На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 16 444
  • 332
  •   2
Отговори
# 270
Няма да свършат местата в този огромен хотел. Миналата година лично следих, след като закупихме на ЧП (в Новотон показва брой стаи) до след НГ си бяха същите. Холидей са с най-добрите оферти за хотела, аз също погледнах, но пък искат 100% предплащане, докато в Новотон искат единствено 50 лв. депозит, останалото малко преди почивката. Аз затова ги избирам, защото не знам в един момент дали няма да решим друго.
Аз ли нещо не съм в ред или при мен излиза друго.
На Холидей Планет двойна стая pref за август ми пише 381лв на човек. Ние сме 2ма възрастни и 2 деца/7 и 12г/ и баткото го смятат 50%. За 6 нощувки ми излиза 4000лв с 30% намаление за ранни, а пък на Съни Турс 369лв на човек и ми е 3882лв, но имам и допълнителна отстъпка та офертата ми 3740лв.

# 271
Аз да попитам - виждам, че Ефект Алгара си се коментира от време на време, а някой с отзиви за Ефект Гранд Виктория, понеже сега из всичките теми не съм видял някой да го е посещавал него, а гледам че и той е на плажа на Слънчев Бряг и изглежда добре.

# 272
  • Beyond the stars
Аз да попитам - виждам, че Ефект Алгара си се коментира от време на време, а някой с отзиви за Ефект Гранд Виктория, понеже сега из всичките теми не съм видял някой да го е посещавал него, а гледам че и той е на плажа на Слънчев Бряг и изглежда добре.

Отзивите са меко казано смесени, прочетете в Гугъл от лятото. Иначе из фб групите също имаше доста негативни, по спомен- доста слаба организация на изхраването, опашки и ниско качество на храната.

# 273
Аз си мисля че храната ще е проблемна..иначе локацията и мястото са ясни.

# 274
За Дриймс и на мен Холидей Планет ми дадоха най-добра цена, около 150лв. по-ниска от Съни Турс и Новотон

# 275
За лято 2024 г. се интересувах от Виктория, но две неща ме спряха тотално. Едното, че от заведение на плажа пред хотела до малките часове е адски шумно и няма спане, дори при затворени прозорци. Второто беше, че за чадърите на плажа към хотела, всяка сутрин гостите в ранни зори се редят на рецепция да им раздават номерца и се надпреварват на кои ред чадъри да се доберат. Който номер им се падне няма начин да се промени. Отзивите са меко казано ужасни и не бих рискувала.

# 276
Ясно, благодаря!

# 277
За Дриймс и на мен Холидей Планет ми дадоха най-добра цена, около 150лв. по-ниска от Съни Турс и Новотон

При мен е същото, но Холидей Планет искат да се плати цялата сума до 15.12. Иначе сроковете за анулиране са идентични.

# 278
При мен холидей планет ми дава два варианта на плащане -20.. 30 и 50%..и два пъти по 50%.
Сигурна ли си че за същата ТА говориш...да не се бъркаш с другата холидей, измамната?
Или има разлика при разл.хотели?
Thinking

Съни турс ме въртят нещо...не са ми потвърдили новата резервация още. В пон.по обед аз я потвърдих...сега чакам тях.
Първата до два часа се произнесоха..сега се моткат.
Кой всъщност плаща ЧП намаление...май те, защото в хотела няма обявено намаление. Е..за това и явно се бавят...доста неприятен привкус ми оставя.
Накрая ще анулирам и ще букна от друго място.

# 279
При мен холидей планет ми дава два варианта на плащане -20.. 30 и 50%..и два пъти по 50%.
Сигурна ли си че за същата ТА говориш...да не се бъркаш с другата холидей, измамната?
Или има разлика при разл.хотели?
Thinking

Съни турс ме въртят нещо...не са ми потвърдили новата резервация още. В пон.по обед аз я потвърдих...сега чакам тях.
Първата до два часа се произнесоха..сега се моткат.
Кой всъщност плаща ЧП намаление...май те, защото в хотела няма обявено намаление. Е..за това и явно се бавят...доста неприятен привкус ми оставя.
Накрая ще анулирам и ще букна от друго място.
Виж си в папка спам да не ти е имейлът. Аз миналата седмица и тази вече направих няколко резервации през Съни Турс и платих почивки(не за морето) и веднага ми реагираха на всичките. Нямам никакво забавяне. Чакането за номер на резервация зависи от бързината на отговор от хотелите.

# 280
Проверила съм в спам!
Ще излязат некоректни Съни турс ... ...жалко.

Както вече написах, реагираха бързо и при мен при ранната резервация. Когато вземат пари...са бързи..мда.

Сега когато трабва да връщат пари...и нещо се замотаха...налЕ...ясни са ми.

Ако ме опровергаят, ще редактирам мнението си...но нямам добро предчувствие.Neutral Face

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 20:28 от teta75

# 281
Аз днес останах изненадана от Съни турс, обадиха ми се да кажат, че хотела който запазих имам и платен депозит преди 2 седмици някъде имат оферта за черен петък и ми приспадат разликата от цената. Реално още 100лв надолу

# 282
teta75 и аз още си чакам потвърждението на резервацията и да плащам. До сега не ми се е случвало да ги чакам толкова време, явно имат много работа сега и с ранни и с черен петък и затова.
Absent_ за кой хотел си резервирала?

# 283
Значи…четох мнения тук,в букинг в едни други сайтове,но още не мога да разбера дали Wave Resort или HVD Reina del Mar е по-добрият избор за мен и моето семейство…
Обмисляме почивка в края на юни или началото на юли,с малко детенце сме ( 2г. и  половина ще бъде тогава).Доколкото разбрах,вътрешният басейн на Wave не работи през лятото,а това е доста разочароващо,защото гостите няма откъде да знаят какво ще бъде времето(освен ако не си вече в хотела и не гледаш актуалната прогноза).Предполагам с последното изречение сама си отговорих на въпроса,но хайде,потвърдете и вие xD

# 284
Снощи писах на Съни турс и са ми отговорили, че резервацията ми /втората/ щяла да бъде потвърдена едва след 23.11.2025г,  защото тогава от хотела обработвали уж резервациите от ЧП.
Това хич не ми звучи достоверно.
Първо, в офертата за ЧП никъде не пише такова нещо.
Второ - в отговор на заявката ми отново не е упоменат такъв дълъг срок, а е отбелязано до два дена че ще има потвърждение.

Същата цена ми дава и друга ТА за същият период, изглед и нощувки брой.

Много се чудя и ми се иска да анулирам изцяло резервацията от Съни турс.
Въпросът ми е бързо ли връщат депозита, който вече съм платила към тях с условие, че имам пълна безплатна анулация до 10 дни преди датата на престоя?
Парите ми трябват за да направя нова резервация.

Общи условия

Активация на акаунт