КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 20 533
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • някъде другаде
Добро утро!
Честит Димитровден!
Диди , честит имен ден! Здрава , щастлива и все така борбена!
Лунно цвете , честито! Заслужен успех.
Аз какво да кажа! Благодаря ви, момичета и момчета, за чудесния ден и за вечерите изпълнени с много смях. За днес ви желая лек път.
Вече се захванах със слугинаж , но и това трябва да се свърши.
Хубав ден! На бабите с внуци - весели игри!

# 691
Добро утро ☕🌹
Диди, честита да си, здрава и щастлива! 🌹🍀🥰
Лунно цвете, честито ПКС и на теб! Здраве, спокойствие и удовлетвореност ти желая! 🌹🍀🥰
Станах рано, заредих един боб, мих разни съдинки, че снощи по късна доба правих туршии. Днес имам още малко да довърша. Сега си направих кафе и хоп при вас!
Браво на купонджийките!  Така се прави, трябва да е весело. Едно време ехеее коги бех на двайсе и партийната председателка където работех казваше - "Който не умее да се весели, той не умее и да работи!" . С две думи радвам ви се! 😊
Хубава неделя на всички! 😘

# 692
Казвайте наказание за шматароци:)  и вълшебство някакво Simple Smile за намиране на изгубени вещи Simple Smile .

Вчера използвахме хубавото време и се шматкахме с Чарли из центъра на София. На прибиране с метрото имаше 5-6 минути до идването на влака и аз реших да му предложа да пие вода. И при ваденето на шишето му сигурно са ми изпаднали някъде безжичните слушалки заедно с кутийката за зареждане.
Толкова пъти ги спасявам от изгубване Simple Smile , ту едната, ту другата, онзи ден си купих големи слушалки, с диадема, да не си загубя тези  тапичките и хоп, сега никъде ги няма в къщи. Много вероятно да съм ги изръсила на пейката при затваряне на раницата, ама бива ли да съм толкова шматарок и да не съм усетила.
Казвайте магия Simple Smile , ако са в къщи да се появят скоро да спестя едно петдесетина лева, че има моменти, когато точно такива слушалки са ми  от първа необходимост.
Много ползвам - и в къщи, и навън.
Иначе видях, има ги още същия модел в доста магазини, още в 10.00 мога да си купя, но ако си намеря и другите ще станат три чифта

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 09:12 от Важна клечка

# 693
Клечи, из друга тема се вееше препоръката да оставиш на масата разтворена ножица и да наречеш да ти се намерят слушалките. На мен ми звучи абсурдно, но сума ти народ писа, че методът действа. Ако искаш, опитай Simple Smile

# 694
  • Вила Великула
Честит Димитровден,  Честит празник на Дидия. Здраве да има и спокоен живот.
Честито на Лунно цвете за успеха.
Приготвяме се и леко-полеко ще тръгваме, ама като ни знаете какви загори-тенджери сме....не знам кога ще е.
Май днес може да се наложи да се пуска нова тема. Да видим.

# 695
Аз Димитровден на тази дата не го одобрявам, има си 7 ноември.
 Няма нужда от нова тема, може и  51 страници да станат ,няма проблем, месецът си изтича. На  1 - нов месец, нова тема.

# 696
Честит Димитровден, момичета! Специалните поздрави са за Дидия, да е здрава, борбена и  да  има много щастливи мигове с любимите си хора!
При нас дъжд, мрачно и влажно, отвратително.
Радвам се за забавлението ви, но не е трябвало да плашите младежите,  сега трябва да им баят за уплах.
Сменихме времето и станах в 6, та отметнах доста от домакинската работа и  сега си говорим с пИятеля. Обеща да ми купи екип на Славия, за да ритаме заедно на двора срещу деди, който няма да има такъв. За обяд чакам родителското тяло, за да си го вземат, а на баба и се полага диванаТа. И Асан е човек, утре пак съм на коня.
Клечи, с Чарли не знам как излизате в това мокро време, още повече като знам от къде си дойде наскоро...
На пътуващите бабетки, лек път и пращайте снимки на такива като нас, отсъстващи!

# 697
Благодаря, момичета, за топлите поздрави за И ми Д! Телефонът ми загря от обаждания и даже хора, с които отдавна сме се разделили се сетиха за мен.
           Чета ви , купонджийки и малко ви завиждам, но така се случи. Пътуванията за мен в момента са недостъпни. Живот и здраве може и да ми се получи някога.
           Борянка, преди Димитровден беше на 8 декември. После го изместиха.
           При нас вали и е леко мръчкаво, но....есен. От днес започва зимата.
           Лек и спокоен ден и приятен път на купонджийките.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 10:59 от Didia

# 698
  • София
Добро утро на Димитровден! 
Да са живи и здрави имениците, да си носят с гордост името!
Специални поздрави за Дидиа с пожелания за здраве!
И аз съм го чувала това за ножицата, все се каня да пробвам за загубени неща. Дано проработи.
Лек път на екскурзиантките и пишете като се върнете.
Събудихме се рано, но нормално по старото време.
Тъжно ми е, че минаваме на зимно и вечер ще се стъмва в 17.30 ч. Но пък с всеки изминал ден ще се приближаваме към пролетта, топлината и светлината.
Правя си експеримент за питка със суха закваска - https://shop.znt.bg/bg-catalog-details-19.html
Ако стане нещо ядливо ще споделя, защото този път не ползвам хлебопекарната за месене.

# 699
Ноември  де, 8, моя грешка.  До тогава се работи , после почивка.  До тогава са договорени ратаи,  работници. Да вървя да скубя, щом е  днес ,че закъснявам.

# 700
Честит Домитровден, честита бъди Дидиа!
От днес започва зимният календарен цикъл. В магазините вече са заредили коледна украса, навън е мрачно и дъждовно, но покрай празничното настроение от   Луковит настроението е слънчево.
Благодаря ви за поздравите. КАГ, разработката ми беше сързана с развиване на езиковата компетентност на учениците в 10 клас. ¹Реших, че ако продължа да уча, ще бъде нещо, което няма да бъде свързано с моята професия.
Сега трябва да проверявам тестове.
До скоро от мен.

# 701
Диди, жива и здрава, спокойна и ангажирана само с приятни дейности! Хубав празник!

Лунно цвете, актуална тема! Езиковите компетентности на съвременните ученици си е сериозно намалена, да не говорим , че е предимно "компютърна".   Моята беше за съчетаване на интереса към компютъра с интерес към четенето. Писах я преди 25 г., но още си е много актуална. С нея защитих 1 ПКС в далечната 2000 г., когато започна масовото ползване на компютри, не само в учрежденията, но  и семействата вече купуваха на децата си домашни. Така четенето започна все по-малко да привлича и деца, и възрастни.

А аз съм по пижама. Преди малко станах. Почетох си в леглото от 8 до сега. Навън е леко валежно, но тихо и не  е студено. Обичам такова време и ще се разходя до ЛИДЛ да купя хляб. От нас до там няма и километър. Не, че няма 3 големи магазина в радиус между 300 и  500 м около нас, ама ей така  - заради разходката. Готвенето ще е за вечеря ( пилешко с ориз). Иначе цял ден ще ми е ден за нищоправене.

И на вас пожелавам коя каквото е решила, да ви се случи. Клечи да си намери слушалките  и  Теткиният начин за намиране на изгубени вещи да е продуктивен , Ениска да се радва на свободен следобед, Тони да си почине от купона, Бо_ряна да напише ново стихотворение, Касс да има време за себе си, на Айша хлябът да е сполучлив, Пипи и другите пътешественички  да пристигнат благополучно!

Хубав ден и до скоро!

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 10:59 от К.А.Г.

# 702
  • някъде другаде
Забравих да спомена и гостите на КГБ , съпрузите на Макавели и Мариан. Много забавни и много ги харесах ме,  но и те нас. За следващата среща  ТМ на Макавели каза , че не знае тя дали ще идва , но той ще идва

# 703
  • Вила Великула
Да докладвам  че се прибрах.

# 704
Чудесно Пипи - почивай вече!
И ние се прибрахме благополучно.
Благодаря ви момичета за хубавите преживявания и приятелското настроение

Приятен следобед на всички!

Общи условия

Активация на акаунт