КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 20 391
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Честит Димитровден!Честит имен ден на Дидиа,синовете на Важна клечка и Жана!Много здраве и щастие желая на всички!

Добър ден!
    И аз се прибрах.Две верни дружки ме доставиха у дома цяла,невредима и суха,въпреки дъжа.Благодаря и на двете-шофъорката и навигаторката! Целувки!
Срещата беше много хубава и ще остане незабравима.Улучихме много топъл и слънчев ден.Златният парк е наистина златен с есенните цветове на дърветата.Една кръгла сладкарница,на брега на езерото, с дървена констркция и много оригинална архитектура,беше заредена с голямо разнообразие от сладкиши.Там пихме кафе,на още по-сладки приказки.Големи красоти има в този парк-езеро с лилии,замъци,каменни къщи,каручки с цветя...Дори тоалетната беше направена с много фантазия.Извън парка също има интересни места.Обядвахме в крайпътен замък.И там и в ресторанта,в който вечеряхме имаше много богато меню,вкусно и на съвсем прилични цени.Вчера посетихме и планинската хижа и пещерата Божите очи.Тази сутрин времето се развали и си тръгнахме в дъжд.
   Благодаря ви,момичета за хубавите и незабравими дни!Благодаря ви за приятелството!Благодаря на Тони и Мериан за организацията!Благодаря за транспорта в двете посоки! Благодаря на момчетата от фен-клуба,които ми помогнаха по камънаците в пещерата!Чувствам се щастлива,отпочинала и пълна с ентусиазъм.Обичам ви!

# 706
  • София
И аз се прибрах, още преди два часа. Обядвах, разказвах и сега съм на диваната. Дошла, не дошла, вече получих задача да прибера малката внучка от някакво мероприятие. Къде ще ходя?
ДИДИА, Честит имен ден! Доказала си, че името ти е на късмет. Бъди благословена!
КЛЕЧКАТА се спотайва, но аз да я издам. Stuck Out Tongue Winking EyeСинът й също е именик. Нека да е здрав! Да е здрав и синът на ЖАНА!
Приубрахме се с мускулна треска на лицевите и коремните мускули от смях. Е такова не беше ни се случвало!
Благодарности на ТОНИ, че си посвети времето на нас. Heart И да знаете, че само срещу 22 лева държавна такса, може да ви ожени ( които имат нужда и желание) с всички екстри. Веднага предложих да надписвам сватбени чаши. ЯЖКА ще организира групата на шаферките - тя, МАЯ. ЯНКА, ТАНУ. Ще си поръчат рокли от Тему. НАМИ ще снима, а всички останали ще пием, ще пеем и ще танцуваме.
Аз мога да забавлявам гостите със стриптийз шоу. Приемам за кастинг и други желаещи. Сутринта се облякох по-леко, за да мога по-бързо да се разхвърлям. Единствено ватените гащи ( ония с ластиците на крачолите) ще ме забавят малко, но ще се справя с това. Joy Ще тренирам усилено.
Помислете и за група, която ще танцува кан кан. Набирам кандидатки!
Момчетата в компанията бяха на ниво - извор на вицове и забавни истории. Благодаря им.
Благодаря и на теб, МЕРИАН, Hugче ни подсигури преспиването. Ако беше хубаво времето, можеше и да не спим в хотела. GrinningДипломат парк се оказа чист, спретнат хотел, с кокетни стаи. Аз съм доволна!
НАМИ в чест на празника ни донесе тиквен пай - актуален сезонен сладкиш. Много вкусен! Беше помислила и за свещичките - 18. пяхме. броихме до 18 и дружно духнахме свещичките. Благодаря ти, другарче! Hug
МАКАВЕЛИ вече ви е показала снимка на част от компанията. Тенк ю баба! Hug
ТАНУ беше моята компания по стая. Винаги имаме какво да си говорим. Благодаря ти, миличка! Heart Eyes
ЯНЧЕТО добре направи, че дойде, а сега вече е на софийска територия. Предлагам да планираме срещи в китайския и у нас, за да се видят софийските дрЪжки с нея.
ПИПИ ни поднесе чудесна изненада! Яхна белия кон, грабна навигацията и газ до дупка! Благодаря ти, приятелче! Hug
МАЯ, за теб е чувалчето с прегръдките. HugЩе запазя дюлевото сладко, което донесе за гостуването у дома.
Не можахме да направим дегустацията на зимнина, ще я изпробваме по-късно.
Е, дано да сте усетили нашето чудесно настроение, прекрасното слънчево време в чистото и спретнато градче Луковит. Вкусът и аромата на храната няма как да усетите. Трябва да се види и опита. Grinning

# 707
Абе усеща се ,чак тук ухаеше на гозби. Ама не млъкнахте ,да чуем листопада.

# 708
Честит имен ден на Дидия, синовете на Клечи и Жана!

И, понеже нямам дар слово, от мен малко снимков мат'рял за екскурзията:

Скрит текст:

# 709
  • Вила Великула
Честит имен ден на синовете на Клечи и Жана. Честит имен ден и на моят зет.
Тану, страхотни снимки. Благодаря на Мериан за снимките, които ми изпрати.
Много ми е студено. Като си спомня вчера какъв приятен топъл ден беше, а днес какво стана.....
Идва зима и есента е решила да ни подготви от рано за нея.

# 710
  • София
Когато не пишем, защо не пишем? Когато пишем, защо пишем? Grinning
Ееее, нЕма сгода. Аз тендовагинит получих от тропане по клавиатурата, да ви разправям какви сме ги вършили, да ви предадем от нашето настроение, а вие искате да слушате листопада...Слушайте го, сега му е времето.

# 711
Да са честити имената на момчетата на Клечи и Жана и на зетя на Пипи - нека са здрави и щастливи Flowers Four Leaf Clover

# 712
А, Фло, аз съм пристрастена към тракащи клавиатури. Дали сме ви думата, екскурзиянтки Wink Хубаво ми е да ви чета и гледам снимки.
След 10 минутки у нас ще дойдат дребосъчковците. Бяхме говорили за около обяд, но са писали домашни, представете си...
Хайде чао, по късна доба пак ще ви нагледам.

# 713
Ама аз не за писането,  много сте шумни на масата. За писането - разрешавам, колкото повече, толкова повече.  Ако не знаех, щях да мисля , че сте се напили там. Само смях се чуваше.
И красива природа с  къщички от приказките. Не знаех ,че така са го решили интерниора там, а сме минавали много пъти ,но кой да спре.

Тук цял ден ръми. Есенно. И часът не е същият,  и времето,  и бързо минава годината. ЍИ аз съм си все същата свекърва, да мрънка, кой е угодил на свекърва? Няма да сте първите, не ес опитвайте даже.

# 714
То днес имаше повече музика на дъжда Nature Sweat Dropsотколкото шум от листопад Flowers HerbFlowers Maple LeafFlowers Leaves
През целия път валя, не толкова силно колкото поройния дъжд в петък по обед, но си валя тихо и кротко. Тепърва предстои да падат още безброй листа, а нашите емоции лека-полека ще се успокоят и ще останат един топъл и незабравим спомен Heart

# 715
Благодаря на Фло за цветния разказ и на Тану за слънчевите снимки!

Днес ми е объркан ден часово. Котките са постоянно гладни. По ново, по старо време...

И цял ден вали...

# 716
  • София
Да са живи и здрави Митетата на Клечи, Пипи и Жана!
Тану, много хубави снимки - като от приказка.
Тетка се сдоби с внуци за вечерта. А аз ги сдадох на баща им  здрави, в кондиция. В 16 ч. набутахме на Мрънла вечерните лекарства, сигурна съм че повече никой нищо няма да и даде. Тя се подобри, весела е. Но тази седмица дядо се измори и натовари крака доста. Тя само него признава - той каквото трябва да направи. Баба е снабдител и чирак-готвач.

# 717
А аз вече съм в депресия, 17 ч и е тъмно Sad  Не обичам тези смени на времето, никак не ми се отразяват добре. Сега няколко дни ще съм крива 😬

# 718
  • София

ЯНЧЕТО добре направи, че дойде, а сега вече е на софийска територия. Предлагам да планираме срещи в китайския и у нас, за да се видят софийските дрЪжки с нея.

Аз съм ЗА среща с Янка - където и когато е удобно.

# 719
  • Вила Великула
Пробвахме и сиренето и ММ пробва кърначето, които купихме от Луковит. Одобриха се. А и тази вечер по ТВ в предаването Да хванеш гората имаше разговор с един човек от Луковит, който произвежда крокмач и някакво сирене с мухъл. Този крокмач, който опитах в заведението вчера на обяд не беше точно този, който съм яла при бабата на ММ и ще ми е интересно да опитам и на този човек, ама не му разбрах името. Слагам клип от предаването и ако Тони знае от къде може да си купим, моля да съдейства.

https://www.vbox7.com/play:fa7a5f3570

Общи условия

Активация на акаунт