На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 2 941
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
Конкретен въпрос за пързалките в Мелия Съни бийч. По снимките виждам само една сива, която завършва в басейн. Червена в нищото - явно не работи. Трета синя която също не завършва в басейн, тоест я виждам като неизползваема. По описания пише 7 ли бях бройки. Колко от тях са бутафорни, и колко реално работят и стават изобщо за целта с която принципно се ползват тия съоръжения.
Реално ме интересува колко работят, без бебешките, тези за тинейджъри и възрастни ....

Слагам фотка, да не ровите излишно.

# 46
В Гранд хотел Банско има и едно кафе в лобито, на които се предлагаха закуски и сладкиши, но могат да се консумират само там. Не дават да се изнася към басейна и стаята, но пак е вариант за нещо набързо.

Много ще съм ви благодарна за мнение за Тиара бийч. Всъщност има много отзиви в групата и в интернет, но не мога нещо да си го представя. Цената е твърде ниска спряно хвалебствените отзиви и общата оценка , затова съм и скептична. На снимки ми прилича някак си на ниско бюджетен хотел и това не кореспондира с мненията като цяло.  Много ли е мизерен, с кой хотел е съпоставим като цяло?

Ужасно мизерен е, по добре го пропусни.
Има 2 басейна и двата мръсни, плуват косми и какво ли не във тях. Шезлонгите покрити със шалтета които не са прани поне 5 години. За храната се стараят, има вариант да се нахраниш но не е нещо особено. Анимацията бива. Не бих се върнала там лично аз и не препоръчвам.

Ние в момента сме с 2 деца на wave resort, може би това са последните дни преди краяна сезона за този хотел. Уникално место, много чисто много добре поддържано, храната прясна разнообразна и много добре приготвена. Въпреки че сме вече много извън сезона качеството на услугата тук е на много високо ниво. Бих казала, че много ама много ми напомня Воя. Просто нямам абсолютно никаква забележка. В списъка ми е за следващото лято, дано да пуснат някоя приятна цена, че едното дете тогава ще е вече на 13 което се води вече възрастен.

Последна редакция: чт, 09 окт 2025, 17:13 от Lemony

# 47
  • Бургас
Teta, ще ти пиша по-късно с информация от първо лице.
Човека в момента не е вкъщи за да го питам.

# 48
  • Бургас
Пак аз, че не мога да си допълня поста!

Тете, питах моя и както ти писах и вчера - абсолютно всички басейни и съоражения на територията на хотела работят и са в изправност!
Няма пързалка или басейн, който да не работи.
Така, че спокойно ! Стягай банските!

# 49
Много ти благодаря. Предай и на човека благодарностите ми Simple Smile Hug

Ама аз си обичам конкретика, знаете...
Колко броя точно пързалки за големи има, и защо на снимките в нета само една свършва в басейн, а другите свършват в небесата и между шезлонгите Thinking..туй не разбрах...

Общи условия

Активация на акаунт