КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 1 615
  • 77
  •   1
Отговори
# 75
  • Вила Великула
Добро утро, момичета!
Днес обещаваха по-хубаво време, ама като гледам какво е мръчкаво навън надали ще се случи.
А аз въртя първата пералня. Имам поне още една. Явно ще простирам вътре колкото и да не ми се иска.
За сметка на това къщата ми е чиста, прозорците измити и съм доволна.
Ще направя един сладкиш, за да подам на съседите, че днес стават 3 месеца от смъртта на мама. Как лети времето...Утре ще се съберем с деца и племеници в едно заведение, в което тя искаше да си празнива 80 години, но не ги доживя. Във вторник, на 7 октомври щеше да стана на 80.

# 76
  • София
Добро утро!
   Касс,аз разреждам ябълков оцет с вода.Имам домашно направен,който е с неизвестен за мене процент,но ми е много кисел и силно мирише на ябълки.Дълго време го премятах из шкафа и тъкмо когато бях решила да го изхвърля,се досетих да го разредя с вода-без специално съотношение.Получи се много хубав оцет.Ползвам такъв вече няколко години,защото редовно ми го подаряват мои близки.Дори и туршии съм правила с него.
  Много ми е полезно това,което си пишем тук-кулинарни рецепти,разни съвети и препоръки.Замислила съм да ви напиша как да избираме крушка,но сега чакам да ми доведат Миа,че в понеделник ще прави тест по математика и малко да я "размърдам".До довечера ще ми изпратят и доста работа,която е с малък срок.Та,ще отложа за сега всякакво писане.
   Хубав ден на всички!

Пипи,светла памет на майка ти!

# 77
Светла и памет на майка ти. Възрастен човек като падне и  особено като счупи  кост, а  те крехки вече костите,  среща много проблеми. И е трудно възстановяването. Обостря налични болежки.
 За това  - зима иде - внимателно. Да не създаваме проблеми на децата си.

Общи условия

Активация на акаунт