КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 3 874
  • 169
  •   1
Отговори
# 150
Видях много сладки дечица.

Пипи, жив и здрав да е съпругът ти, да се разбирате и уважавате.

Да се похваля, че ни пуснаха топлата вода часове по-рано.

И да се оплача. Тролеят ме закара до 4ти км. Свали всички хора. В дъжда. Имало изоставане в графика и той трябвало да се връща в обратна посока ..

# 151
Добър вечер, момичета! Така ме е завъртяла шайбата, че само надниквам тук и бягам.
Пипи, ЧРД на твоя мъж!

# 152
  • София
Ранела, водача не е виновен - така са му наредили диспечерите.
Случвало ми се е, но винаги до минути идва друга кола.
Понеже много се возя с гр. транспорт и друго ми се е случвало в авт. 288/той е електрически, зарежда се на Гео Милев/ Та влачим се в задръстване от Хладилника към 4ти км. И изненада - срещу София мед и новия Кауфланд заряда му свърши и  остана на място. Слязохме, няма начин.

# 153
  • Вила Великула
Прелитам набързо за да ви благодаря от мое име и от ММ за хубавите пожелания.
Тази вечер празнуваме кротко-само двамата.  Сготвиха ни в един китайски ресторант и си хапваме в къщи.
Днес ми беше много натоварено в офиса и нямах време за нищо.
Кассс, голямо сладурче е малкия. А Мрънличка си знае цената.

# 154
  • някъде другаде
Добро утро!
При нас продължава да вали и е студено. Не ми се излиза. Дано наистина се оправи за събота и неделя , че съм на екскурзия в Родопите.
Хубав да е денят ви!

# 155
Добро утро ☕🌹
И тук вали и е студено. Ще си стоим на топло с малчо. Аз снощи направих температура и ми беше много зле. Нагълтах се с разни илачи, нощеска се изпотих и сега ми е добре. Щом и кафе пия, дано съм го прогонила каквото и да е било.
Тони, в коя част на Родопите ще ходиш? Много са ми на сърце тези Родопи! Обичам да ги обикалям, особено малките селца и да си говоря с тамошните хора.
Спорен и спокоен ден на всички! 😘

# 156
  • София
Добро утро!
Тони, евала за ентусиазма ти! Хубаво да си изкараш!
Касс, много неприятно! Оправяй се!
Вчера бях пуснала снимка и на моя омазан с червена боя внук, но бързо я махнах, понеже нямам разрешение от родителите да споделям снимки на децата.
Айше, Ранела, и аз често ползвам градски транспорт, по- точно метро. Напоследък на спирката пише, че влакът е за Бизнес парка, а
вътре надписа и съобщението е за Летище София. Така че навсякъде има проблеми. Увеличението на заплатите в бранша не подобрява качеството, а точно обратното!
Клечке, печи кокаляците и за нас! Ние ще точим зъби за следващото лято!
Да ви е хубав деня!

# 157
  • София
Добро утро, дружки. Все още съм в леглото. Не ми се става. Мрачно, студено, мокро. Мразя преходните сезони. Домоуправителят каза - парно чак през ноември. Така е, когато друг решава. Добре сте вие с печките, камините и климатиците. Ние ще обличаме по два кожуха един върху друг. Stuck Out Tongue Winking Eye Какво казваше пИятеля за тези, които нямат климатици? ЕНИСА, помагай. Бедни и какви още сме?
Днес няма да готвя, няма да чистя. След обяд съм на тръстиката. Малката внучка снощи ме сюрпризира с дупка в един постоянен зъб. Цяла нощ сънувах зъби, дупки, машинки. С една дума кошмари. Не ми е обичайно да мрънкам, но днес изневерих на себе си.
Хайде на кафе. Поне нещо хубаво да се случи. Grinning

# 158

"Мислете позитивно, радвайте се на живота, ценете малките радости, които ви се случват всеки ден."

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Вали тихо и кротко, дори се спусна и мъгла - времето съвсем не е за навън. Уж прогнозата беше за топла есен и валежи под нормите. Да ама не ... Все пак сме с надежда, че ще има слънчеви дни пред нас - есента е в началото си Flowers Maple Leaf
Кассс, дано бързо оздравявате с детето. Явно и ти си прихванала от неговото вирусче - много са агресивни градинските вируси. Обикновено възрастните ги изкарват по-сериозно от децата.
Тони, пътешествай на воля - това е чудесно. Щом можеш и крачетата са ОК - "използвай" си ги. Дано и времето в почивните дни да е с теб. Разкошна планина са Родопите - и аз много ги обичам.
Клечи, чудесно е, че се обади - да не те мислим какви ги вършиш.
Ениса, май пак те завъртя въртележката - след 3 дни релакс пак си на пълни обороти.
Мериан, колко продължава твоето пътуване с метрото - май никак не е малко. Представям си колко време би ти отнело пътуване с друг транспорт.
Как ли са Танита, Гъбката - Фло, имаш ли някакви сведения?

Днес май ще спретна чушките на КАГ - останаха ми малко след зареждането на последната сушилка. И да споделя - резултата от сушенето на контрафилето беше чудесен. Получи се много добро мезе след около 15-16 часа сушене на 70 градуса, като беше обърнато на половината време.

Спокоен и топъл ден на всички Heart и

П.П. Фло, бърза си - изпревари ме. Гушкам те и дано се оправи настроението ти

# 159
  • София
Фло, два пъти дневно пътувам по 30 минути с метрото, след това с кола до Божурище. Така пътуването до и от работата ми отнема 1 час общо. С кола тези 36 километра пак за час ще ги взема, но ще бъде по-скъпо и изнервящо в задръстването. Най-зле е на Околовръстното на Овча купел. Който е минавал знае за какво говоря. В метрото си почиваме и си четем на телефоните. Затова го предпочитаме. И аз бих си полежала днес в топли завивки, но няма. Иначе с климатика се деяни, но Топлофикация трябваше да пусне парното.

# 160
  • sofia
Добро утро и от мен!
Пия си капучиното, но май ще трябва да се наливам с чай, че нещо гърлото почва да ме щрака. Два дена ходя до един офис да уточнявам рекламите, които ще се пускат. А там е кучи студ, щото то си е едно производствено хале с "аквариум" вътре. Та вчера умрях от студ, а аз уж съм държелива на такъв. Сега се назландисвам ама след малко трябва да тръгвам Sad .

Пипи, да ти е живо и здраво другарчето. Все така заедно да сте дъъъълги години.

Тони, ще посетиш любимата ми планина. Обичам да скитам там. А и винаги има неочаквани обекти за снимане.

Вчера ми дойде вертикалната прахосмукачка от Тему. Излезе ми 90 лв. след различни намаления. Много съм доволна. За сега не отстъпва с нищо на скъпата прахосмукачка на сина ми. А я взех на шега. Ще видим по-нататък как ще е.
В събота с мойта съседка и приятелка спонтанно решихме, че ще правим айвар. Ама нали съм си мързелива и се сетих за чушките на Промаркет. Ами получи се много добре. Още повече, че спестихме време от печене и чистене на чушки. Макар че купешките ги прочистихме от люспи и семки. Ама имаше много малко боклук.

И поредните котцузлийски дни - счупи ми се купата на робота. Изгоря ми и месомелачката. Добре че беше към края на меленето, че с ръчната месомелачка мускули щях да направя. Та днес ще ходя до Технополис да си купя нова месомелачка. Купа има за робота. Ама е 70 лв. и още малко ще си помисля дали купа да купа или да си взема нов робот.
Айде стига толкоз, че се отплеснах... Хубав да ви е денят. Нищо че е мрачно навън. Важно е душата да е усмихната...

# 161
Добро утро, баболини!

Пиша от работното място:-)
Дойдох рано, рано...
И докато аз свърших камара работа, колежките още ги няма.
Ммм ... Спокойна съм!

Аз не обвинявам шофьора на тролея. Обаче беше неприятна ситуация... Дъжд вали ..

Но бях доволна, че като се прибрах, имах топла вода Simple Smile аз съм в онзи квартал, в който сега копаят за някакъв измислен ремонт. Не знам през ноември какво ще правим.

Нами,
Да споделиш линк за прахосмукачката?

Фло,
Моля за координати на добър зъболекар:-)

# 162
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Навън е мрачно, но ми е светли през чистите ми прозорци.
Днес си останах в къщи и ще работя от тук, а утре пак пантелей пътник. Първо в София, а после в градО на разкошО и винкелО, че там ми е проверката и ще се срещна очи в очи с проверяващите. Такива глупости са това и архаични подходи - наложи се да изхабя един тонер и един пакет хартия, за да им копирам документите, които искат. Вместо да ги получат на мейл или да видят оригинали и да ги сверат - ама това е. Щом го искат сме длъжни.
Днес продължавам с подготовка на техните глупости и заверка на всеки лист с вярно с оригинала и подпис.
Мериан, пропуснала съм го твоето сладурче, но съм го виждала и си го представих бабиното копие.

# 163
Добър ден! Преди малко се излюпих. Навън вали, духа и какво друго да правя в такова време?!
Право при вас! Прегледах всичко, което сте написали. Всяка от нас със своите проблеми, проблемчета, радости, тревоги. Но мнението ми е, че преобладава положителното.
Аз вчера нямах проблеми с рекламацията. Дадоха ми друг чопър от комплект, който е изложен на рафта.  Да му мисли следващ клиент, ако му пробутат неработещия. Всъщност липсваше една пластмасова част с големина на копче, ама тя задвижва ножовете.
Вчера не готвих, защото имаше стар фасул на фурна от неделя. Днес зависи. Ако син 2 не е в командировка, имам сварено свинско и ще го направя с картофи.  Ако съм сама, си спестявам този труд. Има любимите ми  сирене и домати. И като не мога да споделя мои кулинарни шедьоври, споделям такива на специалистите кулинари.
Докато се излежавах, гледах предаването на Ути.  Колегата му Роската направи паста с пилешки дробчета. Изглеждаше много апетитно.
Скрит текст:
Свари от много  дребната паста. В малко олио и масло запържи голяма глава кромид и 3 скилидки чесън. Добави много ситно нарязани 3 малки слайсчета луканка, после нарязаните на дребно дробчета и изпържи всичко до готовност. После добави 100 мл бяло вино, около 1 с.л балсамов оцет, изсипа отцедените макаронки и обърка всичко много добре. Когато течността се пое, добави ситно нарязан домат, сол, още малка бучка масло и накрая магданоз. 
На всички пожелавам вкусен обяд, лежерен следобяд и до скоро !

# 164
  • Кубрат/ Пишурка
Добър вечер от мен.
И при нас вали цял ден, но нали е св. Паралей следобед ходихме за пенсиите. После си напазарувах от Тмаркета. Освен основни неща си купих печено пиле. Още като се върнах си хапнах трътката и едното бутче, докато е топло. Останалото утре ще го наготвя с грах, а бялото месо след някой ден с чеснов бял сос. Ехаа!
Борянке и аз чета такива във фейса. Ама и аз като нямам ни наследство, ни собственост и трябваше да слушам свекървата...Добре, че тя не беше много като руските. А и много неща научих от нея. Сега съм само тъща, но гледам да не давам непоискани съвети. Само дето Галена се смее, че приятелките й, като ще идват майките им, гледат да си изчистят, а тя си полива цветята, защото аз тях проверявам. Ам тъй де, наредила 20 саксии и все сухи Joy

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 19:44 от Янче-то

Общи условия

Активация на акаунт