На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 16 411
  • 332
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря! Надявам се да е така. Малко ни спираха по-овехтялите стаи (или поне по снимките изглеждат такива), но в крайна сметка сме отишли за морето и цялостното изживяване, така че не е драма. Simple Smile

# 331
Здравейте отново!
Преди време писах тук и исках съвети, които да ме ориентират и да избера един от тези хотели: рейна дел мар,грифид ноа,уейв или воя.
Направих сравнение между услугите на дадените хотели,вашите мнения и на потребители,които са оценявали предтоя си в букинг и осъзнах,че всеки един от тези хотели има някакъв значим за мен недостатък.
Другото което е,че горе посочените хотели са доста големи и със сигурност ще е пълна лудница в началото/средата на юли(наложи се да сменим датите от юни на юли,защото тогава детето ни няма да е на ясла,имат ваканция), а за нас е важно да имаме някакво лично пространство и спокойствие.Затова се насочихме към 4-звездни бутикови хотели като “Аквамарин” в Кранево.
Този хотел буквално отговаря на всяка една наша претенция-безплатен паркинг,на първа линия с частен плаж,ол инклузив,спа център,детска площадка,също така работят с екологични/сезонни продукти.
Вече резервирах за юли месец.
Ако някой проявява интерес,ще постветвам до края на ноември да си запази стая или апартамент,защото дотогава имат оферта от 30%.
Лека вечер!

# 332
Мисля, че отзив който да е истински, се дава след посещение и престой в хотела. По описание и картинки, предварително.....не е пълна информацията, за мен поне е така.
Успешно лято желая!

Общи условия

Активация на акаунт