На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 18 646
  • 380
  •   1
Отговори
# 360
Еднаква цена дават на сайтовете си двете агенции. Съни дават и още отстъпка която се вижда чак в офертата.
БългарияХолидейс не помня дават ли от тях.
Сигурно ли е че разликата е цели 500 лева?
Аз също съм искала оферти от двете агенции за да сравня цените за еднакъв период и стаи и хора..и разликата е била минимална от порядъка на 20-30 лева.?

# 361
  • Пловдив
Teta75 ,ето офертите.

Единственото, с което си го обяснявам, че детето е на 12 години и едната взема пари за него, а другата - не. Ще видя другата седмица как ще се развият нещата, защото потвърдих на BulgariaHolidays.net  и ще чакам крайното потвърждение от тях. Иначе и двете агенции ми дадоха сходни оферти ( с разлика 30 лв, както казваш ти) за друг хотел към който се бях насочила - Марвел.

# 362
Не е коректно така казано...различни са параметрите.
Трима възрастни не е същото като двама с дете!!
Некоректно ги представяш нещата!

# 363
Meg_n, точно от настаняването на детето идва разликата. ТС са посочили, че дете до 12.99 г. се настанява безплатно, докато при Съни Турс безплатното настаняване е до 11.99 г. Добре е да си уточниш този въпрос, за да не би при настаняване да ти изискат доплащане и то вече няма да по цени с ранно записване.
Възможно е обаче Съни Турс да не са описали коректно максималната възраст за безплатно настаняване на деца, т.к. в Сентидо Мареа от веригата Грифид също е посочено, че деца до 12.99 г. се настаняват безплатно.

# 364
  • В.Търново
Наистина. При Съни Турс Ви е сметнат 3 възрастни, а при другите 2 възрастни + 1 дете безплатно. От там идва разликата. Всъщност каква е вашата конфигурация? Трима възрастни или двама възрастни + дете?
В сайта на Новото детето също е до 11,99г.

Последна редакция: нд, 07 дек 2025, 14:59 от Русалка_1

# 365
  • Пловдив
Teta75, и към двете фирми съм посочила 2 възрастни и дете на 12 години.

Ето това е запитването ми към Съни турс. Никъде не съм посочила 3 възрастни. Отговорите на фирмите ги видя. Ще видим какво ще стане. Fatalina, хотелът трябва да потвърди резервацията на BulgariaHolidays.net  и ще се разбере. При положение че ТА потвърди резервацията при тези условия и във ваучера за настаняване пише конфигурацията на настанените лица, не виждам на какво основание ще ме карат да доплащам.
Дописвам. Русалка, писали сме едновременно- ние сме 2 възрасти и дете , което към дата на настаняване ще е на 12 години- 13 ще навърши на 25 юли.

# 366
  • Велико Търново
Не знам какъв точно е казусът, но на последната Ви снимка пише деца до 12-1бр. Има разлика между деца до 12г и деца на 12г. Коректната цифра е тази към момента на настаняването дали ще е на или до 12г.

# 367
  • В.Търново
В Новото също на 12г го водят възрастен.

Обаче при Bulgariaholidays. net пише, че децата са до 12,99г.

# 368
  • Пловдив
Bubalesa, описанието е проблем на ТА. При запитването към двете съм посочила 2 възрастни и 1 дете. Като от падащо меню съм написала възрастта на детето и тя е 12 години към момента на настаняване. Сега при потвърждението , което направих към BulgariaHolidays.net ми искаха точната дата на раждане на детето и аз съм я написала-25.7.2013. Ще споделя какво е станало.

# 369
  • Сф
Възрастта на детето е проблем не на ТА, а на хотела, в който ще се настанявате в случай, че ви поискат акт за раждане на детето. И съответно, рефлектира във Ваш евентуален проблем. Бих говорила с хотела,  ако е възможно. Такава голяма разлика в цената срямо доказаните агинции ,няма как да идва от небето. Апропо, Съни турс със сигурност знаят детето във вашия случай как се води от страна на хотела. Навършени 12 ,ненавършени или както там ви е случая.

# 370
Мисля точно като Пюр.
Хотелът още не е отворен, проверих..не правят още резервации за лято 2026г.
Но аз бих им писала, да. За дете кое се води!

# 371
  • Велико Търново
Аз мисля, че разминаването идва от самите ТА (сънитурс дават до 12 безплатно, другите до 12.99). Отворих сайта на хотела и като посоча, че има дете за негова възраст мога да избера до 12г. Това ме навежда на мисълта, че по-скоро хотелът настанява безплатно до 12.99 и грешката е във Визит. Дали е така, ще чакаме развитие.

# 372
За мен грешката е в другата ТА.
До 12 и 12 навършени са различни неща.

# 373
  • Велико Търново
Тета, ясно е, че са различни неща, и ние имаме деца, ясно е кое е на и кое до.
Логиката ми е, че ако за хотела децата са до 11.99 деца, то нямаше да ми позволи да избера, че моето е на 12. Щом ми позволява да избера, че е на 12, значи приемат за деца хората до 12.99.
Така мисля аз, но няма смисъл да се чудим още, ще стане ясно.

# 374
Аз мисля, че разминаването идва от самите ТА (сънитурс дават до 12 безплатно, другите до 12.99). Отворих сайта на хотела и като посоча, че има дете за негова възраст мога да избера до 12г. Това ме навежда на мисълта, че по-скоро хотелът настанява безплатно до 12.99 и грешката е във Визит. Дали е така, ще чакаме развитие.

Само че ти си писала  до 12 че си избрала. Не 12г.
Това коментирам.
Или имаш предвид вкл.до  12...или 12.99.

Общи условия

Активация на акаунт