Добър ден!
И аз се прибрах.Две верни дружки ме доставиха у дома цяла,невредима и суха,въпреки дъжа.Благодаря и на двете-шофъорката и навигаторката! Целувки!
Срещата беше много хубава и ще остане незабравима.Улучихме много топъл и слънчев ден.Златният парк е наистина златен с есенните цветове на дърветата.Една кръгла сладкарница,на брега на езерото, с дървена констркция и много оригинална архитектура,беше заредена с голямо разнообразие от сладкиши.Там пихме кафе,на още по-сладки приказки.Големи красоти има в този парк-езеро с лилии,замъци,каменни къщи,каручки с цветя...Дори тоалетната беше направена с много фантазия.Извън парка също има интересни места.Обядвахме в крайпътен замък.И там и в ресторанта,в който вечеряхме имаше много богато меню,вкусно и на съвсем прилични цени.Вчера посетихме и планинската хижа и пещерата Божите очи.Тази сутрин времето се развали и си тръгнахме в дъжд.
Благодаря ви,момичета за хубавите и незабравими дни!Благодаря ви за приятелството!Благодаря на Тони и Мериан за организацията!Благодаря за транспорта в двете посоки! Благодаря на момчетата от фен-клуба,които ми помогнаха по камънаците в пещерата!Чувствам се щастлива,отпочинала и пълна с ентусиазъм.Обичам ви!
Синът й също е именик. Нека да е здрав! Да е здрав и синът на ЖАНА!
И да знаете, че само срещу 22 лева държавна такса, може да ви ожени ( които имат нужда и желание) с всички екстри. Веднага предложих да надписвам сватбени чаши. ЯЖКА ще организира групата на шаферките - тя, МАЯ. ЯНКА, ТАНУ. Ще си поръчат рокли от Тему. НАМИ ще снима, а всички останали ще пием, ще пеем и ще танцуваме.
Ще тренирам усилено.
че ни подсигури преспиването. Ако беше хубаво времето, можеше и да не спим в хотела.
Дипломат парк се оказа чист, спретнат хотел, с кокетни стаи. Аз съм доволна!

Хубаво ми е да ви чета и гледам снимки.
отколкото шум от листопад 

Не обичам тези смени на времето, никак не ми се отразяват добре. Сега няколко дни ще съм крива 😬