На море в България на All inclusive 2026 г. - тема 1

• 50 731
  • 770
  •   2
Отговори
# 750
  • Сф
Тета, опитай се да намериш мениджър качество и връзка с гости на хотела, ако са много зле нещата със запазването на шезлонги и сие.
Не си разваляйте почивката. Изчакай 2 ри ,3 ти ден да видиш цялостно нещата и ритъма. ии по него Simple Smile. Надявам се да извадите максимум наслада от почивката!
*Колко сме различни хората, в съседния и по- близък  Бор чувах и виждах част от лунапарка,  нищо не ме е дразнило като затворя вратата вечер. Ма аз чувах и рок ,ако има значение:)
Все пак тези хотели са в центъра на купона!

# 751
Не е добре това, Тета!
Дано по-натам ти допадне повече!

Ако на Мелиа не е добре, не ми се мисли Белвю колко ще е зле.

/за протокола два пъти съм почивала в Маджестик, сега ще погледна какво е положението там таз год/
Не мисля, че имаш повод за притеснение, т.к. веригата Сентидо е под управлението на немската ДЕР туристик и са по-добрата верига от испанската Мелия. Сентидо в Златни пясъци е в партньорство с Грифид хотелите, които държат може би най-доброто ниво на морски хотели.

Тета, нали нямало туристи по морето и сезонът бил пред провал, да ама не - П. Бочаров. Пълно е с почиващи.
Моята поредна, прекрасна почивка в Марина Сандс до Обзор приключи. Всичко беше на ниво, както винаги, дори с ъпгрейдване. Има още един бар на плажа с фаст фууд, сладолед, еспресо кафе и сокове. Изграден е и трети плажен басейн и около него още чадъри, шезлонги и шатри, но още не е пуснат и не успях да разбера дали ще се ползва от гостите на хотела или само срещу заплащане като част от платената зона. Прекрасно време, чиста и топла морска вода, както и в басейните в хотела. Супер обслужване, висока хигиена навсякъде, вкусна и изключително разнообразна храна, дори за изтънчени вкусове. Различни видове риба всеки ден на обяд и на вечеря. Почти всяка вечер над 10 вида суши. Вчера на рибната вечер отново имаше много видове риба(сьомга, минокоп, лаврак, ципура, пъстърва, шаран, калмари, октопод, кралски скариди, салата миди, пастит от риба тон, сельодки всякакви и суши. В стаите всеки ден се чисти, сменят се кърпи, на три дни и спалното бельо, зареждат се капсули с кафе за машини Неспресо, чай(има кана за топла вода) и трапезна вода. Много хубава анимация дневна и вечерна за деца(новото е пяна парти на плажа и бейкър бар за децата да приготвят сладкиши+ както и всяка година пиратско прати с търсене на съкровища) и за възрастни. Вечерни програми с участие на певци, музиканти, модерен балет, фокуси и обичайните за ОИ - бинго и куизове. Не ми се тръгваше. Хубава почивка на тези, които им предстои!

Последна редакция: сб, 27 юни 2026, 15:50 от Fatalina

# 752
Fatalina, благодаря за мнението ти, ценя го!

Този Белвю от кога е под “шапката” на Бентидо / изразявам ли се правилно изобщо?/ знае ли се?

Чудесно звучи всичко за твоята почивка.
Определено заслужава внимание този хотел.

# 753
Аз бях наясно както с локацията и близостта до лунапарка, така,и с разстоянието до плажа. Последното го проходих с гугъл стрийт и проверих с клипчета и видеа в тубата. По тези пунктове няма изненади за мен, съзнателно си избрах хотила, знаейки ги ясно.
Надявам се на италианския ресторант ..да предложи нещо стойностно като храна, поне коментарите са че е вкусно там. Ще видим.
Индийският с що ми е любопитен, той е от пон.до петък.

Колите 90%бяха с румънски номера. Чат пат български. Др.чужбински коли не видях..може със самолети да са. По говора не се ориентирам аз...

Инак сме с голяма тераска...

Не обичам такива пасти аз.

Белвюто ми се стори много бастунско/пенсионерско за синко...а и искаше пързалки, та за това ми отпадна на мен май тогава.
До 6 етаж бяха реновирани стаите, или нещо такова...абе звънни ги разпитай най-добре в хотела Simple Smile

# 754
Някой спомня ли си колко % отстъпка имаше за Маджестик на ранни записвания, примерно около Коледа? Сега отворих случайно Визит и виждам 20% и 25% за скорошни дати.

# 755
Не помня за Маджестик, за Мелиа ноември на ЧП беше 30%.
Но май не всички хотели имаха 30....

# 756
  • Пловдив
Здравейте!Да се включа и аз с впечатления от хотел Марвел- Слънчев бряг. Престоят ни там беше от 21 до 26 юни. За първи път го посещаваме. Хотелът беше пълен, както и целия Слънчев бряг. Не знам кой и къде видя липсата на туристи!? Та по същество- пристигнахме към 15 часа. Добро и топло посрещане ( сравнявам с миналата година, когато бяхме в Сентидо Белвю, за който имаше питане преди няколко поста). Настаниха ни в стая изглед басейн/море, 5 етаж. Стаите са с мокет, достатъчно големи. Допълнителното легло е разтегателен диван. Спалнята много голяма с удобни матраци. Като минус- в банята нямаше поставка за четка за зъби и гардероб. Имаше само открита закачалка с две малки чекмеджета. Кърпите се сменяха всеки ден.Ресторантите са два. Има cooking corner- за пици, омлети, правеха и спагети . За моето семейство всичко беше добре- имаше разнообразие и беше вкусно. В хотела има вътрешен и външен басейн- и двата отопляеми. Ние не сме ги ползвали. И при нас имаше голяма борба за шезлонгите на плажа. В 6.30 първите 4 реда бяха заети, а в 9.30 вече нямаше свободни.За мен не е проблем- ставам рано и сутрин е най- приятното ми време на плажа- спокойно , няма жега и тълпи от хора. Имаше обаче и тарикати, които идват мятат кърпите в 6 часа и после се появяват в 10.30- 11 часа.Хотелът беше пълен предимно с рускоговорящи и румънци. На 20 метра от хотела има паркинг- 13 € на ден. Спокойно и слънчево лято!🌞

# 757
  • В.Търново
Аз се чудих за него и се бях обаждала тогава. Реновирани стаи има, и стари стаи, писала съм кои по кои етажи са. Снимах го и отвън, накой пак пита когато ние бяхме в Маджестик.
Мен не ме кефеше и го отлистих.
Може и аз да съм питала. Не ми хареса и се отказах от него.

# 758
Днешната ми идея е HI Империал ризорт 😆

Някой да е там в момента? Или скорошни отзиви.

В сряда трябва да потегляме, жИЗ, аз още нямам резерве.

Тази год за пръв път от 15 год насам няма да посрещна Джулая

# 759
Бяхме там 2023-та, но изобщо не бяхме очаровани от храната. Иначе стаите бяха просторни, басейна не беше лош, откъм хигиена също не мога да кажа нищо лошо.

# 760
Бяхме там 2023-та, но изобщо не бяхме очаровани от храната. Иначе стаите бяха просторни, басейна не беше лош, откъм хигиена също не мога да кажа нищо лошо.

Оооххх, аз реших че баш там храната трябва да е 6 точко, защото го представят с вносен алкохол, а ла карт вечери..

# 761
Здравейте,

През коя агенция е най-изгодно да се резервира почивка в Марина Сандс.

# 762
Здравейте,

През коя агенция е най-изгодно да се резервира почивка в Марина Сандс.
За този сезон резервирах през Съни Турс https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-marina-sands-obzor-24078/ 
 за да може при необходимост в рамките на безплатната анулация да ми възстановят депозита. При резервация от хотела   https://marinasands.bg/bg/  съм получавала много изгодни оферти, дори по-добри от Съни Турс, но имайте предвид, че поне до преди 2 г. от хотела не възстановяваха депозита, а можеше да се ползва за следваща резервация. Сега може да са променили тези условия. Правя резервации само с ранни записвания, за да ползвам по-големи отстъпки, но и в момента за някои помещения и/или за определени периоди има такива. Не знам кои други агенции го предлагат и не съм търсила такива.

# 763
boroboro, за 3 години може и да са променили нещо, но когато ходихме ние бяхме разочаровани. Алкохол имаше и вносен и български, но им отпускаха по 1-2 бутилки на бара и малко на симпатии ги раздаваха (добре, че мъжа ми е доста контактен та беше разбрал кога носят бутилките с уиски, за да знаем кога да ходим). Grinning Дано са променили и това освен храната.

# 764
Днешната ми идея е HI Империал ризорт 😆

Някой да е там в момента? Или скорошни отзиви.

В сряда трябва да потегляме, жИЗ, аз още нямам резерве.

Тази год за пръв път от 15 год насам няма да посрещна Джулая
Boroboro, ако търсиш нещо по-бюжетно, без да е нещо уау, то виж дали те устройва хотел МПМ Астория на СБ. На УОИ е с включени чадъри и шезлонги на плажа, но са на задна линия. https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-astoriia-ore … chev-briag-20767/  Хотелът се намира на първа линия до крайбрежната алея, но пред него на пясъка е хотел Дюн. Близо е до централната част на курорта. Лично аз не съм го посещавала, но мои приятели септември 2025 г. почиваха в него и сега отново за 24 май за 3 нощувки пак бяха там с празнични пакети. Сравнително доволни са, особено за цената, която са платили.

Общи условия

Активация на акаунт