КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 20 728
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Тони, напиши моля те пак как се казва заведението.
Ако имаш телефонен номер на такси - сподели и него.
Фло, очаквай пратката си - вече е у нас.

Спокойна вечер баболинки Heart

# 631
  • София
Гледам Игри на волята, но се включвам само да Поздравя фло и сие-бъдете заедно и много щастливи!
Макавели, ще оставяте колата, за да се почерпите и ще ползвате такси за целта ли? То може и на нас да ни се наложи това.
Днес беше много приятно с толкова поздравления, торти, закачки в темата! Големи сме!
Ениса, шаваш ли, жива ли си, изрина ли Авигиевите обори?
Айше, дано малката скоро се оправи.
Момичета, нямам търпение за утре!  До скоро!

# 632
  • някъде другаде
Ресторант Викки. Като идвате от Русе ще минете покрай него. Той е по посока Плевен.
0876659595 , 0887666656 , 0885666688

# 633
Благодаря ти Тони!
Мериан, Тони беше писала, че от хотела до ресторанта са около 2 км - аз със сигурност няма да мога да ги извървя пеш. А и на връщане в тъмното със сигурност ще е по-добре с кола.

# 634
Честита годишнина на Фло и Ромео!

Честито пълнолетие на КГБ-то!

# 635
  • някъде другаде
Макавели , до ресторанта е около километър. 2 километра са до Златния парк.
За мен не е проблем да ги извървя , но има хора , за които е проблем.
Избрах този ресторант защото всичко е много вкусно и на разумни цени. Ресторанта в Дипломат плаза е скъп. До скоро заведението в центъра беше на кмета на общината и кухнята беше хубава , но сега има нов собственик (даже споменаха , че е циганин) и за това не го избрах. Другият ресторант Родина също е хубав , но е още по - далече.

# 636
А този в хотела как е?
Ние живот и здраве ще пристигнем по някое време следобед.
Като се има предвид, че Мериан и пътуващите с тях ще дойдат след работа, а може и Фло с екипажа - също, докато се настанят. Не бихме ли могли да го ползваме за първата вечеря - само питам? Иначе съм както реши групата Simple Smile
Ние нали сме в Дипломат парк?

# 637
  • София
Момичета,да не изложиме Тони,все пак играе в танцов състав.Тренирайте тази вечер!Аз от два часа разучавам стъпките на този танц.Почти съм усвоила основното,само някой трябва да ми суфлира-кога наляво,кога-надясно.

# 638
  • някъде другаде
Макавели , за вечеря съм запазила Викки. В хотела съм била само на юбилей , не беше лоша храната.
Аз предлагам към 8 да отидем на Викки и там да вечеряме , че наистина е вкусно. Там винаги е пълно , особено на обяд и никога не застоява храна. На обяд те предлагат обедно меня повече от 15 вида.

# 639
Носи си сено  и слама и връзвай на краката. 

# 640
  • София
БЕЛЛА, защо ме издаде, че съм на тръстиката? Прекалено прозаично е това. Да беше оставила дружките да си фантазират къде съм и дали съм се спънала или съм се скрила под масата или пък Ромео ме е настигнал все пак...  Stuck Out Tongue Winking Eye
Благодаря ви за хубавите пожелания, гарнирани щедро с песни и танци, с вицове, шеги и закачки. Скоро не бях се смяла толкова много. Joy
Прибрах се, вечеряхме заедно със съседите, разглеждахме албуми, приятно беше.
И аз с нетърпение очаквам утрешния ден. Вземете си "униформените" тениски. Нашия екипаж потегля в 13.00 Blue Car
ЯЖКЕ, да беше пуснала по-рано танца на бабулята, да сме го разучили до сега. Grinning
КЛЕЧИЦЕ, хубаво беше в  Брезник. Помня как ви призовавах - Баби, посетихте ли железната водица? Влизаш баба, излизаш девица! Joy
Сетих се за идеята на МАКАВЕЛИ за дистанционното обучение. Обещавам, че като се приберем живи и здрави от Луковит, ще го направим.
Уморена от работа и емоции, отивам да спя. Лека нощ!

# 641
Добро утро, момичета! Идвам навреме, за да честитя пълнолетието на темата! Да сте здрави, момичета, за да изпълвате това място с енергия и усмивки!
Сигурна съм, че и в Луковит празникът ще бъде отбелязан подобаващо, защото вие знаете не само как се работи и как се празнува!
При мен всичко е наред. Редувам работа, танци, радвам се на порасналото ни внуче, което се опитва да прави първите си крачки.
Желая ви хубав слънчев ден!

# 642
  • някъде другаде
Добро утро!
Хубаво е като видиш , че е писала дружка , която не е писала скоро.
Лунно цвете , радвам се , че всичко е добре при теб.
Фло , ако всичко е наред , да няма задръствания към 14.30 сте в Луковит. Притеснявам се за тия , които ще пътуват в 17. Снощи срещнах бусчето от София , което тръгва е 15 и към 16.30 е в село чак в 18 часа. Пожелавам ви лек път и звъннете , че сте стигнали.
Напишете съгласни ли сте за вечерята , ако не да отменя масата , да могат да си я използват. Аз не настоявам , но там е вкусно всичко. Онзи ден с Мериан (Когато щяхме да сме по-малко хора) решихме , че там се продават от тези торти , които щях да поръчам , и не поръчах ( тук правят само големи торти , малки няма). На заведението винаги има поне 4 вида и ще си поръча , кой каквато иска.
Днес ще се изложа малко с времето , дават дъжд в 15 и 16 , но утре ви обещавам слънце и 20 градуса. Ако искате ще посетим Златен парк , и аз за срам не съм ходила , ако ли не просто ще си седим и ще си приказваме. А може утре да посетите пазара , да си купите зеленчуци за домашно занимание.
Хубав ден , и лек път на пътуващите.

# 643
  • София
Добро утро!

# 644

Най - прекрасният момент от всяка сутрин е да открехнем завесата на новия ден,
за да видим отново с колко много цветове блести животът...

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Хубаво е когато се събудиш сутрин и през прозореца видиш синьо небе с малки бели облачета. Казват, че днес ще духа силен вятър - ще видим как е от изток на запад.
Връзваме маратонките и газ Blue Car

Усмихнат ден на всички и до скоро с някои от вас Heart и

Общи условия

Активация на акаунт