На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 27 898
  • 507
  •   1
Отговори
# 165
Ние много харесахме Алгара, но плажът не беше подходящ за деца - много дълбоко и големи вълни. Миналата година обаче приятели ходиха и казаха, че било плитко.

# 166
Ясно... значи работата с плажа е риск-печели, риск-губи. Grinning

# 167
Някой знае ли дали има безплатен паркинг в непосредствена близост до хотела GRIFID Noa?

# 168
  • Beyond the stars
Някой знае ли дали има безплатен паркинг в непосредствена близост до хотела GRIFID Noa?

То на платен към хотела е трудно с местата, а безплатен на Златни не мисля, че съществува.

# 169
Воя са пуснали оферти в сайта си. Общо взето редовната цена от миналата година е тазгодишна намалена. Горе-долу 15% увеличение.

# 170
Забелязвам,че много хора (тук,в бг мама)са впечатлени от Воя в Св. Влас, но плажът ми се струва прекалено малък…има ли наблизо друг такъв?А храната с какво качество е?Някои я хвалят,други казват,че била с ниско качество и преобладавала пържена такава…

# 171
  • Beyond the stars
Забелязвам,че много хора (тук,в бг мама)са впечатлени от Воя в Св. Влас, но плажът ми се струва прекалено малък…има ли наблизо друг такъв?А храната с какво качество е?Някои я хвалят,други казват,че била с ниско качество и преобладавала пържена такава…

Не съм попадала досега на лоши отзиви за храната във Voya. Несравнима е дори с Reina del Mar , който е и по-скъп. За сравнение - във Voya имаха Gelateria този сезон с италиански сладолед тип Raffy (отделно от пакетираните варианти Nestle), в Reina имаше количка на Изида с базови варианти.
Плажът е единствения компромис според мен и не мога да преценя в силен сезон дали местата край басейните са достатъчно, защото сме посещавали само в слаб сезон.
Плаж има - централният на Влас, който също като цяло не е уау по мое мнение.

# 172
Цените на Воя са малко увеличени на фона на други хотели, които не предлагат това качество направо нямат увеличение. Сега сравних цените за един и същи период от тази година и за догодина разликата е 80лв повече, в сравнение с Топола Скайс където е над 300лв повече. Като храна сме много доволни ние. Аз морски и риби не ям, но във Воя пробвах и много ми хареса. На други места съм пробвала и не ми харесват. Щом сина беше всеки ден на различно ядене и сибго ядеше значи е много добре. На други хотели кара на макарпни с доматен сос или пица. Десертите в основния ресторант не са много впечатляващи, но пък в сладкарницата са добри. Всеки си има вкус, но за нас храната във Воя най-много ни е харесала. Плажа наистина е малък, но пък от другата страна и а друг, които не е лош. Ние не седим много на плажа повече се разхождаме и не ми е критерии плажа. Но пък басейните са супер и детските са топлички и на пързалките също не е била ледена водата като по някои аквапаркове. Ходили сме началото на юни и средата на септември.

# 173
Пред италиански "тип" честно казано предпочитам Изида. Наш приятел работи за тях. Едва ли в ол инклузива карат от хубавия им сладолед, но и този, който не е топ е доста вкусен.  Просто не е от мляко. Не мисля че Рафи е. Просто е бъкан с овкусители.

# 174
  • Beyond the stars
Пред италиански "тип" честно казано предпочитам Изида. Наш приятел работи за тях. Едва ли в ол инклузива карат от хубавия им сладолед, но и този, който не е топ е доста вкусен.  Просто не е от мляко. Не мисля че Рафи е. Просто е бъкан с овкусители.

Тип Рафи беше единствено ориентир за вида на витрината, не е марката на предлагания сладолед. Рекламират го като приготвен от тях на място. На фона на цената в Reia очаквам малко повече от няколко баки сладолед ванилия, теменужка и малина.

За сладоледа https://www.instagram.com/reel/DNlDf12I-zn/?igsh=cmVlcDQ3YTg5MnBm

https://www.instagram.com/reel/DNxgtzM0OQg/?igsh=MTVweTV6b3doaDV4cg==

# 175
За мен Воя е най доброто место на което може човек да попадне на нашето черноморие с тази уговорка, че сме от Варна и не ни притеснява малкия плаж. Последното нещо което гледам когато буквам почивка е дали сладоледа е с мляко или не.....
Друго подобно на воя но пак с малък плаж, но с доста повече басейни е wave resort. И двете са топ

# 176
Субективно е всичко.

Воя щеше да е топ ако има свестен плаж.
Сега е топ..но не е топ ъф дъ топа. Grinning
Все пак един от компонентите е компромисен.

# 177
  • Beyond the stars
За мен Воя е най доброто место на което може човек да попадне на нашето черноморие с тази уговорка, че сме от Варна и не ни притеснява малкия плаж. Последното нещо което гледам когато буквам почивка е дали сладоледа е с мляко или не.....
Друго подобно на воя но пак с малък плаж, но с доста повече басейни е wave resort. И двете са топ

+1
С уточнението е, че все пак и сладоледът им е от мляко. Bowtie Другото, което прави добро впечатление пред другите хотели е, че персоналът е преобладаващо българи и имат явно правилна политика да ги задържат с времето.
Доколкото разбрах ще строят нов техен хотел в района до Dreams.

# 178
Българският персонал се итнася за вия или уейв?Grin
С риск да задам вече зададен въпрос:какво е положението във Воя края на юни?Колко често не сте намирали места на плажа ? Резервират ли се места с кърпи или лични предмети Joy

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 22:07 от Sweettiee

# 179
Който търси сладолед, може и да му е ок хотела. Ние търсим плаж, за нас не би било подходящо.

Общи условия

Активация на акаунт