КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 3 270
  • 153
  •   9
Отговори
# 120
Сладурана, разсмя ме Heart
Радвай се, че децата си изкарват добре при вас и отдъхват от стреса.

# 121
  • Вила Великула
Айша, този "златния" не бих го пуснала да ми влезе в къщата. Лайно миризливо. С извинение и без извивение.
Макавели, разсмях се с този батут - бабата ли скача на него?
Ние бяхме в заведението, за което ви казах. Хапнахме, на който му се пиеше -пийна и току що се прибираме. Естествено, първо надникнах тук.

# 122
На Айша снаха не и трябва.

# 123
Аиша, не знам как издържаш! Горките мрънчовци!
Лошото е, че ти не можеш да направиш нищо, щом Ани няма проблеми.

# 124
  • София
Днес на обяд бяхме на купон в сръбски ресторант. Чествахме Юбилей 70 години на една приятелка, Беше много весело. Взех дрйно участие във веселбата - хумористичен поздрав за рожденичката, изпях за майка й една руска песен, тропнах и хорце. След това поканихме у дома едно семейство, та продължихме още два часа.
АЙША, Грездеят си има диагноза - Обсесивно компулсивно разстройство. Ето някои от характеристиките -  
страх от замърсяване или заразяване с микроби; многократно къпане, взимане на душ или често измиване на ръцете; отказ от ръкуване или докосване дръжките на вратите и различни предмети; Той едва ли осъзнава, че това е проблем и едва ли би потърсил психотерапевтична помощ. Жалко, че тормози децата. Що за възпитаване е това? Той по-скоро ги травмира. Явно майката не може да му противостои. Разбира се не пред децата. Дано опита на саме, но по-скоро ми се струва, че няма да се разправя с него. Предполагам, че няма да оставиш детето и ще му купиш яке. Когато някога пристигне якето от Германия, ще си има резервно. Ако не му омалее до тогава. Ох, малки деца, малки ядове. Големи деца, големи ядове...
Лека нощ и спокойни сънища!
ТАНУ, сбутахме се на портата. Хайде, мини моля! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 125
Чистотата  е хубаво нещо,  но Монк   у дома си  е трудна работа.

# 126
  • някъде другаде
Добро утро!
Отново вали.Днес на работа.
Тану , продължавай с програмирането.
Айша , здрави нерви имаш ти.
Ениса , кратка сигурно ти се видя почивката. Хайде днес на тръстиката.
Фло , и ти не си изложила КГБ , била си в центъра на празненството.
На всички споменати и неспоменати огромни прегръдки.
Ако можете стойте вкъщи на диванаТа с книжка или дистанционното.

# 127
Добро утро и от мен!
Днес станах рано. Сънувах тежък сън...

Чух, че вън вали. Но е топло, 10 градуса.
Какво да облека за тази метеорологична комбинация..?

Нещо съм се схванала. Надявам се по време на пътуването да се раздвижа.
Знаете ли добър масажист в София?

А, лошото време се връщало... Кодове, предупреждения... Дано няма жертви.

Хубав ден, баболини!
И късметлийска седмица!

# 128

,, От сивото в главата зависи цветното в живота.,, ...

Добро утро CoffeeCoffeeCoffee

Кратък беше промеждутъка на слънчицето - тук още не е заваляло, но е облачно и студено. Вчера беше добре - ще си стоим на топличко и кой както може.
Кассс, оздравя ли малчо? На градина ли е или пак при теб?
Пипи, развесели ме - бабата опита батута още като го купихме преди няколко години, но само седнала. Иначе децата като си дойдат обичат да подскачат. Малката снаха като бременна дори скачаше, но тя е като перце.
Приятно им е дори да лежат на него и да гледат небето или звездите.
Айша, здрави нерви имаш явно, а и ТМ - също. Как се изтрайва такова "чудо" ... То и за децата си е жив тормоз такъв родител.

И да поздравим рожденника днес - Пипи, да е жив и здрав ТМ - да имате много години в сговор и разбирателство, да покорявате заедно близки и далечни дестинации и да сте щастливи Flowers Four Leaf Clover

Усмихнат и спокоен ден баболинки Heart и

# 129
Добро утро ☕🌹

Пипи, честит рожден ден на половинката ти! Да е здрав, отговорен, любящ, любим  и щастлив човек! 🥂🍀🥰

Айша, момичетата са писали, та и аз, не знам как издържаш, но те разбирам. А пък Боряна е право в десятката - снаха не ти трябва, тоя е за няколко 😬
Радвам се за момичетата които са били по купони и разходки! Човек не трябва никога да изпуска възможност за такива неща! 
Макавели, ние се гледаме с малкия. Все още е с хрема и кашля. 4 дни, само толкова беше на градина.... Лошото е, че и аз не съм добре. Нощеска ме втресе. Веднага се нагълтах с каквото имаме, уж ми е по добре, но не съвсем. Сега съм направила по един чай и си пием. Лека полека ще посвърша нещо и направо чакам да стане обяд, че да полегна.
За сега чаф, хубав да е денят ви и до скоро! 😘

# 130
  • някъде другаде
Пипи , здрав и щастлив да е ТМ. В сговор и разбирателство да изкарате още 100 години.
Кас , оздравявяйте бързо с малчо.

# 131
Привет, баболини! И аз като хвърковатата чета на Бенковски, сутринта отидох по-рано на работа, отметнах неотложното, минах през магазина,  напазарувах, прибрах се вкъщи, направих един кекс, приготвих каймата за пържене и сополивият пИятел пристигна. Снощи ме сюрпризираха, ама аз си го очаквах. Цялата минала седмица беше на градина, за тази абсурд. Та пак ще съвместявам няколко длъжности. Любимо ми е.
Пипи, здраве и пак здраве за ТМ и всички около него. Да отгледате и правнуци, весело изкарване довечера.
Изчезвам, че ме издирва сополивото пИятелче. Хубав ден на всички!

# 132
  • София
Пипилота, да е честито твоето другарче! Желая му преди всичко здраве, другото ще си купи!
Всички настоящи и бивши учителки поздравявам на патерица.
Ениса, мъка, дано бързо оздравее Пиятеля!
Айше, и при теб е мъка! В интерес на истината, у нас внуците като влязат, първо се събуват и събличат и веднага бягат в банята да се мият. Обаче дори се забавляват с миенето. Купили сме им от Лидл автоматичен дозатор на течен сапун, работещ с батерии, който е безконтактен. В началото даже се миеха многократно, понеже много се забавляваха, че уредчето пуска сапуна.
Отивам на обяд.
Момичета, да ви е хубава седмицата!

# 133
Честит мъжът на Пипи! Живи  здрав   и заедно много години напред!
 Какво му наготви, Пипи, месо има ли?
 Забавлявах се с руските свекърви, те все месо  искат за синовете си и  борш. Все недохранени. И много  патриархално-матриархално при тях. Да ви призная, удоволствие  изпитвам като чета, снахата как дава вятъра на свекървата и  я  гони направо, и все снахите с жилище, мъжете  им много мърляви. Що се кефя? Все едно аз ги поставям на място , неизживени емоции е  моето , като не съм го направила за себе си ,като жилище нямам. Няма как - трябва да излезем на шосето и да му кажа, със майка му барабар,  ходете си в къщи.
 Ама много гадни са,  все искат да прецакат снахата , тя все наследила дом или  изплатила ипотека за 3-5 години , как става това , да ми кажат ,моля.

# 134
Пипи, да ти е живо и здраво момчето! Двамата заедно да изживеете щастливи години занапред  с приятни емоции!  Весело изкарване!

Болните внучета да оздравеят бързо!  Бабите им да са здрави, за да ги гледат!

Тук вали прилично, но аз  и една приятелка под чадърите се замъкнахме на другия край на града за  рекламация на чопъра. Оказа се ,че липсва една малка част и затова не въртеше ножовете. Смениха го и сега съм в пълна готовност за кулинарни подвизи. Вие да видите! Не съм от добрите готвачки и затова тези уреди са ми необходимост. В момента кукърът вари свинско, което после  вероятно ще е в компанията на картофи и зеленчуци.
Ранела, обличане на "етажи" е решението за такива дни. Отдолу по-тънко, отгоре яке и така.
Макавелии, моите праплеменници имат голям батут, но не го прибират. Завиват го за зимата  с плътно покривало и напролет го отварят.
Бо_ряна,  ти още се ядосваш на свекърва , но я си представи нашите снахи да се държат така с нас?!  Грозно е такова отношение и от едната, и от другата страна.
Мериан, хубав навик на децата.  Аз все напомням на моите малки ученици след тоалетна да си мият ръцете. Но не бива това пък да се превръща в мания, както е при Айшиния зет.  Той заслужава да му се каже в прав текст "какво мисля за теб" . Нагъл и неблагодарен! 
Тану, Тони, Фло, Касс, Енисса и всички  без персонално обръщение, но с прегръдка от мен.   
След половин час застъпвам на вахта. Хубав следобед на всички!

Общи условия

Активация на акаунт