквамарин- и двата в Кранево. Определено клоня към Алгара, но нека да видя какво ще предложат и двата.

Имам питане относно добри хотели с аквапарк или поне да имат някакви пързалки. Знам, че сте писали по темата, но на мен не ми е приоритет, тъй като детето ни е малко и съответно не помня имена. Искам да ориентирам една приятелка. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт