КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 20 662
  • 728
  •   1
Отговори
# 675
Лунно цвете, поздравления!
Пипи - и за теб поздравления! Пижамата не е важна. Тениската на КГБабите взе ли си?
Поздрави!

# 676
  • София

Малко, но от сърце и от мен.

# 677
Merian, благодаря!

Пипи, браво на теб!

Сега да кажа.. Аз от 10.11 няма да имам топла вода. Вчера ми казаха, че от 11ти май ще съм командировка. Някои за два, други за четири дни. Аз, предвид ситуацията у дома, се кандидстирам за втория вариант Simple Smile
Но няма да ме огрее Simple Smile
Мога и да си остана в града Simple Smile

Забавлявайте се, баболини!
Печелите и един час Simple Smile

# 678
На първата снимка виждам два чифта обувки на щастливи хора Heart

Ранела, за колко време ще сте без топла вода? Ние сложихме проточно бойлерче, 7 киловата, захранва банята и кухнята по-добре от ТЕЦ по време на профилактика. Много съм доволна.

Доведоха ни дребосъчковците Heart. Пак ще играем на гушкащата баба Simple Smile

# 679
Привет, бабетки! Пипи, страхотна изненада, браво! Пуснала си снимка от,,Божовите очи,, както казваше пИятелят. Аз тъкмо свърших прасарника и цъфна човекът, защото родителите имали работа, пък аз съм безработна. Ама бяхме по двора целия ден и детето хем се забавлява докато помага с рязането на храстите, хем игра със съседското дете,  та всичко е О.К.
Сега го подкарвам към банята, а на всички вас желая прекрасна вечер.
Специални поздрави за Лунно цвете!
На купонджийките  - наздраве и пийте и за мен едно!

# 680
Tetka,
По инфо на Топлофикация 14 дни!

# 681
  • София
Лунно цвете, честито!
Пипи, хубава изненада си спретнала.
На купонджийките Наздраве от нашата маса - кой с безлактозно мляко, кой с бяло вино. Скоро и дядката ще замези и пийне.
При нас - уикенд проза. Мрънч го довлече баща му в 15  вчера - защо да го дондури? Мрънла прояде, пропи, оправя се. За 1 седмица клинчетата  и седят като шалвари.

# 682
Е, кратичко, преживява се. Малко по никое време.
Дребосъчковците си донесоха таблетите. И двамата бяха забили поглед в екраните. По едно време прабаба им се включи в игрите и взе да им обяснява как като дете и тя е играла с таблет Wink Беше много убедителна. Скоро им доскуча, тичахме из апартамента, а сега Дребосъчко си подрежда кухня върху спалнята. Тенджери, тигани, купи и бъркалки - щурница!
Ще си ги взимат по-късно, утре пак ще ни гостуват. Дядо им е купил по една малка тиква, за да им прави фенери, както навремето неговият дядо му е правил. Никакви таблети!

Баболини, много целувки за внуците ви!
На купонджийките - наздраве!

# 683
  • Вила Великула
Бързо включване с информация от купона. Така не съм се смяла от много време. Може би от съседните маси решихме, че сме пийнали, а на масата ни преобладаваше вода и кока кола. Имаме си и кандидат младоженци, уредено им е всичко,
Само младоженеца леко се дърпа  но почти го навихме.
Купона беше на макс, както винаги.

# 684
  • София
Привет, на отсъстващите!
Хайде и аз да мъцна. Очаквах другите дописници да ви разкажат, защо толкова много се смяхме тази вечер, но тъй като те си мълчат, аз ще ви осветля.
На нашата маса беше ураган от смях. На съседна маса многозначително ни наблюдаваха две момчета и едно девойче. По лицата им личеше, че ни подозират в злоупотреба с алкохол. Реших, че трябва да се лигитимираме, да им покажем кои сме и защо сме толкова весели. Светкавично взех решението, но в този момент младежите тръгнаха са си ходят. Предлижих им да изчакат малко, за да им покажа нещо. И започнах да си повдигам първо едно пончо, после една блуза и докато стихна до униформената тениска, тия се изнесоха с 200. Язък. Не видяха кои сме. Ама и аз се бях навлекла с няколко ката дрехи, та докато се "развия", подобно на многолистна зелка, те избягаха. Какво ли си казаха - тая шантава бабичка, какво се разпищоли и какво ли може да ни покаже. Е това е от мен.
Поздравлявам ЛУННО ЦВЕТЕ с успеха.
Всички останали сте нагушкани!

# 685
Стрийптийз, леле мале,  правилно се изнесли, де да знаят какво правиш. Каквото  се вижда. Уплашили сте хората. И аз се смея  сега.

# 686
Добрутро ви!
По новото и по старото време - аз се наспах. Още не смея да шавъркам да си не разбудя другарчето, че много се сърди, когато го стресна и му разваля комфорта. Имаме си система с него - рано ставаме но и рано лягаме вечер, но това моето сега е извънредно рано.
При мен заваля, и цял ден ще е мръчкаво, но природата има нужда. Само да е тихо и кротко, без поразии...

Препрочитам писаното от вчера...
Лунно цвете, поздравления!

Пипи, браво на теб!
Чудна изненада си спретнала!

Купонджийките,  през екрана усещам емоцията ви. Забавлявали сте се на max,  а и имате още половин ден днес за смях и закачки.

Тетка, Aйша, Ениса, и вие имате домашни забавления, ама от друг вид - хубаво да ви е заедно с малчовците, само да са здравички.

Димитровден е.
Честит празник на всички!
Чстито на имениците и всички, имащи близки, които празнуват днес.
От нашите другарчета се сещам само за Дидиа, но сигурно пропускам още някого и ще допълвам по някое време.
Честита да си, Диди!
Още дълги години името ти да се произнася с обич и уважение от близки и приятели!

Отивам тихичко да си направя кафе.
Хубав ден ви желая.

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 06:12 от Важна клечка

# 687

“Нужни са ни много години, докато разберем колко ценни могат да бъдат моментите.”

Добро утро Coffee

Е, не се възползвам от единия час възможност за сън. След толкова щастливи емоции и смях сън не ме лови.
Пипи и Фло ви разказаха част от веселите случки. Времето беше абсолютно на наша страна, Златния парк е много красив и си струва да се види. Луковит е спретнато градче, предлага вкусна храна и продукти и гостоприемни хора.
Дидиа, да е честито името ти - бъди здрава, бодра и всеотдайна, както винаги Flowers Hibiscus
Честит празник на всички!
Хубав и усмихнат ден баболинки Heart

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 17:41 от makaweli

# 688
Добро утро, баболинки! Честит Димитровден, честита да си Дидия!

Снощи до късно си имах гости, но днес рано се събудих. Пия кафе, а даже съм и гладна.
Клечи, много ви се радвам на теб и другарчето ти. Често ми се иска кучето на децата по-често да остава у нас. Много е гальовна и умна, кара ме да се усмихвам.

# 689
Добро утро, баболини!
Днес всички сме ранобудни.

Честит празник, Дидиа!
Нека името ти носи само добър късмет и да бъдеш щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт