КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 20 387
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
  • някъде другаде
Да ви нагледам! Радвам се , че всички са се прибрали по живо , по здраво!
Честит имен ден на синовете на Клечка и Жана и на зетя на Пипи.
За срещата всичко ви разказа Фло , а Тану представи снимков материал.Всички сме заредени и доволни. Имахме незабравими преживявания.
Момичета , които не бяхте с нас . липсвахте ни.
Пожелавам ви лека вечер.

# 721
Добра вечер!
Благодаря за разказите и снимките .

Благодаря и за поздравите за моя Димитър.
Поздрави и благопожелания и за другите двама Митковци - на Жането сина и на Пипи зетя.
Да са здрави и името им да им носи късмет.

Цял ден ма'ам крачоли насам - натам.
Що дрехи и що обуща изпомокрих, не е истина.  Утре нов ден, нов късмет, ще спре по някое време да вали, ама няма да е от сутринта.

Четох ви пътьом и в движение, но не беше възможно да пиша.Сега вече се изгуби емоцията от прочетеното.
Освен да ви пожелая лек нощ и спокойни сънища  и до утре.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 22:46 от Важна клечка

# 722
  • София
Цяла вечер разказвам на Ромео и съседите за преживяванията в Луковит. И отново преживях смешните истории. И всички заедно много се смяхме. Joy
МАКАВЕЛИ, колко хубаво си го казала:  нашите емоции лека-полека ще се успокоят и ще остане един топъл и незабравим спомен. Heart
ТОНИ и твоите думи са много мили: Всички сме заредени и доволни. Имахме незабравими преживявания.
Момичета , които не бяхте с нас, липсвахте ни.
КАССС, задръж още ден - два. Никаква депресия!!! По идея на МАКАВЕЛИ ще направим дистанционен университет.
Чакам ПИПИ да пусне новата тема и започваме да борим стреса и депресията, ще си говорим и за емоциите и емоционалната интелигентност и още други интересни теми ще разгледаме.
Отивам да спя. Пожелавам ви лека и спокойна нощ!
КЛЕЧИЦЕ, сбутахме се на портата. Хайде, път на по-младите! Grinning

# 723
  • някъде другаде
Добро утро! Наспах се добре , даже много преди алармата.
Продължава да вали. Днес на работа.
Хубав да е денят ви , въпреки лошото време.

# 724
  • София
Добро утро от метрото!
На патерица да честитя именния ден на Димитровците! Съжалявам, че вчера не го направих, но нещо не бях в кондиция. Когато пада атмосферното налягане ми се отразява зле. Едвам изпрах и изчистих и се прикреватих.
Относно пътуването сте казали всичко. Хубави хора, хубаво време, хубави места, много смях и закачки! Ще ни държи топло дълго време!
И изненадата си я биваше! Да бяха дошли и другите отсъстващи, щеше да е супер! Следващия път да командировате кучета и внучета и всички във Варна под строй!
Навън е мрачно и вали, но ви пожелавам да ви е слънчево в сърцата! Хубава седмица!

# 725
И аз се наспах... Рано се събудих.
Добро да е утрото за всички!

Цяла нощ вали и продължава.
Пригответе подходящи обувки и дрехи.

Хубав ден, баболини!

# 726
Добро утро.
Нямам какво да кажа, освен, че още един кат дрехи са за сушене. В къщи стана като на битака с окачени тук и там неща за съхнене.

Отметнахме разходката, свърши си другара  нуждите. Довечера дано разходката ни е по  сухо, пък макар и разкаляно.
Ениска питаше как излизаме - аз с яке с качулка или шапка, Чарли облечен с дрехи според времето навън.  Има си един много фешън жълт шлифер с качулка, най - скъпата дреха му е, ама  върши прекрасна работа.  Иначе има цял рафт дрехи - няколко пуловера,  няколко шушлекови поларени якета, кое с крачоли, кое без, един черен суичър с надпис вълк на гърба. И специален коледен тоалет има с който излизаме около Коледа. Със студа нямаме проблем, но мокрото и калното е кофти време - след всяка разходка влиза в коритото за основно миене , после сушене със сешуар, а той хич не го обича и играем на гоненица из стаята,  докато изсъхне. Сега вече е изкъпан, подсушен, нахранен, дъвче до мен едно заешко ухо ( награда, че е послушен), а аз най - после се доредих до кафето.

Снощи бях на концерт на Илия Ангелов - 70 годишнина. За пръв път го гледам и слушам на живо, човек остаряващ/остарял с достойнство. Не се прави на клоун, не театралничи, излезе с китарата и повече от два часа свири и пя.

Утре ще гледам други полуградски, по точно земляци - братята Аргирови. Знаете те са от Пловдив, Илия Ангелов е от Пазарджик a аз съм от по средата, макар че отдавна съм отрязала корените си, а последните години - съвсем.

Еее, извинете ме, ако ви досадих с моите сутрешни брътвежи. Много са различни от манджи, лютеници и туршии, малко се чувствам като бяла врана и черна овца, но пък съм в мир със себе си и живея в малкия си балон спокойно и уютно.
Зет ми казваше ,,няма лошо време, има неподходящо облекло"", затова не намирайте кусур на времето и се порадвайте на деня, че сме здрави, че ни има....

Пожелавам ви спокойствие и уют, бабетки!

https://youtu.be/I_tBdNy75HM?si=z5fq660n5aFimmSG
Любими !

# 727
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро и да ви е хубав денят. Дъждът е живот. Не му се ядосвайте.

# 728
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. От 6 часа съм будна, но се натисках още малко да подремна, че вечерта да не ми се доспи по никое време. След малко тръгвам към офиса и по разни други задачи. Много неприятно време, знъм както казва Клечи, че трябва да сме с подходящо облекло, но в такова време би ми харесало да ми е запалена камината, аз с чаша чай и хубава книга, излегнала се на диванаТа. А излизането на вън и газене в калта не са ми приоритет. Не знам дали видяхте това малкото детенце, при сергиите при пещерата. Бяха го обули в гумени ботуши и то скачаше с голям кеф в една локва. Родителите се опитваха да го извадят, но то не беше много съгласно. Явно са ми преминали времената за такива лудории и не ми се скача в локвите.
Клечи, не ме отегчаваш като разказваш. Знаеш, че не говорим само за манджи и плетки. Особено аз напоследък - почти не готвя, а за плетенето съвсем ме няма.
И може би въпреки, че има няколко дни до ноември - време е за новата ни ноемврийска тема. Заповядайте и се наслаждавайте на приятни моменти!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1825426.msg50382071#msg50382071

Общи условия

Активация на акаунт