На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 18 680
  • 380
  •   2
Отговори
# 330
Благодаря! Надявам се да е така. Малко ни спираха по-овехтялите стаи (или поне по снимките изглеждат такива), но в крайна сметка сме отишли за морето и цялостното изживяване, така че не е драма. Simple Smile

# 331
Здравейте отново!
Преди време писах тук и исках съвети, които да ме ориентират и да избера един от тези хотели: рейна дел мар,грифид ноа,уейв или воя.
Направих сравнение между услугите на дадените хотели,вашите мнения и на потребители,които са оценявали предтоя си в букинг и осъзнах,че всеки един от тези хотели има някакъв значим за мен недостатък.
Другото което е,че горе посочените хотели са доста големи и със сигурност ще е пълна лудница в началото/средата на юли(наложи се да сменим датите от юни на юли,защото тогава детето ни няма да е на ясла,имат ваканция), а за нас е важно да имаме някакво лично пространство и спокойствие.Затова се насочихме към 4-звездни бутикови хотели като “Аквамарин” в Кранево.
Този хотел буквално отговаря на всяка една наша претенция-безплатен паркинг,на първа линия с частен плаж,ол инклузив,спа център,детска площадка,също така работят с екологични/сезонни продукти.
Вече резервирах за юли месец.
Ако някой проявява интерес,ще постветвам до края на ноември да си запази стая или апартамент,защото дотогава имат оферта от 30%.
Лека вечер!

# 332
Мисля, че отзив който да е истински, се дава след посещение и престой в хотела. По описание и картинки, предварително.....не е пълна информацията, за мен поне е така.
Успешно лято желая!

# 333
  • Велико Търново
Ние все пак решихме да се придържаме към първоначалния ни избор за Алгара бийч Кранево и запазих там за второ море през август. Гледах и Аквамарин, който също изглежда много добре, но отзиви тук за запазване на шезлонги ме отказаха. Не искам да отида за пет дни на почивка и да си късам нервите всеки ден на плажа пък било и за определена разлика в парите ( в Алгара дори и двугодишните се плащат и излиза малко по-скъп). Реални отзиви живот и здраве догодина 😊

# 334
Аз пък се насочих към Премиер Форт бийч за второ море . Без алкохол и напитки е , но пък храната ми изглежда хубава и отзивите са доста добри . Мъжът ми е пълен въздържател, да ще включа в бюджета отделно по чаша вино вечер и някое друго сокче за малкия.
Щеше ми се да не е точно там, защото е точно до Дриймс, където е първото ни море. Но гледах , гледах и не мога да измисля нещо  различно. Мъжът ми иска хубав плаж, първа линия  и прилична храна, детето пък пързалки… Но не е честно, защото аз избирам накрая, а те само мрънкат:) миналата година ММ грам не му хареса в Несебър Маре и сега не диск за чуе , а за мен беше ок.
Гледах като вариант и Сол Луна бей, но този Обзор пусто много ме отблъсква. Ветровито дълбоко море, а и по-скъпо идваше.

# 335
Ние все пак решихме да се придържаме към първоначалния ни избор за Алгара бийч Кранево и запазих там за второ море през август. Гледах и Аквамарин, който също изглежда много добре, но отзиви тук за запазване на шезлонги ме отказаха. Не искам да отида за пет дни на почивка и да си късам нервите всеки ден на плажа пък било и за определена разлика в парите ( в Алгара дори и двугодишните се плащат и излиза малко по-скъп). Реални отзиви живот и здраве догодина 😊

Чела съм тук мнения за Аквамарин,но не съм попаднала на мнения относно резервирането на шезлонги посредством кърпи.
Не съм и търсила специално относно този въпрос,тъй като те допълнително в сайта си са написали,че прилагат друга практика.

# 336
Аз очаквам оферта от "Съни Турс" за "Премиер Форт Бийч" в Св. Влас, условията им изглеждат по-добри, отколкото на сайта. Знам, че не е точно АИ, но се коментира в темата, затова споделям.

# 337
  • Beyond the stars

Не съм и търсила специално относно този въпрос,тъй като те допълнително в сайта си са написали,че прилагат друга практика.

Това какво пише и какво се случва на пратика са две съвсем отделни неща. На доста места и на самият плаж е разписано, но спазването е под въпрос. Досега на два места съм виждала да събират кърпи и двете не бяха на морето.
Плюс ако кърпата е лична, а не хотелска, вероятността да я преместят съвсем намалява.

# 338
В Маджестик Сл.бряг - на морето е Grinning.... събират хавлии и на плажа, и около басейните. Слагат ги до спасителя на басейна, от там си я прибираш, и на шезлонг до табелата на плажа.
От отзивите бях подготвена че така се процедира. На място вече се убедих че се и прави.

# 339
Тета, не е ли много голям този хотел, гледам го в офертите, минавали сме от там, имам сякаш някакви резерви, може би неоснователни

# 340

Чела съм тук мнения за Аквамарин,но не съм попаднала на мнения относно резервирането на шезлонги посредством кърпи.
Хайде, ако искате да не ни преразказвате какво пише по сайтовете на разните хотели! Ако имате да споделите лично впечатление от ваша почивка в даден ОИ хотел, ще е много полезно за темата, а другата общодостъпна инфомация всеки грамотен човек може да си я намери. Целта на темата е да споделяме отзиви от реални наши почивки в ол инклузив хотели. Запазването на шезлонги с кърпи или с други лични вещи е повсеместно в ОИ хотелите с много малко изключения, така че очаквайте да се сблъскате с този проблем, особено ако почивате в активен/топ сезон.

# 341
Не е голям, само така изглежда.
И на мен ми се стори че хотелът е доста назад дръпнат и ще вървя  с часове до плажа, но реално е супер близко.

# 342
В Маджестик Сл.бряг - на морето е Grinning.... събират хавлии и на плажа, и около басейните. Слагат ги до спасителя на басейна, от там си я прибираш, и на шезлонг до табелата на плажа.
От отзивите бях подготвена че така се процедира. На място вече се убедих че се и прави.
Това не е добре, ние сутрин отиваме в 7 на първа линия да запазваме и да пълним детския басейн да се затопля Grinning Че докато се оправим, закусим и "занесем" до плажа, вече повечето е заето.

# 343
И ние ставаме в 6.30, но не търчим да мятаме хавлии. Закусваме и към 9ч отиваме на плаж.

Ориентирайте се към друг хотел.

# 344
  • Beyond the stars

Голямо браво.
Идеята ми беше, че това което пише по сайтове и табели не винаги се спазва реално. За това са супер полезни реалните отзиви като твоя, защото в моя списък Маджестик получава бонус червена точка Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт