На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 3 382
  • 56
  •   2
Отговори
# 30
Моля, за хубави хотели ол инклузив с вътрешен минерален басейн.Предпочитам Хисаря, Павел баня, Сапарева баня!
Благодаря предварително!

Старосел - Тракийска резиденция, но само със закуска и вечеря!
Всичко е топ!

# 31
  • Beyond the stars
Е, ако под ОИ се разбира само пиене...добре.
Мислех че за храна ставаше дума, но може и да е моя грешката /алкохол не пием/...

Под ОИ се разбира ОИ. Защото като сложа в сметката цял ден кафета, водички, сокчета, и ... (посипвам си с пепел главата, щото явно е много грешно) някоя бира и някоя чаша вино .. нещата се качват нагоре.
Плюс опциите други неща, които са включени в ALL In , при full board да не са.
И веднага давам пример - в Старосел, детският кът се заплаща допълнително.

Така или иначе, темата е за all inclusive в морски курорти.

# 32
  • Русе
В Гранд Хотел Бнско също Ултра ОИ е чудесен.

# 33
Аз като гледам и колко курорти са под вода сега, много взех да се замислям да изчакам малко с ранните.
Добре де аз ли нещо не съм наред ама като е написано all in би трябвало всичко да ти е включено в цената, а не да ти е включена храната пък напитките отделно. Айде за тези по-специалните алкохоли и тн да се плаща от тези, които консумират, пък аз като не пия да не ми оскъпява на мен.

# 34
  • София
Да, храна и спа в Гранд хотел Банско са супер, единствено не ни хареса, че хранене има само в ресторанта, което означава, че трябва да сте облечени подобаващо. С деца това може да се окаже проблем, защото уж не са гладни,  отиват в басейните, внезапно огладняват или им се допива нещо , няма откъде една бисквита да ядат, трябва да спрем  със спа-то, да се преобличаме и тн.  сложна работа за нещо дребно. Някакъв снакс бар трябва да измислят. Иначе е страхотно.

# 35
  • Beyond the stars
Аз като гледам и колко курорти са под вода сега, много взех да се замислям да изчакам малко с ранните.
Добре де аз ли нещо не съм наред ама като е написано all in би трябвало всичко да ти е включено в цената, а не да ти е включена храната пък напитките отделно. Айде за тези по-специалните алкохоли и тн да се плаща от тези, които консумират, пък аз като не пия да не ми оскъпява на мен.

Това беше идеята, че не е all in, a e full board или съотвеното half board, което и двете са съвсем различна концепция на предлаганата услуга.

# 36
И аз установих разлика в цените на Дриймс съни бийч на ранни записвания от миналата година със 700 лева за същите дни и период. Ще чакам да  видя дали няма да пуснат някоя промоция за черен петък, но ме съмнява .

# 37
  • Русе
Да, храна и спа в Гранд хотел Банско са супер, единствено не ни хареса, че хранене има само в ресторанта, което означава, че трябва да сте облечени подобаващо. С деца това може да се окаже проблем, защото уж не са гладни,  отиват в басейните, внезапно огладняват или им се допива нещо , няма откъде една бисквита да ядат, трябва да спрем  със спа-то, да се преобличаме и тн.  сложна работа за нещо дребно. Някакъв снакс бар трябва да измислят. Иначе е страхотно.

Сега в новата СПА зона пак ли няма?

# 38
  • София
Ние бяхме там в края на май, новата външна зона все още не беше готова, за там не знам. Вътре нямаше нищо, само вода и чай мисля.

# 39
В Гранд хотел Банско има и едно кафе в лобито, на които се предлагаха закуски и сладкиши, но могат да се консумират само там. Не дават да се изнася към басейна и стаята, но пак е вариант за нещо набързо.

Много ще съм ви благодарна за мнение за Тиара бийч. Всъщност има много отзиви в групата и в интернет, но не мога нещо да си го представя. Цената е твърде ниска спряно хвалебствените отзиви и общата оценка , затова съм и скептична. На снимки ми прилича някак си на ниско бюджетен хотел и това не кореспондира с мненията като цяло.  Много ли е мизерен, с кой хотел е съпоставим като цяло?

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 15:38 от Polikseni

# 40
Има цяла тема за Банско, където въпросният хотел е доста коментиран. В морските курорти има само един Спа хотел, работещ на база ОИ и това е Гранд Хотел Свети Влас. Другите са само ВВ и НВ, но питащата не я интересува морето, а други Спа дестинации.

# 41
За Тиара има много мнения на 1 стр.
Какво значи мизерен?

# 42
Палас в Слънчев ден е ОИ, има СПА център и доколкото знам, работи целогодишно.

# 43
Питащата търси хотел с вътрешен басейн с минерална вода в Хисаря, Павел баня и Сапарева баня, т.е. не на морето.

# 44
Питащата търси хотел с вътрешен басейн с минерална вода в Хисаря, Павел баня и Сапарева баня, т.е. не на морето.
За тези места не мога да кажа, в Палас има вътрешен басейн с минерална вода, но,да,на морето е. На всички езици има надписи, че хавлиите и чехлите са само за СПА центъра и въпреки това разни украинки и румънци се курдисваха с тях на плажа лятото...

Общи условия

Активация на акаунт