КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 6 227
  • 264
  •   5
Отговори
# 255
Добро утро и от мен, баболини!
Събудих се без алармата, изпих си кафето и сега ще се тупна пак в леглото, за да си догледам "Кой да знае?" от снощи. Рано съм заспала.
Айша, мир на душата му на твоя приятел!

# 256

Понякога щастието е просто гледка през прозореца и аромат на кафе.
Малките моменти, които правят есента толкова уютна...☕️🍁🍂🧡 

Добро утро Coffee

Очаквам един чудесен ден - нека е такъв за всички Heart

# 257
  • София
Кой да знае, че централната част на града ще бъде блокирана още в 4.30 сутринта, заради маратон, който ще стартира около 10.00? Очаквах да затворят улиците в 8.30. Тръгнахме по-рано от обичайното. Е да, ама не! След доста врътки се добрахме до училището, в което е школата. Закъсняхме само с 20 мин. И други деца бяха закъснели. Пациентите, които имаха час се отказаха по същата причина.После, пак с много обиколки се прибрах. Та така стресово започна днешния ми ден. Сега пия липово чайче и си почивам. Днес няма да готвя, няма да чистя. Мисля да поработя върху външния си вид. Stuck Out Tongue Winking Eye , след като си прибера чавето.

# 258
И при мен промяна в плана. Децата няма да идват у нас, ще си останат вкъщи четиримата, зетко се лекува. Чушките са готови, остава да им направя заливката и по някое време ще им ги занесем да си хапнат.

# 259
От мен добър ден!
Тони, приятна разходка! Не каза в коя част на Родопите ще си 🤔
Клечи, радвам ти се! Наслаждавай се!
Тук отново вали. Смарангясано ми е, а не трябва. Ще имаме семейна сбирка, по хубав повод. Така обаче се стекоха нещата, че се получи малко натопорчено. Трябваше да кажа НЕ, но не успях. Като се замисля, по добре, защото наистина на всеки причините са уважителни и няма как. Е понатоварих се, че няколко неща едновременно трябваше да върша, нанагорно ми дойде, но май успях и сега нещата се подреждат. Надявам се всички да са щастливи! Аз наистина съм щастлива и има сериозна причина за това Simple Smile Затова съм благодарна, че броих до 10, и не казах НЕ. Явно понякога трябва и така да е.
Леле, колко объркано съм писала, но ви оставям и продължавам.
Чаф 🤗

# 260
  • София
Колко често чувам смарангясано ми е, есента ми действа депресивно, хладно, сиво, мокро, не го харесвам този сезон...
Чух тази песен и ви я подарявам... Дано все пак видите красотата в този сезон на годината. Всичко е въпрос на настройка.

# 261
  • София
Добър ден,момичета!
Касс,Макавели,слушам за положението с дъждовете и утежнената обстановка в Русе и си мисля за вас и Галена.
Касс,по моите критерии ти си образцова баба.Понякога е трудно,но имаш бонбон за награда.
За почиващи и екскурзианти нямам притеснение,само лекинко завиждам и пожелавам хубаво време и здрави крака за обиколки.
Болните вече да приключват с болестите!Наближава срещата в Луковит и да имат време за възстановяване и разхубавяване.
Работохоличките да изплуват от работата,за малко въздух в темата!
Боряна,с тази китара ме вкарваш в нарушение..Не мога да свиря и няма да се науча.Не трябва да ям сладко,но това ми е по-лесно,отколкото да просвиря.Подстрекателка си.
Подвирач! Я,виж как си знаеш какво ще кажа! Предполагам,че всички имат подозрение,че това е грубо определение.Но,не е!Това е положително качество-човек,който има вроден усет и подход да бъде приеман,предпочитан и обичан и от хората с най-студени сърца.Но,не е манипулатор или поради някаква сметка,а защото е добросърдечен и отзивчив.Диалекта в нашия край изглежда малко груб,но не е точно така.Преди няколко години бях поместила тук една снимка от Парамунското ханче.Надписа шокира няколко баби.Совите не са това,което са.
  Аз вчера си купих зелен фасул от пазара и сега ще го бланширам за фризера.За инсулина е супер.До сега пекох чушки и направих една доза от разядката със сирене.
  Като имам работа се оплаквам,като нямам-си създавам.
  Желая ви един хубав ден!

# 262
Яжка ,ти си много добре - на тука има, тука няма играеш, забава. И като няма ,пъхаш по нещо, да има.
 Днес не съм свършила работа за 2 ст. и не знам какво да е, да отбележа надница. Иначе - тука няма ще е .
 Вчера  изпекох една чанта чушки, нали съм на свобода, напалих огън на двора, здрави дърва,   и на жар за нула време изпекох,  ами вкусни са или си въобразявам, сега им  е сезонът. Има некви гозби. Запалила съм печката и отворила прозореца - суша шипка, трябва си, и  е най-добро така.  Ще се потъркалям, пък ще видим какво ще измисля за непълен работен ден.
 И спокойно , от картинки не де пълнее и на нищо не влияят, Ама са приятни за окото.И за фантазията,  я си представи ,че  пуска музика тази китара.
 Дописвам,  ако не друго - поне заформих  серията стихове за месеците, не стана както искам, но няма дупка.

Октомври
11 октомври 2025 г. в 14:02 ч.
Октомври нахлу като мъж,
размята дървета и хора.
Изсипа ни тонове дъжд -
човешката алчност оспори.
Октомври е есен, тъга
и спомен за минало лято.
и пясъчен бент на река,
пътека една, по която
към мене си тръгнал сега.
По същата тази пътека
към теб аз пък бавно вървя
към къщата наша далеко.
Октомври е песен и длан
с която подкрепяш ме тихо
и цветен килим, разпилян
от паднали листи и ехо.
Gareva

Последна редакция: сб, 11 окт 2025, 14:04 от Бор_яна

# 263
  • София
Боряна,заблуждаваш се! Картинките са безвредни,ама после ще строша шкафовете да търся нещо сладко.Добре,че превантивно съм избягвала да купувам такива неща.И дори захар нямам у нас,за резил на гостите предлагам мед или заместител.Имам някакъв мед,не знам от какви билки е събиран,но е много силен и ми бриди на гърлото./Фло да преведе/Та за това не го вкусвам.

# 264
Ама съм провокаторка. Срамувам се в ъгъла.

Общи условия

Активация на акаунт