На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 18 726
  • 382
  •   3
Отговори
# 75
Питах ги, отговориха ми, че ако изрично пише 10 дни преди резервацията да е безплатната анулация, то общите им условия не се прилагат.
Тоест за хотела който гледам е дадена изрично безплатна анулация 10 дни преди датата, та значи ще може да анулирам ако нещо се скофти работата към датата на почивката.

# 76
На Съни турс в офертата пише безплатна анулация х дни преди датата.
Но в договора пише друго..безплатна само преди депозита???
Как е вкъщност...някой знае ли?
Каквото пише в офертата.

# 77
Благодаря!

# 78
Не го приемайте като реклама, но аз съм много доволна от Съни турс. Няколко години почиваме лятото с тях и всичко винаги е било точно. Зимата имахме резервация за хотел платена вече, но 3 дни преди датата на заминаване ни се случи непредвиден инцидент и нямаше как да отидем на почивката. Обадих се да попитам мога ли да изпратя други хора вместо нас и обясних каква е ситуацията. Отсреща ми отговориха,че няма проблем да се сменят имената на гостите и че въпросния хотел не възстановява суми още повече пък 3 дни преди датата. След около час пак се чух с тях за да им дам новите имена и за мое очудване момчето ми каза,че се е свързал с управителя на хотела,обяснил му е какво ми е положението и той се е съгласил да ми анулират безплатно резервацията. Така и стана. Хората проявиха голяма човещина за което съм им много благодарна. Сумата не беше малка, а ми я възстановиха цялата без удръжки.
Гледах им офертите за 2026г. и сравних цената на Топола скайс с миналогодишните ранни и цената е с 350лв нагоре.
Аз се колебая за Мирамар Обзор и Сол Несебър, но не видях цени за тях.
Някой може ли да препоръча хотел в който е бил с куче и да е доволен. Кучето е 2,5кг.

# 79
Аз също ползвам от поне 6г Съни Турс. Винаги запазвам ранни резервации и плащам накуп отрано, но една година се наложи да я отменим. Връщат пари до 10 дни преди дата на настаняване. Писах им и ми върнаха до стотинка. Даже ми е по-спокойно през тях да запазвам, отколкото на самия хотел.
Иначе тази година май ще пропуснем ранните резервации - мъжа ми е на нова работа, която си има почивни бази и иска тях да пробваме....Но следя де. Хотелът, в който запазваме цените са почти като миналогодишните, но няма да го казвам, че по отзиви се определя като мизерен. Иначе в него ранните резервации са с 35% отстъпка и ранното лято (ние ходим началото на ни) за 4 човека излиза супер евтино.

# 80
Блягодаряяяя...Hug

# 81
Аз засега имам две резервации на морето на прилична цена в добри апартаменти през букинг. Ще се храним както дойде в ресторантчета, нещо инклузивът доста неизгоден стана финансово. Следя тук, но ако не мерна добра оферта, оставам си с досегашните резервации.

# 82
  • Велико Търново
Аз също разглеждах новите цени. Интересуват ме Алгара бийч и Аквамарин, и двата в Кранево. Имаше отзиви това лято за Алгара, но за Аквамарин май не. Ще помислим и ние, тази година по-сериозно, защото хем на мен ми свършва майчинство, хем ММ ще е на нова работа и хубаво ще огледам и аз вариантите за анулация за всеки случай. Та, някой ако има отзиви за двата хотела, ще са ми полезни. На първо четене видях, че в Алгара децата само до 2г са безплатни, което само оттук ще даде разлика в цената.
Ще чакам и цени за Марината в Обзор, че ни хареса много.

# 83
  • Велико Търново
Аз също разглеждах новите цени. Интересуват ме Алгара бийч и Аквамарин, и двата в Кранево. Имаше отзиви това лято за Алгара, но за Аквамарин май не. Ще помислим и ние, тази година по-сериозно, защото хем на мен ми свършва майчинство, хем ММ ще е на нова работа и хубаво ще огледам и аз вариантите за анулация за всеки случай. Та, някой ако има отзиви за двата хотела, ще са ми полезни. На първо четене видях, че в Алгара децата само до 2г са безплатни, което само оттук ще даде разлика в цената.
Ще чакам и цени за Марината в Обзор, че ни хареса много.
Хотел Марина сендс Обзор вече има цени на сайта на хотела.

# 84
Марина Сендс няма ли да ги пуснат и Съни Турс? 🤔

# 85
  • Велико Търново

Може би ще ги пуснат. Сега има само на сайта на хотела.

# 86
Предполагам, че ще ги обяват най-късно до края на октомври. Който е решил да резервира директно в хотела да има предвид, че хотелът не възстановява преведен депозит, а същият може да се ползва от туристите за следваща резервация до 1 година напред.

# 87
Ще чакам Визит да обявят пакетите за тази година

# 88
Тази година и аз ще търся ОИ. С бебе на 9 месеца и батко на 4 ще ни е много по-лесно.
По-скоро предпочитам южното черноморие. Без Китен . Важно ми е да е чисто и да има дворче или някакви забавления за децата.
Две години подред бяхме в Селена Бийч в Созопол. Не е лошо . Последна беше близо 500 лв на ден за двама възрастни и едно дете на 3. Има закуска обяд вечеря и междинки. Беше вкусно, но омръзва. А и до Каваци си ходи с кола. Паркинга беше 20 лв. Като дадеш и за чадър и шезлонги и се губеше смисъла да се прибираш на обяд, на и там едно 80-100 лв на плажа и така. Нещо по-наблизо търся до плаж.

# 89
Съни Турс пуснаха офертите за Марина Сандс.

Общи условия

Активация на акаунт