КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 20 681
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Приятна вечер на всички!

Специални поздрави за групата в Луковит:-)

# 661
  • Вила Великула
Купонджийките, много сте тихи. Ще пусна детективи  по следите ви. Да не  правите пакости?

# 662
Това е то... Събраха се и забравиха всички.
Нито вечерен отчет, нито сутрешен Simple Smile

Като в събота, наспах се рано. Затиснала ме е мъгла. Очаквам да се покаже слънце и да бъде хубав есенен ден. Трябва да се приберат цветята.

Хубав ден на всички!

# 663

Кафе за нас,   и ние сме хора.
Хубав ден, на среща ,  на без среща, кой къде  е...

# 664
Добро утро и от мен, баболини!
Събудих се в 5,после в 6 и накрая си направих кафе. Гледам телевизия - предаване от снощи, което съм проспала.
Днес се надявам на хубаво време, за да измия прозорците. Те по принцип са лесни, но щорите ме затрудняват. Няма да мрънкам Simple Smile Стъклата по терасата са най-зле.
Борянка, благодаря за кафенцето!

# 665
  • някъде другаде
Добро утро!
Както очаквате вечерта беше чудесна. Много смях. Тръгнахме си след 23 часа. И нали Фло ме обяви за организатор ми подариха подарък. И нали съм си шматка си го забравих в ресторанта. Надявам се довечера да са ми го запазили и да си го взема. След като се прибрах с превъртане изгледах Игри на волята , та заспах към 00.30. В 1.30 ми звъни телефона ( много се плаша , като звъни през ноща , получавам сърцебиене) Кмета ме вика , че трябваме на полицията за поемни лица , хванали двама с наркотици в колата , та се прибрах в 2.30. После заспах трудно , но съм се наспала.
 Днес ще отида при тях към 10.30 и ще ходим до Златния парк.
Кас , много често вече се среща агресия в училище. В предното училище , където работеше сестра ми са стигали да това да викат полиция , че не могат да ги разтърват , та даже и момичета.
За нас денят ще е чудесен , пожелавам на всички да е такъв.

# 666
Добро утро.
Днес, като никога, моето другарче ми отпусна спане до 7.30 - настройваме се за смяната на времето утре сигурно Simple Smile .
Отметнах сутрешните задължения с него, сега почвам моите удоволствия.

И аз погледнах за разкази с картинки от срещата, но няма.
Няма да мрънкам, дали не сбърках, че се отказах. От вчера мислено съм с групата - разглеждам снимки, чета за забележителности от Луковит и района, но да ви кажа, не е същото. Няма я емоцията, липсват ми хората в картинките ...

Охооо, Тони писа, докато аз се жалвам.
Спирам, за да чета.
Благодаря за споделеното.
Хубаво да ви е и днес .
Прегръдки за всички!

# 667
Добро съботно утро ☕🌹
И аз като никога сега ставам. Направих си кафе и хоп  тук.
Тук Слънчо се е показал. След малко ще трябва да заведем каката на репетиция, че синът е на работа днес и няма как да я закара. Докато я чакаме ще пазаруваме и после домой. Вчера направих джоланчета със зеленчуци в гювеч. Станаха трепач  😁Поканих и съседите отгоре, та пак се бяхме събрали и откарахме до късничко. Децата лудуваха, от време на време и по един възрастен от нас с тях, то на криеница, то дворци се строиха. За обяд няма да готвя, а за довечера съм планувала тутманик.
Такива неща около мен Simple Smile
Хубав да е денят ви баболинки 🥰 Пътешественичките да се забавляват, който ще чисти прозорци 🤪да му спори, абе изобщо хубаво и леко да ви е на всички, каквото и да правите! 😘
ПП о, два нови отговора, докато пиша, отивам да чета Simple Smile

# 668

Вземете най-хубавото от деня, радвайте се на малките неща и бъдете щастливи!  

Добро утро Coffee

Изкарахме една прекрасна вечер - с приятели винаги е чудесно. Приказки, смях, закачки и много настроение. Тони наистина беше права в избора на заведението - вкусна храна, богато меню и съвсем прилични цени.
Тони, изкарала си напрегната нощ, дано успя да си починеш. Подаръка съм прибрала - като се видим го предавам.
Слънчо грее навън, ще се стопли - така че ни очаква един златен ден в Златния парк Flowers Maple Leaf Flowers Herb Nature Sunny

Усмихнат и спокоен ден на всички Heart

# 669
Добро утро и от мен! Явно тия дето сме си по къщите сън не ни хваща да разберем какви ги вършат останалите  Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубаво, че беше Боряна, та да сервира кафето. Изпих го и започвам чистенето. То си е някаква орисия при мен сигурно,  а в службата,  а вкъщи...
Мисля да зазимявам и градината.
Макавели ме изпревари, явно се е засрамила от критиката. Хубав ден на всички, момичета!

# 670
Добро утро и от мен. Който не е на купон, като мен, е на изпит. Имах защита на 1 пкс тази сутрин, станах рано да чета, представих се добре, но щях да бъда по-щастлива в Луковит. Предстои един прекрасен ден, смятам да го оползотворя добре.
Слънчев ден на всички!

# 671
Пия второ кафе и надничам тук Simple Smile Личи си, че ме мързи Wink

Какво е пкс Лунно цвете?

# 672
Професионална квалификацоонна степен?

Браво, Цвете! Само напред и нагоре.

Клечи, добра идея ми даде. И аз ще отворя да разгледам Луковит и да прочета.

# 673
Лунно цвете, браво!  Честито! Интересно ми е каква е темата на дипомната ти работа.

Да поясня за дружките, че в нашата професия 1 ПКС е най-високата степен. Най-ниска е 5 ПКС.

Лунно цвете, имаш основание да си горда!

Последна редакция: нд, 26 окт 2025, 10:31 от К.А.Г.

# 674
  • Вила Великула
Аз се включвам от горещата точка на събитията. Познайте къде съм и дали не изненадах нашите пътешественици?
Бях решила, резервирах, но не казах на никой, защото не бях сигурна до последно дали ще тръгна. Днес в 10.00 реших и в 10.45 потеглих. Е, в бързината съм си забравила пижамата, но си нося четка и сешоар да си мия косата, защото нашето безводие продължава.
Посетихме интересни места, но нека и другите момичета да се включат.

Общи условия

Активация на акаунт