На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 16 466
  • 332
  •   1
Отговори
# 315
  • В.Търново
Къде го видяхте черен петък за Дриймс във Визит? Гледам, че си е стандартната ранна резервация.

# 316
Черния петък е на allinclusive, а Визит нямат черен петък за Дриймс, но пак ми дадоха по-ниска цена от тези с черен петък.

# 317
  • Велико Търново
Момичета, давайте мнения за Марина Слънчев ден (прочела съм отзивите от мин тема и година), други ако се включат с впечатления. Трябва съвсем скоро да платя капаро за Алгара бийч, уж се спряхме на него за вторто море. Но вчера видях, че HVD имат допълнителна отстъпка и пратих запитване за Лотос Ривиера, защото много ни хареса. Предлагат обаче настаняване само в апартамент въпреки че детето ни няма 3г, съответно цената е по висока заради помещението. По този повод говорих лично с Визит и жената успя да ме накара да се замисля за Марина. Спира ме това да не умрем съвсем от скука, макар че с малко дете как точно се умира от скука и какво толкова би могъл да правиш, както и дали храната е ок. Иначе мястото изглежда прекрасно.

# 318
И мен ме интересува Марина Слънчев ден. В отзиви четох че стаите са малки, а и по снимки така изглежда. Дали напр. детска кошара ще се събере в стаята , че и количка. Също така по снимки виждам че до плажа има стълби от сградата на хотела. Така ли е наистина, или има асансьор до плажа?

# 319
запазих за там и аз.

# 320
Ние запазихме за Златни пясъци.
Отдавна не сме почивали на север, а северът ни е слабост.

# 321
Непосредствено до Марина Слънчев ден има детска площадка с люлки, катерушки, пейки, там е и басейна. За стаите и храната не мога да кажа, бяхме в съседния хотел. Едва ли има асансьор до плажа, все пак тези хотели са строени по социалистическо време. Предполагам, че се слиза по стъпала до плажа, както е в Палас. Едната вечер имаше програма в Марина, музикант, който свири на електронно пиано и пее.

# 322
  • Русе
По стълби се слиза до плажа,анимация няма,морето като влизаш и е дълбоко,не е за малки деца,но и на Златните е така,стаите са си малки,храната е много добре,място за спокойна почивка,освен това към 16,00 часа слънцето се скрива зад хотела и не става да се печеш,но в общи линии е добре,мнение от миналото лято.

# 323
На Златните не е така. Зависи къде си отишъл да палжуваш. Бяхме този септември и беше много хубаво. Ходихме на плаж пред Ривиера. Плитко доста навътре и беше много чисто.

# 324
  • София
И на Слънчев ден е плитко .

# 325
Съни Турс с оферти за Черен петък за някои хотели.
https://visit.bg/newsletter/?is=6925ae765a293&cid=1d28a2977c0bf8 … 9494401ada&db=acn

# 326
  • В.Търново
Добре де, че то Марина Сандс си имаха 35% отстъпка и преди Черния петък. Някои хотели само като трик си го вкрават. Други имат само по 15% отстъпка, а уж е за черен петък. Всичко е вятър и мъгла. Grinning

# 327
Добре де, че то Марина Сандс си имаха 35% отстъпка и преди Черния петък. Някои хотели само като трик си го вкрават. Други имат само по 15% отстъпка, а уж е за черен петък. Всичко е вятър и мъгла. Grinning
Преди тези оферти на ЧП за месец ноември Марина Сандс имаха 35 % остъпка само за апартаменти. Сега е за всички видове помещения, ами има разлика. Много вероятно и други хотели да са били с различни проценти за отделните помещения или пък за различи периоди на настаняване.

# 328
В крайна сметка ние резервирахме в Маджестик за 7 нощувки, живот и здраве ще дам отзив, като се върнем.

# 329
В крайна сметка ние резервирахме в Маджестик за 7 нощувки, живот и здраве ще дам отзив, като се върнем.

На нас там много ни хареса!!
Мисля че и на вас ще ви допадне и ще си изкарате чудесно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт