КГБ = Клуб на Готините Баби - 239

• 6 239
  • 264
  •   2
Отговори
# 240
  • в сърцата на любимите ми хора
Кассс, ами ту я сваля, ту пак се вдигне. Не е много висока - 37,7,но достатъчна да ме прави на "парцал". Днес съм добре - пу, пу, да не се хваля.
Фло, моят мандат май ще е доживотен 😬. На никой не му се занимава, че нямали и свободно време (млади деца са). Аз като една видна пенсионерка без работа 🤔 поемам де що задачи има. И председател, и касиер съм. Да видим до кога, че започва да ми писва вече - от 2020 г. работя на ползу роду.

# 241
Мамси, и като се откажеш
ще се забатачат нещата, а батака
трудно се оправя. Карай още малко.
Дидия, къде си?
Пиши, момиче!

# 242
  • Вила Великула
Аз също да се запиша.
Днес и аз правих големи соваки напред-назад.
Първо поработих здраво и към обяд запалих колата до близкия град да си взема документи от Еконт. Между временно ми се обадиха, че килимите са готови, та продължих към Перник да си ги взема. Точно се прибирах и ми звънна сестра ми, че се бяхме разбрали ако свърши по-рано да ми се обади да ходим да пием кафе и да я разходя из градО на разкошО и винкелО. Само се преоблекох и хайде обратно, та до преди малко. Беше супер, а сега се надявам и на по-чести такива разходки. Откакто е тук, се виждаме поне два пъти в седмицата, а иначе беше два пъти в годината.
Дидия и аз я чакам да се появи, както и Танитка. Янчето също нещо се покри.

# 243
Благодаря ви момичета за стиснатите палци - всичко намислено се изпълни.
Прекосихме България надлъж и се приземихме в Раковски. Нагушкахме децата и два дни ще сме заедно. Свършихме и административната работа.

# 244
  • София
Пипи, Макавели, радвайте се на срещите с близки хора.
И на мене ми предстои - познайте с кого.
Но преди да ги доведат имахме сериозен разговор с баща им - да не им се пуска тв, да не гледат телефони/последното у нас не го правят/ Мрънч бил много разсеян в у-ще, имали проблеми.
Ми ще имат - детето е 9 ч. там, шум, прах, къде ял, къде не.... То възрастните се изнервяме на работата, а 7годишно как да издържи. Отделно в къщи не може да се съсредоточи - няма бюро или кътче за да си седне с тетрадките. Не, че не им беше предоставен апарт. в Лозенец, който Грездея собственоръчно разби и заряза.
Фло, хубаво сте си поговорили с момчето.
Но аз бих му обяснила, че не се говори с непознати, не всеки е добронамерен и не се знае какво ще последва. Да, знам - имам проф. изкривяване на тема детска сигурност. Между другото, човека който ми наби всичко това в главата утре ще го погребват. Пл. ме кара да отида да изпратя "братовчеда му". Но искам да го запомня жив.
Лека му пръст на Марио ММ.
Довлече ги баща им, с 1 чанта домашни. Ужасттттттттт......

# 245
  • Вила Великула
Айша, лека му пръст на човека. Роднина на Пл.ли е бил? Предполагам ти е говорил за сигурността на Ани.

# 246
  • София
Пипи, не се познават с Пл.
Ние си бяхме приятели и гаджета от деца. Споменавала съм при срещи, но кой обърнал внимание, кой слушал друго.
Женим се, развеждаме се с други, но и поддържахме връзка до идването на Пл. Дълга история - приключила вече.

# 247
  • някъде другаде
Нагледах ви. Аз бях на танци и после ме докараха на Етрополе. Утре отиваме из Родопите . Ще сме с преспиване.
Айша , права си , аз не го премислих. Детето е попаднало на Фло , която е добронамерена , но може и да не е така.
Пипи , хубаво е,  че вече живеете близо със сестра ти.
Лека нощ , баболини.

# 248
Сложни са човешките отношения, понякога с чужди ставаме близки, а със  кръвно роднини далечни.

И добротата не трябва да граничи с глупост. Добре че го разбрах ,макар късно. И пак имаме пориви да съм добри, дори да осъзнаваме и виждаме ясно  под покривалото на  добри намерения използвачество.
   Имам такъв казус.  Не ми харесва.

# 249
  • sofia
Ето ме отново!
Тия дни се гледаме с внучката - ту у тях, ту у нас. Голяма смешка ми е..

Мамси, аз съм така от близо 20 години. Вечният домуправител и касиер едновременно. Но ние сме задружен вход и нещата ни вървят много добре.

Фло,

Лека вечер!

# 250
  • София
Охо, продуктово позициониране имаме тук! Браво момичета!
На свършилите всичката работа на света - също браво. Аз гледам Игри на волята и по тоя случай ви оставям.
Лека вечер!

# 251
  • София
Ето ме и мен.
След 48 години, откакто "познавам" чудодейния крем, най-после си намери кръстница. Благодаря ти НАМИ! HugKissing HeartHeart
Преди доста години съм учила моите деца, ако имат проблем на улицата да се обърнат за помощ към жена. Предполага се, че жените са по-внимателни, сърдечни и добронамерени.
АЙША, съчувствам ти. Нека Бог да го прости и да е светло на душата му. Hands Pray
ТОНИ, дано имате хубаво време. Приятно да ви е. Nature High Brightness
МАКАВЕЛИ, хубаво, че палчетата свършиха работа. Сега се радвайте на децата си. Hug
КАССС, малчо поне спи ли на обяд или от сутрин до вечер се занимаваш с него. SoccerУморително е така.
МЕРИАН, разсмя ме с продуктовото позициониране, но не разбрах на кои момчета каза Браво! Stuck Out Tongue Winking Eye
ПИПИ, на път ли сте да изберете къща за сестра ти? Дано да излезе нещо хубаво. Късмет. Flowers Four Leaf Clover
МАМСИ, как така на ползу роду ще работиш? И в кабинета, и в блока, където живеем, и при щерката, и при сина, навсякъде се заплаща труда на домоуправителя и Касиера. Да не говорим, че ти даже ги съвместяваш. Дано тръгнеш на оправяне. Hug
БОРЯНЧИЦЕ, важното е, че си усетила и осъзнала от къде духа вятъра. Hands Plus1
БЕЛЛА, вземи си от прегръдките. Hug
РАНЕЛА, помня, че каза, че след 12.октомври ще можеш да се явиш на среща. Права ли съм? Flowers Hibiscus
ФРАУ ДАНА, докато се впишеш в колектива няма да ти е лесно, но и това ще стане. Стискам ти палци, момиче! Hug
ТЕТКЕ, подсети ме за пълнените чуЖки, както казва ГЪБКАТА. Grinning
Имате поздрави от нашето другарче. Говорих с Павката. Вчера са ходили на голям пазар - за плодове и основно за зеленчуци. предстои им да си правят туршии. Вече по-рядко ходят на рехабилитация, правят си упражненията у дома. Радват се на бебе Габриел. Включва се в домакинстването - мие чиниите. Павел обеща да я побутне, да опита да пише в темата. Дано да стане. Изпращат ви поздрави и двамата. Heart
Да споменавам ли тези, които не само на мен ми липсват?  По азбучен ред:
АЛОНЕЛАМ, ДИДИА, КЛЕЧКАТА, ЛУННО ЦВЕТЕ, ТАНИТКА, ЯН. Пишете, момичета, макар и само по няколко думи.
Хайде сега, лека нощ, завивайте се, че ще гася ламБите. Гушкам ви!!! Hug

# 252
  • някъде другаде
Добро утро !
Станах рано. Кога е за работа ми е проблем,  но за екскурзията не.
Ще ви наглеждам , коя какво прави.
Хубав ден!

# 253
Добро утро.
Въпреки ранния час, Тони ме превари днес. Четох, че ще ходиш на екскурзия - много приятни емоции от красиви гледки и хубави хора ти желая.

Интернетът ми е толкова нефелен, че писах онзи ден, но кръгчето върти- върти и не се изпраща, дано стане сега.

Почти всичко съм изчела,  но вече позабравих прочетеното.

При мен половината време отмина.
Денят ми минава по един и същ начин, но аз така обичам.
И тук не изневерявам на ранното ставане, което ме научи Чарли. Вече ходих до рецепцията и си взех кафе и си го пия в креватчето. Навзела съм си разни козметики с мен, та времето, в което съм си в стаята се мажотя яко.
Няма да ме познаете каква красавица неземна ще съм като се видим в Луковит - шегичка, разбирате, нали.
За седмица време изчетох три книги - две на таблета, една директно на телефона. Нямам време за скука.
Книги, козметика и спотифай - к'во му трябва друго на човек. Взела съм си от къщи и две неща за спорт - едни ластици и едно въженце та и това правя в част от времето, в което не съм на плаж, а аз съм на плаж от 9.00 до 17.00, почти един работен ден. Има някакъв умрял фитнес, но уредите за нищо не стават, колкото да се каже, че има.
За спорт на открито няма условия, но пък има прекрасна плажна ивица може би около 3-4 км, та периодично правя тегели от единия до другия край и за да ми е по тежко на крАците, не ходя по пясъка, а газя във водата до към коленете - изморително е да знаете, ама на тези колене така им се пада.
Та тъй при мен.
Услушвам се и чакам да прочета, че Топлофикация е пуснала в София парното, че ще е голям шок за топлолюбивата ми душичка  като се прибера от 30 и няколко градуса на 10.

Ще пробвам да публикувам, па дано стане, че да не е пак язък за писането.

Пращам ви слънце и прегръдки, от двете по много - за всички има.

# 254
  • София
Добро утро, красавици!
Събудих се преди алармата. Малко гимнастика, чаша кафе, след малко такси и после на тръстиката. До обяд ще е това, а после ще го мисля. Вероятно ще се подготвям за срещата в понеделник с новите студенти.Grinning
ТОНИ, весело изкарване, а после да разкажеш.
КЛЕЧИЦЕ, радвам ти се на ентусиазЪма
Време ми е. Тръгвам.

Общи условия

Активация на акаунт